bugün
N
nicolemor10 yıl önce
sözlük yazarlarının süper güçleri
artık saklanmamızın gereği yok.. dünya süper güçlerimizi öğrenmeye hazır., ben mesela,, asansör lambalarını patlatabiliyorum, tek bi bakışım yetiyo buna.. ve bu gücümü insanlığın hizmetine kullanmaya hiç niyetim yok, üzgünüm guys.. ben kötülerin tar… devamını gör
N
nicolemor10 yıl önce
yaşadığınız yerin yaşanmaz mahalleleri
daha çok kürtlerin yaşadığı, romanların yaşadığı, hırsızlık ve kavga olaylarının fazla olduğu mahallelerdir. bursa, istanbul ve izmirde yaşamış insan olarak sıralamasız şekilde sıralayabilirim. istanbul : hacıhüsrev, karabayır, kuştepe, sarıgöl, se… devamını gör
N
nicolemor10 yıl önce
daha çok kürtlerin yaşadığı, romanların yaşadığı, hırsızlık ve kavga olaylarının fazla olduğu mahallelerdir. bursa, istanbul ve izmirde yaşamış insan olarak sıralamasız şekilde sıralayabilirim. istanbul : hacıhüsrev, karabayır, kuştepe, sarıgöl, se… devamını gör
N
nicolemor10 yıl önce
N
nicolemor10 yıl önce
teen wolf
80 li yılların kült filmi. Michael J Fox ın Geleceğe dönüş serisiyle beraber en çok gişe yapan filmlerinden. Aynı zamanda yeni bir tv dizisi. Bazı yerleri mantıksız gelse de, güzel dizi.
© copyright 2005 - 2026