bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz29
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz14
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası9
- üzülünce kime gidersiniz4
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı21
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- parcalandim toparlanamiyorum317
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- şapka takar mısınız12
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- sarapci koala hatayi13
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- tomtom mahallesi2
- istanbul12
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- lübnan kızları4
- vahşi kelebeğim3
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- bana onu sormayin17
- bana sormadan niye entry siliyor bu yapay zeka2
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti3
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı2
- evandro roncatto2
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- cemil tugay11
- sezen taş7
- temur altunhan maxim tsigalko a todorov üçlüsü2
- ucan tekme atan hipopotam43
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- düş sokağı sakinleri2
sevdiği entry'ler
Milyon dolar versen reklamını yaptıramayacağın dev şirketlere ne oluyorda her platformda bu illete destek veriyorlar?
oyunun büyüklüğünü görmemiz gerekir! Sanki lgbt+ bireyler çok mu umurlarında?
Tabiki Hayır!
Her ne kadar bu bir oyun demiş olsam da.
Bu bir oyun değil, bir savaştır. Kendilerine verilen görevi yerine getiriyorlar. Savaş sadece top'la tüfekle olmaz...
Ayrıca götünü siktiren adamın onuru mu olur?
oyunun büyüklüğünü görmemiz gerekir! Sanki lgbt+ bireyler çok mu umurlarında?
Tabiki Hayır!
Her ne kadar bu bir oyun demiş olsam da.
Bu bir oyun değil, bir savaştır. Kendilerine verilen görevi yerine getiriyorlar. Savaş sadece top'la tüfekle olmaz...
Ayrıca götünü siktiren adamın onuru mu olur?
genel olarak kişilik bozukluğu vardır. poligamik cinsel hayatlar yaşamayı tercih ederler. sadakat kavramı nedir bilmezler.
ekseriyetle umursamaz, inatçı, gamsızdır ve değer vermez.
Kadınların ne kadar içten pazarlıklı ne kadar seks düşkünü fahişe olduklarını gösterir.
Erkeklere her fırsatta abazan yaftası yapıştıran kadına sorun kesin bakire değildir.
Özellikle türbanlılar götten ağızdan memeden veriyorlar ama amından vermediği için bakire olduğunu sanıyor.
Kimse salak değil maymun gözünü açtı kızlar.
En azından dürüst olun hayatı erkeklere o saçma sapan triplerinizle zehir etmeyin.
Erkekler sizin yüzünüzden mutlu bir hayat yaşayamıyor.
Erkeklere her fırsatta abazan yaftası yapıştıran kadına sorun kesin bakire değildir.
Özellikle türbanlılar götten ağızdan memeden veriyorlar ama amından vermediği için bakire olduğunu sanıyor.
Kimse salak değil maymun gözünü açtı kızlar.
En azından dürüst olun hayatı erkeklere o saçma sapan triplerinizle zehir etmeyin.
Erkekler sizin yüzünüzden mutlu bir hayat yaşayamıyor.
Kürtçeye bile tahammülü olmayan moderasyondan oluşan sözlük.
Burda Her türlü pislik yapılabilir, değerler aşağılanabilir fakat kürtçe başlıklar sol framede olamaz. Asla ve kat'a. Çünkü maazallah bölünürsünüz bir dille. Bunun haricinde her şey serbest ama.
Burda Her türlü pislik yapılabilir, değerler aşağılanabilir fakat kürtçe başlıklar sol framede olamaz. Asla ve kat'a. Çünkü maazallah bölünürsünüz bir dille. Bunun haricinde her şey serbest ama.
seri şımarıyor durmuyor efendim.
Manuş baba dinleyenlere sağlam sövüyorum .
Seviyorum bu huyumu .
Seviyorum bu huyumu .
Şifa, su, âh tası, dert ortağı...
1. Açıp genişletmedik mi senin göğsünü!
2. indirmedik mi üzerinden ağır yükünü!
3. Ki o, belini çatırdatmıştı senin.
4. Ve yüceltmedik mi senin şanını!
5. Demek ki zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var.
6. Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var.
7. O halde, boşalır boşalmaz yeni bir işe koyulup yorul.
8. Ve yalnız Rabbine yönelip doğrul.
1. Açıp genişletmedik mi senin göğsünü!
2. indirmedik mi üzerinden ağır yükünü!
3. Ki o, belini çatırdatmıştı senin.
4. Ve yüceltmedik mi senin şanını!
5. Demek ki zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var.
6. Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var.
7. O halde, boşalır boşalmaz yeni bir işe koyulup yorul.
8. Ve yalnız Rabbine yönelip doğrul.
"benim kızımı, kardeşimi kimse sikmedi." anlamına gelir. erkek kardeş bağlar. erkek kardeş yoksa baba bağlar.
aynı kızı "aman kimse sikmesin." diye yalnız sokağa falan salmazlar. okumak için başka şehire gitsin istemezler. erkek arkadaşı olursa kıyametler kopar.
sonra kız der ki evleneyim de gideyim. bakar eşi olacak adam da biraz esnek davranıyor başlarda. ohhh der. ama bi tasmayı söküp diğerini taktığının da farkında değildir. annesi kızını sikecek adamdan altın ister, mobilyanın en iyisini ister, beyaz eşya ister, ister de ister.. bi de der "benim kızım kız oğlan kız. tabi alınacak hepsi. " o da der yani benim kızımı kimse sikmedi bak sadece sen sikeceksin diye.
ben o kendini siktirmek için yırtınanların da amına koyayım. mahallede kız kaçar serserinin birine, telefonunu ilk duymadığında baba senin ağzına sıçar "neredesin sen?" diye. iki hane ötedeki kaçıyorsa onunki neden kaçmasın di mi?
ulan amklarım nasıl yetiştiriyorsan öyle olacak işte o kız. kırmızı kuşağınızı da evliliğinizi de üst üste koyup sikeyim.
kusura bakmayın küfürlü bir entry oldu.
aynı kızı "aman kimse sikmesin." diye yalnız sokağa falan salmazlar. okumak için başka şehire gitsin istemezler. erkek arkadaşı olursa kıyametler kopar.
sonra kız der ki evleneyim de gideyim. bakar eşi olacak adam da biraz esnek davranıyor başlarda. ohhh der. ama bi tasmayı söküp diğerini taktığının da farkında değildir. annesi kızını sikecek adamdan altın ister, mobilyanın en iyisini ister, beyaz eşya ister, ister de ister.. bi de der "benim kızım kız oğlan kız. tabi alınacak hepsi. " o da der yani benim kızımı kimse sikmedi bak sadece sen sikeceksin diye.
ben o kendini siktirmek için yırtınanların da amına koyayım. mahallede kız kaçar serserinin birine, telefonunu ilk duymadığında baba senin ağzına sıçar "neredesin sen?" diye. iki hane ötedeki kaçıyorsa onunki neden kaçmasın di mi?
ulan amklarım nasıl yetiştiriyorsan öyle olacak işte o kız. kırmızı kuşağınızı da evliliğinizi de üst üste koyup sikeyim.
kusura bakmayın küfürlü bir entry oldu.
Cumhurbaşkanı önderliğinde açılması müjdelenen! Fabrikadır
http://www.haber32.com.tr...dogan-acacak-h101649.html
Açılışta tüm ümmete milli içecek olarak tanıtılabilir yalnız litre litre alıp sokağa dökenler orada çalışmak için dört dönecekler.
http://www.haber32.com.tr...dogan-acacak-h101649.html
Açılışta tüm ümmete milli içecek olarak tanıtılabilir yalnız litre litre alıp sokağa dökenler orada çalışmak için dört dönecekler.