bugün
- alevi ailelerin ateist çocukları5
- 623 000 bin asker kaçağı10
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek33
- said nursi denilince akla gelen şeyler9
- iltica26
- dündar ziya gültekin8
- 15 ekim 2026 hoffenheim beşiktaş maçı6
- abd israil vs türkiye farkı18
- anın görüntüsü22
- eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri5
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı70
- queen ravenna hanım10
- affedersiniz ama kartoncu12
- cevheri güven9
- yaltakçı gebeş manda2
- 15 ekim 2026 kups trabzonspor maçı3
- recep tayyip erdoğan8
- kaşlarını almayan kadın çekiciliği5
- evde çiçek yetiştiren erkek15
- yağmur8
- yapay zeka moderatörü8
- kups2
- akp'nin z kuşağını yönetemeyeceği gerçeği5
- game of thrones taki kerhaneci12
- bugün kups trabzonspor maçı saat 19 45 te trt 1 de2
- imamoğlu'nun ihanet sözleri6
- erdoğan ne istersem yapacaktır8
- fethullah gülen4
- ayrıldık36
- risale'i nur okumadan said nursi'ye atmak2
- fatih te selde elektrik akımına kapılan çocuk5
- şevval şahin vs aleyna tilki3
- istanbul mahvoldu19
- true crime izleyen tip4
- halk tv5
- en ufak eleştirilere bile tahammül edememek4
- ana bacı yapan tip5
- cimri insanların ortak özellikleri9
- istanbul sel felaketinin sözlükte yer almaması11
- ters ayaklı anneyi satanist ayin yaparken bulmak2
- laptop tavsiyeleri2
- ben vuruldukça çoğalırım yılanoğlu3
- bahadır özgür3
- ktç'nin kene ile savaşı6
- affetse bile yapılanı unutmayan 3 burç3
- 14 ekim 2026 istanbul yağmuru13
- babamgil diyen kız2
- cehape belediyeciliği10
- heybeli'ye sandalla gitmek6
- sel6
entry'ler (337)
Kesinlikle olmayan şeydir. Yok öyle bir sey. Bizzat kendimden biliyirum. Ne kadinlar sevdim lan.
Söylemek isteyip de söyleyemediğimiz bunc...
Şaka şaka, telafuz kusurudur.
Şaka şaka, telafuz kusurudur.
bazen bir bakış biçimidir. bir ara böyle birine denk geldim ama nasıl bağırıyor var ya ertesi sabah bakkala giderken konu komşu aha böyle bakıyordu suratıma.
dünyada zonbi olmamış bir kişi bile kalmayacaksa kendimi zonbilere ıstırtmak. o kalan son kişi kurtarıyor hep insanoğlunu.
yalnızsa gerçekten, bir türkü söylemesini salık veririm.
ithal kedi, ülkede kedi mi kalmadı?
ilk sibel kekilli de görülmüştür ya da seksle bağlantısı sibel kekilli ile kurulmuştur.
birader. kendisi bir gün bana çok ciddi bir şey anlatırken 'bak şindi birader' dedi, o günden sonra kendisini böyle çağırır oldum.
geceye bırakılacak gerçeklerdendir. ne kadınlar sevdim genşler, duygusuzdular.
her şey seks değildir ama seks her şeyin nedeni olabilir. lan karıya kıza yaranacağım diye köpek gibi ders çalışıp okul birincisi olanı biliyorum ben. 'ay cihaaaaan, çok zekisin hadi sikişelim' lafını duymak için köpek gibi ders çalıştı lan.
hatta bir tık ilerleyip şöyle bir şey bile söyleyebilirim, büyük mucitlerin yüzde bilmem kaçı sırf sikişebilmek için, sırf karıyı kızı etkilemek için icat etmişlerdir.
daha da basitleştirebilirim, günlük hayatta yapılan her şey karşı cinse yöneliktir. tüm dünya erkeklerden oluşsaydı ya da kadınlardan ne spor salonları, ne kıyafet satan mağazalar, ne makyaj malzemeciler olurdu. her şey seks yani.
bu bile.
hatta bir tık ilerleyip şöyle bir şey bile söyleyebilirim, büyük mucitlerin yüzde bilmem kaçı sırf sikişebilmek için, sırf karıyı kızı etkilemek için icat etmişlerdir.
daha da basitleştirebilirim, günlük hayatta yapılan her şey karşı cinse yöneliktir. tüm dünya erkeklerden oluşsaydı ya da kadınlardan ne spor salonları, ne kıyafet satan mağazalar, ne makyaj malzemeciler olurdu. her şey seks yani.
bu bile.
gecenin bu saatinde ben yüzümü, saçlarımı komple çıkarıp rahatlamaya çalışırken bunların suratında eyeliner var, kadınları anlamıyorum sözlük.
bir kereden de bir şey olacağının kanıtı. hiç olmadı doğurtganlık kat sayın azalıyor işte. doğurtganlık kat sayısı bu boru değil.
herkes herkesi aldatır. sadakati siktir et.
biri 'tamam lan gel sik hadi' dese çük gibi ortada kalacaktır. 'ta... tam... tamam mı dedin sen? bi dakka lan noluyor şimdi?'
geçenlerde bir videoya denk geldim, speedy mustafa'nın videosu. tamam biraz geç kalmış olabilirim izlemek için. videonun bir yerinde 'kafam düştü lan, gene öldüm lan' diyor ya hani. yemin ediyorum onlarca defa izledim, gene öldüm lan kısmında takılıp kalıyorum. gene öldüm lan ne ya. o nasıl bir laf.
şimdi itiraf kısmına gelelim, dibi her gördüğümde o çocukla aynı tonlamayla gene öldüm lan diye bağırmaya karar verdim.
şimdi itiraf kısmına gelelim, dibi her gördüğümde o çocukla aynı tonlamayla gene öldüm lan diye bağırmaya karar verdim.
lezbiyenlerdir.
-lan şu öndeki dallamanın elinden tutan kadın benimki değil mi lan? bir baksana göt aynı göt.
+yok abi yengenin götü öyle mi allah aşkına, iyice psikopata bağladın sen de.
+yok abi yengenin götü öyle mi allah aşkına, iyice psikopata bağladın sen de.