bugün

sevdiği entry'ler

bir tane romanım var

Okudum. Tebrik ederim. Umarım yayinlar birisi. Bildiğim biri var ama adını söyleyemem. Sanırım kendin bulmalısın.

bir tane romanım var

Okudum. Güzel. Başta gönlüm hoş'un fake hesabı ya da biri vardı takip edildiğini sürekli söyleyen biri sonra farkettim onlardan biri değilsin. Yayınlanmasını isterim. Tercüme ile şansını yurtdisinda denemelisin. Her istediğin hemen olmuyor. Beklemen gerekiyor. Yazmaya devam et heyecanını kaybetme. Çalacak tipler olabilir heryerde yayma. Buradan da sil hatta.

Bazen çocuğuna bile kalabilir planların. Üzülme. Yazmaya devam et.

ben nasıl kitap satıcam

o nasıl iş yeri sözleşmesi ya öyle şirket sahibi olamazsın diye.
hadi diyelim ki sahiden böyle bir sözleşmeye imza attın, ananın, babanın, üzerine falan aç şirketi o halde.
hiç bir şey yapamazsan bi blog aç, orada taksit taksit yayınla hikayelerini. büyük kumar, ama belki tutar.
biraz google seo falan bilmelisin bu arada.

ben nasıl kitap satıcam

Pazar günleri tezgah aç...

ben nasıl kitap satıcam

O halde en basitinden bir tane şahıs şirketi kurup vergi tabelası edineceksin kardeşim. şu an maliyeti 5-10 bin lira civarıdır yanılmıyorsam açılışın. Tabii aylık ve 6 aylık vergiler/pullar ile muhasebeci ödemesi gibi giderleri de atlamayalım.
kitaplarına çok güvenmiyorsan yada bekleyecek maddi gücün yoksa tekrar düşünmekte fayda var.

ben nasıl kitap satıcam

instagram ya da tv’de reklamı bol bir kişisel gelişimci olman lazım. Yoksa fanzin bile yayınlayamazsın.

ben nasıl kitap satıcam

erecto'ya sor.

ben nasıl kitap satıcam

Yol yakınken vazgeç. 50 kitap daha yazma bari.

e kitap yayınlamak

Kanka dalga geçme Google e book var oraya bak.

e kitap yayınlamak

Kimse okumaz kanka. ingilizce yayinla.

dünyanın en güzel gülücüğü

şimdi ise, tam bu anda bütün dünyayı unutturup içinden çıkıalmaz bir üzüntünün pençesine attın bizi nedvettin reyiz.
© copyright 2005 - 2026