bugün
N
nedvettin10 gün önce
acil yardım isteği
bazı durumlarda talep edilen istek. (img:#2506382) aha bunu kedilerin elinden aldım 1-2 saat kadar önce. yavru saksağan kendisi. koydum çamaşır sepetine çıt çıkarmadan duruyor. napıcam la ben bunu? çok zekiymiş, öyle okudum. daha önce besleyen… devamını gör
N
nedvettin10 gün önce
yorgun mermi
havaya sıkılan merminin çıkabileceği maksimum seviyeye çıkıp tekrar aşşağı inmesi halinde alacağı durumdur.
N
nedvettin10 gün önce
acil yardım isteği
bazı durumlarda talep edilen istek. (img:#2506382) aha bunu kedilerin elinden aldım 1-2 saat kadar önce. yavru saksağan kendisi. koydum çamaşır sepetine çıt çıkarmadan duruyor. napıcam la ben bunu? çok zekiymiş, öyle okudum. daha önce besleyen… devamını gör
N
nedvettin10 gün önce
illuminati ye giriş
Bu senin yaşamın ve her geçen dakika sona eriyor. Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün öleceğini kabullenmelisin. Bu yazıyı hazırlama amacım, eskiden gizli bir örgüt olan illuminati hakkında öğrendiklerimi, hayattan örnerkleri ile sizlere sunmak… devamını gör
N
nedvettin6 yıl önce
sayın bakan ayıp değil mi
N
nedvettin6 yıl önce
sayın bakan ayıp değil mi
N
nedvettin6 yıl önce
tutunamayanlar dizisi ilk izlenim
ilk bölüm olması nedeniyle karakterler oturmaması normal ama leyla ile mecnundan fazlasıyla çağrışım var. Ak sakallı dede yerine ilham perisi var, ismail abi yerine şair var, bakkal yerine çaycı var gene aynı mahalle kavramı var gene bir ilk bakışta … devamını gör
N
nedvettin6 yıl önce
türklerin yılbaşı kutlaması
(img:#1953010) Ya mk bi anlatamadım şu işi. Bu ağaç süsleme, kırmızı don giyme, kutlamalar otlar boklar hristiyan bayramı. Onlarda da bizim bayramlardaki gibi küslerin barıştığı, tüm ailenin bir araya geldiği, beraberce vakit geçirdiği bir bayram. … devamını gör
N
nedvettin6 yıl önce
turkcell dolandırıcılığı dikkat edin 2019
Telefonu turkcell olanlar dikkat, dün gece turkcell herkese superonline aboneliği açmışlar. Edevlete girip arama kısmına "borç" yazın ilk sırada çıkan faturalar/abonelikler... kısmına tıklayıp bakın. Bana da açmışlar. Direk tüketici hakem heyetine ba… devamını gör
N
nedvettin6 yıl önce
turkcell kalpazanlığı dikkat edin 15 11 2019
N
nedvettin6 yıl önce
inançsızlığı dayayanların aşırı inançlı olması
Şimdi baktığımızda medya ve sosyal medyada (sözlüklerde dahil) senelerdir herkesin farkında olduğu bir inançsızlaştırma politikası var. Şöyle ki; inananlar, güya çağ dışı kalmış, bilime ters ve salak insanlardır. Fakat işin ilginç yanı bunu yayanları… devamını gör
N
nedvettin6 yıl önce
şimdi uçuk komplo teorisi derler ama
N
nedvettin6 yıl önce
ülkemiz için twitterda sosyal medya desteği
(img:#1918245) aslında böyle şeyleri çok da önemseyen biri değilim ama sizden ricam twitter hesabınız varsa destek vermeniz. orospu çocukları şu an tüm dünyayı manupüle etme peşindeler. durum kötü hakkaten. yurtdışındaki normal bir vatandaş bile bi… devamını gör
N
nedvettin6 yıl önce
tc nin sivilleri vurması
Kürdoların kara propagandasıdır. Noldu hewalişkolar? Bir an sizi destekleyen bir başlık görüp biji biji çekerek tıkladınız dimi? Türk ordusu kaldırdı Türk ordusu geliyor Parçalanmış leşlerinizi dozerlerle toplu mezarlara gömecekler.
N
nedvettin6 yıl önce
tc nin sivilleri vurması
Kürdoların kara propagandasıdır. Noldu hewalişkolar? Bir an sizi destekleyen bir başlık görüp biji biji çekerek tıkladınız dimi? Türk ordusu kaldırdı Türk ordusu geliyor Parçalanmış leşlerinizi dozerlerle toplu mezarlara gömecekler.
N
nedvettin6 yıl önce
tc nin sivilleri vurması
N
nedvettin6 yıl önce
tc nin sivilleri vurması
N
nedvettin6 yıl önce
tc nin sivilleri vurması
N
nedvettin6 yıl önce
tc nin sivilleri vurması
N
nedvettin6 yıl önce
tc nin sivilleri vurması
N
nedvettin6 yıl önce
tc nin sivilleri vurması
N
nedvettin6 yıl önce
tsk nın cücük gibi dağıttığı ypg liler
hayal güzel, hevaller uçuyor. ferahlatan videolarda bugün. https://mobile.twitter.com/costignerdan/status/1183368062424223744
N
nedvettin6 yıl önce
hayal güzel, hevaller uçuyor. ferahlatan videolarda bugün. https://mobile.twitter.com/costignerdan/status/1183368062424223744
N
nedvettin6 yıl önce
© copyright 2005 - 2026