sevdiği entry'ler

sözlük yazarlarının itirafları

çok yalnızım. hayatta hiçbir başarım yok. sevenim de yok. egomu burada tatmin etmeye çalışıyorum.

tyler posey

o nasıl çene lan demek istediğim ergen oyuncu. bildiğin yamuk anasını satiyim. başşak burcu olduğum için mi nedir rahatsızlık duyuyorum hiç simetrik değil.

tyler posey

20 yaşında olan ama 15 yaşında gösteren teen wolf başrolü.

teen wolf

2. sezonu 3 haziran'da başlayacak ve 4. haziranda ekranlarda ikinci bölümüyle boy gösterecek doğaüstü konulu dizidir.
alfa ve beta'dan sonra omega'nın da ortaya çıkışıyla ortalık iyice karışacak gibi lakin ne kadar karışsa da basit bir dizidir. pek sürükleyici değildir ama sıkıcı yaz günlerinizi renklendirebilir.

bir de allison'ın gamzelerinde boğulasım geliyor izlerken o ayrı.

teen wolf

Bayanlar için kurtadam dizisi.
(bkz: pembe giyen kurtadam)

ben bu yazıyı sana yazdım

insan sevdiği insanla anlaşma yapamaz. üzgünüm güzelim, sana karşı sözümde durmamayı deneyeceğim.

sevgilinin söylediği unutulmayan sözler

seni hiç affetmeyeceğim.

sevgilinin söylediği unutulmayan sözler

"senle yapamazsam ben kimseyle dikiş tutturamam bil bunu"
inşallah tutturmuştur.

sevgiliyi eski sevgilisine döndürmenin yolları

Onu ilgisiz bırakın. uzun zaman konuşmayın hani cool oluyorsunuz ya tüm kızlar kendini umursamayan erkeklerden hoşlanıyor ya aynen öyle yapın. Soğuk olun, sevdiğinizi belli etmeyin araya mesafe koyun. O gider siz de arkasından bakarsınız sayın gerizekalilar.

sözlük yazarlarının itirafları

öylesine sevmiş ciddiye almışım be sözlük. oysa onu hala seviyorum.

birhan keskin

umarım bağışlarsın kederimi, haylazlığımı,
umutsuzluğumu, dalgınlığımı; yani
benden geçtiğinde anlamı sarsılan ne varsa...
umarım her şey olacağına varıyor der,
ve kabullenirsin
kum nasıl çizmişse incecik bir camı.

biz nasıl bu hale geldik

1980 darbesinden önce.. ellerinden kitap düşmeyen, otobüslerde bile kitap okuyan bir nesilden geliyoruz. darbeden sonra ki durum ortada.. şimdi ellerimizden telefon düşmüyor.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bir gün öyle bir defolup gidecegim ki bir daha dönmek mümkün olmayacak. Sonumun yaklaştıgını seziyorum...

çocuklarla girilen komik diyaloglar

ben: burçaaak.. bak,pişşt, cee..gıdık gıdık
burçak (2.5 yaşında): teyje şaşırdın herhalde?
ben:tamam.. nasıl istersen..

whatsapp

bu kelimeyi duyunca aklıma direk, elleri tükürük ve krem karışımı kokan ince parmaklı kırmızı ya da pembe ojeli, elinde smart telefonu, saçları yüzünü kapatan, yolda yürüyerek birşeyler yazmaya çalışan, tüm dikkatini telefonuna vermiş sidik kokma potansiyeli olan kızlar geliyor

organ bağışı

bağışlayın bağışlatın vesselam.

mükemmel saçmalanmış yerli şarkı sözleri

bir karadeniz türküsünde şöyle geçer:

''kız ben seni alacağum da söyle namuslu misuun?''

herhalde en saçması budur. sanki kız da diyecek ki; 'yok ben orospunun tekiyim, alma beni.
© copyright 2005 - 2026