entry'ler (24)

whatsapp

whatsapp çıktı çıkalı psikolojimiz daha bi bozuldu sanki,daha bi aşk acısı çeker olduk.Kahrolsun last seen.

kızlardan erkeklere tavsiyeler

sahip olduğunuz şeylerle övünmeyin mesela havalı olmuyorsunuz öyle görmemiş oluyorsunuz.

sözlüğün tadının kalmaması

sözlük artık insanların birbirine saldırdığı bir yere dönüştüğü için olabilir.kürde,türke,kemaliste,şakirte...

türklerde görülen kürt kıskançlığı

bu entryi giren kürt arkadaşımız inanmış mı acaba söylediğine merak ediyorum doğrusu.

hakan hepcan

bir insan bu kadar sempatik ve cool olabilir.

whatsapp onuncu yılını kutluyor

beleşçilik insana şuurunu kaybettirebiliyormuş dedirtiyor.

kızlarının güzel olmadığı bir sözlükte yazmak

Sozlukteki erkekler her sabah adriana limanin yataginda uyaniyor olmalilar.

atatürk ü sevmeyen ile el bile sıkışmam

Atatürk`ü severim de entrynin saçmalığı müthiş.

atatürk ü sevme zorunluluğu

Atatürk`ü sevme zorunluluğu diye bir şey yoktur.Zaten birazik beynini kullanan insanin yasadigi topraklarin hatrina sevip saymasi gerekmez mi?

onuncu nesil yazarların eksik olması

onuncu nesil yazar olmanın sözlüğe geç kaydolmaktan başka bi eksiği yoktur kalın kafalılar.

ben bu yazıyı sana yazdım

Beni deli gibi sevmeyişini kabullenemiyorum.Olcaksa olsun olmayacaksa başkası olur mantığıyla yaklaştığını biliyorum bana.nefret ediyorum.

insanı gıcık eden sesler

horlayan insan sesi.

3 kız bir araya geldiğinde konuşulan 3 mühim şey

erkekler,alışveriş,güzellik.

ayak altını ısıran sivrisinek

Sivrisineklerde sınır yoktur.Gayet normal.

yeşil göz

Dünyanın en şanslı insanlarının sahip olduğu göz rengi.

11 ay boyunca içki içip ramazanda içmeyen adam

Ramazan ayına , dine saygısı olan insandır. Kendisine dur demeyi bilen takdir edilesi insandır.

sigara içme diyen sevgili

Genelde
kendisi de sigara içen sevgilidir. Duyarlı insan halleri işte. Bence
saçmalıktan başka bir şey değil.

abazan kız

Zorla karşısındakinden ilgi bekleyen kanka, kardeş ayrımı yapmayan zavallı kızlarımızdır. Bu libido patlamasından ziyade uzun sürelı erkeğe açlık durumudur.

kadınların kadınlara atabileceği kazıklar

Kadınların kadınlara atabileceği kazıklar say say bitmez de en can alicisi sevgilisiyle fingirdeşmek olsa gerek. Sonrasında kan cıkar zaten...

hiçbir neden yokken ağlamak

Nedensiz ağlama sorunsalı. Aslında yok öyle bir şey. Birçok sorunun birikmesinden kendini ağlıyor buluveriyorsun. Belki de çaresizlikten.
© copyright 2005 - 2026