entry'ler (24)

uludağ sözlük hikaye tamamlama

Evet, uzaylı pisliğin teki çıkmıştı ama rıza baba'nın aklında hala garavel vardı. Bu gezegende olduğunu hissedebiliyordu, nasıl olduğunu bilmiyordu ama onu bulacaktı. Bunu konuşmak için hüsnü'nün yanına gitti ve dedi ki...

kapıyı kapatıp içeri geçti. yaşananları unutup hayatına devam etmeliydi, ne var ki kendini tanıyordu, içindeki merak yüzünden garavel'i arayacağını biliyordu. Eşyalarını topladı ve yola çıktı.

Evet orada, yaklaşık üç yüz metre ileride, gökyüzüne ulaşan ağaçların ucuna bağlanmış uzun halatlardan sarkan Tarzan'ın ne işi vardı?!

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Düşününce hemen dökemiyorsun söylemek istediklerini. Onlar hep oradalar ama yazınca daha bir ağır gelecek, kabullenmenin yükünü iliklerine kadar hissedeceksin, yorulacaksın. Aklının almadığını kalemin nasıl yazsın?

Sonra sıçrayarak kan ter içinde uyandım ve dedim ki, böyle bilinçaltının...

şarkı önerisi

Pink Floyd grubunun tüm şarkıları.
REM - Losing My Religion
Anathema - Angelica
Anathema - One Last Goodbye
Anathema - Flying

arınma gecesi

Büyük beklentilerle izlediğim fakat hayal kırıklığıyla sonlanan gerilim filmidir. Büyük beklentiniz olmadan izleyin derim, bana göre ortalama bir film.

sözlük yazarlarının aldığı kararlar

Bu sefer uygulayacağım denilse de bir türlü hayata geçirilemeyen kararlardır. Her duş sırasında mutlaka birkaç tane alınır. Ne yazık ki giyinene kadar unutulur.

sözlük yazarlarının şu an hissettikleri

Umutsuzluk, sabırsızlık. Bir tutam sırt ağrısı, iki avuç kadar kararsızlık, üstüne de bir tatlı kaşığı ne yaptığını bilememe eklediniz miydi...

neyzen tevfik

"Sokamadım şu hayatı tarz-ı biçime,
S*çayım böyle hayatın içine."

özel mesaj almak isteyen yazarlar

Almak isteyen değil de, atmak isteyen var burada. Umutsuzca yazar olarak kabul edilmeyi bekliyorum, lakin sabrım tükenmek üzere.

heath ledger

Efsanedir. Bende yeri çok ayrıdır. Birçok başarıyı bu kısacık yaşamına sığdırmış olsa da, bize yetmedi, çok daha ilerleyebilirdi. Hak ettiği son bu değildi, özlüyoruz..

kadınların nerde şerefsiz varsa onlara aşık olması

Doğruluk payı yüksektir. Fakat bazen öyle görünmeyen bile şerefsiz çıkar, o halde kadınların suçu nerede? Denk geliyor işte abicim..

13 eylül 2016 benfica beşiktaş maçı

Son dakikaya kadar umudumun tükenmediği maç. Abubakar 82. dakikaya kadar kalmasa daha az kanser olabilirdim. Talisca eski takımına sağlam gol attı, ona da helal olsun demeden geçmeyelim.

bayram harçlığı

Her yıl biriktireceğim diye saklamaya çalışılıp ertesi hafta çatır çatır harcanan paradır.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

30 Seconds To Mars - The Kill

gelmiş geçmiş en iyi yerli dizi

-Leyla ile Mecnun
-Avrupa Yakası
Kapışırlar. Fakat ikisi de unutulmazdır.

gümbet

Barlarıyla ünlüdür fakat bir Bitez değildir..

kadınlar şefkatten mi hiddetten mi hoşlanır

Kesinlikle kadına göre değişen bir durumdur. Genel bir yargıya varmak doğru değildir.

jon snow

Hayatımda game of thrones izlemememe rağmen tanıdığım adamdır. Ne diziymiş be!
© copyright 2005 - 2026