bugün
- yazarların sabah kahvaltısı4
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak2
- ölüyorum lan ölüyorum3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- araba kullanırken uyumak3
- emekçilerin çalışma yaşamı talepleri2
- from gold from dust13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- rujlu erkekle öpüşmek3
- fiziği güzel sözlük kızları47
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması2
- çin'e demokrasi gelsin10
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- recep tayyip erdoğan27
- truesuz sözlük8
- nervio23
- rujlu kadınla öpüşmek6
- hastalık havası8
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- vajinanın iç sıcaklığı10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- silikon memenin patlaması10
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- burna tuzlu su çekmek6
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- gocu19
- fatma betül sayan kaya59
- kopya çekmenin etiği5
- adalet ve kalkınma partisi4
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- gurbet3
- ekrem imamoğlu6
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- seni terkedeceğim4
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- iyi dostlar biriktirdim7
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- yazarların akşama dair planları9
entry'ler (337)
Kesinlikle olmayan şeydir. Yok öyle bir sey. Bizzat kendimden biliyirum. Ne kadinlar sevdim lan.
Söylemek isteyip de söyleyemediğimiz bunc...
Şaka şaka, telafuz kusurudur.
Şaka şaka, telafuz kusurudur.
bazen bir bakış biçimidir. bir ara böyle birine denk geldim ama nasıl bağırıyor var ya ertesi sabah bakkala giderken konu komşu aha böyle bakıyordu suratıma.
dünyada zonbi olmamış bir kişi bile kalmayacaksa kendimi zonbilere ıstırtmak. o kalan son kişi kurtarıyor hep insanoğlunu.
yalnızsa gerçekten, bir türkü söylemesini salık veririm.
ithal kedi, ülkede kedi mi kalmadı?
ilk sibel kekilli de görülmüştür ya da seksle bağlantısı sibel kekilli ile kurulmuştur.
birader. kendisi bir gün bana çok ciddi bir şey anlatırken 'bak şindi birader' dedi, o günden sonra kendisini böyle çağırır oldum.
geceye bırakılacak gerçeklerdendir. ne kadınlar sevdim genşler, duygusuzdular.
her şey seks değildir ama seks her şeyin nedeni olabilir. lan karıya kıza yaranacağım diye köpek gibi ders çalışıp okul birincisi olanı biliyorum ben. 'ay cihaaaaan, çok zekisin hadi sikişelim' lafını duymak için köpek gibi ders çalıştı lan.
hatta bir tık ilerleyip şöyle bir şey bile söyleyebilirim, büyük mucitlerin yüzde bilmem kaçı sırf sikişebilmek için, sırf karıyı kızı etkilemek için icat etmişlerdir.
daha da basitleştirebilirim, günlük hayatta yapılan her şey karşı cinse yöneliktir. tüm dünya erkeklerden oluşsaydı ya da kadınlardan ne spor salonları, ne kıyafet satan mağazalar, ne makyaj malzemeciler olurdu. her şey seks yani.
bu bile.
hatta bir tık ilerleyip şöyle bir şey bile söyleyebilirim, büyük mucitlerin yüzde bilmem kaçı sırf sikişebilmek için, sırf karıyı kızı etkilemek için icat etmişlerdir.
daha da basitleştirebilirim, günlük hayatta yapılan her şey karşı cinse yöneliktir. tüm dünya erkeklerden oluşsaydı ya da kadınlardan ne spor salonları, ne kıyafet satan mağazalar, ne makyaj malzemeciler olurdu. her şey seks yani.
bu bile.
gecenin bu saatinde ben yüzümü, saçlarımı komple çıkarıp rahatlamaya çalışırken bunların suratında eyeliner var, kadınları anlamıyorum sözlük.
bir kereden de bir şey olacağının kanıtı. hiç olmadı doğurtganlık kat sayın azalıyor işte. doğurtganlık kat sayısı bu boru değil.
herkes herkesi aldatır. sadakati siktir et.
biri 'tamam lan gel sik hadi' dese çük gibi ortada kalacaktır. 'ta... tam... tamam mı dedin sen? bi dakka lan noluyor şimdi?'
geçenlerde bir videoya denk geldim, speedy mustafa'nın videosu. tamam biraz geç kalmış olabilirim izlemek için. videonun bir yerinde 'kafam düştü lan, gene öldüm lan' diyor ya hani. yemin ediyorum onlarca defa izledim, gene öldüm lan kısmında takılıp kalıyorum. gene öldüm lan ne ya. o nasıl bir laf.
şimdi itiraf kısmına gelelim, dibi her gördüğümde o çocukla aynı tonlamayla gene öldüm lan diye bağırmaya karar verdim.
şimdi itiraf kısmına gelelim, dibi her gördüğümde o çocukla aynı tonlamayla gene öldüm lan diye bağırmaya karar verdim.
lezbiyenlerdir.
-lan şu öndeki dallamanın elinden tutan kadın benimki değil mi lan? bir baksana göt aynı göt.
+yok abi yengenin götü öyle mi allah aşkına, iyice psikopata bağladın sen de.
+yok abi yengenin götü öyle mi allah aşkına, iyice psikopata bağladın sen de.