bugün

sevdiği entry'ler

lgbt onur haftası kutlu olsun

Milyon dolar versen reklamını yaptıramayacağın dev şirketlere ne oluyorda her platformda bu illete destek veriyorlar?
oyunun büyüklüğünü görmemiz gerekir! Sanki lgbt+ bireyler çok mu umurlarında?
Tabiki Hayır!
Her ne kadar bu bir oyun demiş olsam da.
Bu bir oyun değil, bir savaştır. Kendilerine verilen görevi yerine getiriyorlar. Savaş sadece top'la tüfekle olmaz...
Ayrıca götünü siktiren adamın onuru mu olur?

yengeç burcu kadını

genel olarak kişilik bozukluğu vardır. poligamik cinsel hayatlar yaşamayı tercih ederler. sadakat kavramı nedir bilmezler.

yengeç burcu kadını

ekseriyetle umursamaz, inatçı, gamsızdır ve değer vermez.

bakire kadın bulmanın imkansız olması

Kadınların ne kadar içten pazarlıklı ne kadar seks düşkünü fahişe olduklarını gösterir.

Erkeklere her fırsatta abazan yaftası yapıştıran kadına sorun kesin bakire değildir.
Özellikle türbanlılar götten ağızdan memeden veriyorlar ama amından vermediği için bakire olduğunu sanıyor.

Kimse salak değil maymun gözünü açtı kızlar.

En azından dürüst olun hayatı erkeklere o saçma sapan triplerinizle zehir etmeyin.

Erkekler sizin yüzünüzden mutlu bir hayat yaşayamıyor.

uludağ sözlük

Kürtçeye bile tahammülü olmayan moderasyondan oluşan sözlük.
Burda Her türlü pislik yapılabilir, değerler aşağılanabilir fakat kürtçe başlıklar sol framede olamaz. Asla ve kat'a. Çünkü maazallah bölünürsünüz bir dille. Bunun haricinde her şey serbest ama.

nicktator

seri şımarıyor durmuyor efendim.

yazarların garip huyları

Manuş baba dinleyenlere sağlam sövüyorum .
Seviyorum bu huyumu .

inşirah suresi

Şifa, su, âh tası, dert ortağı...

1. Açıp genişletmedik mi senin göğsünü!
2. indirmedik mi üzerinden ağır yükünü!
3. Ki o, belini çatırdatmıştı senin.
4. Ve yüceltmedik mi senin şanını!
5. Demek ki zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var.
6. Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var.
7. O halde, boşalır boşalmaz yeni bir işe koyulup yorul.
8. Ve yalnız Rabbine yönelip doğrul.

kadınlar ne ister

görsel

Sizinkilerden çok da farklı şeyler istemiyoruz aslında.

geline kırmızı kuşak bağlamak

"benim kızımı, kardeşimi kimse sikmedi." anlamına gelir. erkek kardeş bağlar. erkek kardeş yoksa baba bağlar.

aynı kızı "aman kimse sikmesin." diye yalnız sokağa falan salmazlar. okumak için başka şehire gitsin istemezler. erkek arkadaşı olursa kıyametler kopar.

sonra kız der ki evleneyim de gideyim. bakar eşi olacak adam da biraz esnek davranıyor başlarda. ohhh der. ama bi tasmayı söküp diğerini taktığının da farkında değildir. annesi kızını sikecek adamdan altın ister, mobilyanın en iyisini ister, beyaz eşya ister, ister de ister.. bi de der "benim kızım kız oğlan kız. tabi alınacak hepsi. " o da der yani benim kızımı kimse sikmedi bak sadece sen sikeceksin diye.

ben o kendini siktirmek için yırtınanların da amına koyayım. mahallede kız kaçar serserinin birine, telefonunu ilk duymadığında baba senin ağzına sıçar "neredesin sen?" diye. iki hane ötedeki kaçıyorsa onunki neden kaçmasın di mi?

ulan amklarım nasıl yetiştiriyorsan öyle olacak işte o kız. kırmızı kuşağınızı da evliliğinizi de üst üste koyup sikeyim.

kusura bakmayın küfürlü bir entry oldu.

ısparta da coca cola fabrikası açılması

Cumhurbaşkanı önderliğinde açılması müjdelenen! Fabrikadır

http://www.haber32.com.tr...dogan-acacak-h101649.html

Açılışta tüm ümmete milli içecek olarak tanıtılabilir yalnız litre litre alıp sokağa dökenler orada çalışmak için dört dönecekler.
© copyright 2005 - 2026