bugün

sevdiği entry'ler

ip adresinle yerini tespit edeceğine inanan tip

doğru inançta olan tiptir.

devlet, internet sağlayıcılarından aldığı bilgilerle nokta atışı yapabilirken bir hacker 200-300 mt çapında bir alana kadar bulabilir. he cia bile beni bulamasın diyorsanız tek yolu ip adresinizi gizlemektir. onunda en iyi yolu (bkz: proxy chaining)

aslan burcu erkeği

boynuz yediği sevgilisini yere göğe sığdıramaz, tapar durur o kaşara. kendisine ihanet etmeyen, erkek sineğe bile bakmayan başak hatununa * bu dünyayı dar eder. bunlara 4 s kuralı şıp diye oturur.

aslan burcu erkeği

en sevdikleri üç kelime "ben, ben, ben" dir. aslında tek bir kelimedir ama sürekli tekrarladıklarından biz de üçleme olarak yer etmiştir. ilgi manyağıdırlar. illa övülsün isterler. herkes berbat bir bunlar mükemmeldir şu hayatta. bi de çok pis zeytinyağıdırlar. haksız da olsalar öyle güzel savunurlar ki kendilerini hani kendinizden şüpheye düşecek duruma gelirsiniz o derece. bir de kendinizi savunurken bulursunuz ardından. olur da tongaya düşmeyip yolunuzdan şaşmazsanız da küserler size. çocuk gibidirler. ellerinden oyuncaklarını asla almamanız gerekir. susmazlar. boğarlar sizi. hatta boğma eylemini yeterli bulmazlarsa döner suni teneffüs yapar sonra yine boğarlar. dengesizdirler. ne istediklerini bilmezler. kendi belirsizlikleriyle karşısındakini de sürüklerler kararsızlığa. "büyü evladım artık. biraz büyü!" diye isyan edersiniz sonunda.

genelleme yapmamak gerekir aslında. ben tek bir kişi üzerinden salladım. ama şöyle bir şey var belki de yay kadını ile karşılaştırmamak gerekir bunu. belki de ondan varılmıştır bu yargıya.

aslan burcu erkeği

benmerkezci, her dediğinin yapılmasını isteyen, unutkan, aynı soruları defalarca soran, karşısındakini seksten soğutacak kadar seks manyağı (genelleme değildir).

aslan burcu erkeği

tanıdığım, hatta en yakından tanıdığım kişiye bakarak diyebilirim ki; inanmayınız onlara. çünkü 5 dk sonraki o, 5 dk önceki o olmayacaktır. hayır hayır çok müthiş olduklarından, kıskandığımdan ya da içlerinden biri kız arkadaşımı götürdüğünden falan değil. bu bahsedilen şahsın bi istisna oluşturanını görmemişimdir çünkü henüz.

tartışmalarınız sırasında kesinlikle o haklıysa

artık buranıza kadar * gelmişken dayanamayıp kabahatlerini söylediğinizde en sonunda * demek ben böyle yaratılmışım'dan girip felsefeden çıkıyorsa

ona çok değer verdiğinizi bildiği halde bir kalemde silebiliyorsa * *
10 saniye içinde onun gönlünde çok önemli bir yere sahip olduğunuzu sanarken yine 10 saniye içinde çöp kadar yerinizin olmadığını hissettiriyorsa

kısacası anlık duygularla yaşıyorsa

daha kısacası dengesizse

uzuncası çok yiğit, çok baba olduğunu sanarken sonraları içiniz acıyarak * adam değilmiş dedirtebiliyorsa (basit tipler bunu herkesin ardından der ama bu daha farklı)

tanıdığınız en olgun kişiyken aslında büyüttüğünüz bebekse

doğum tarihini sorun. cevabı için (bkz: aslan burcu erkeği)

aslan burcu erkeği

gururu uğruna sevdiği kadını satan erkektir. siklemez, siler direk. böyle ibneleri seven kadınlara yazık lan...*

aslan burcu erkeği

ya çok tembel olurlar ya da çok çalışkan, istediğini elde edene kadar durmak bilmez, yolundan döndürmek zordur, emir almayı sevmez, her zaman lider olmak ister. her ne hikmetse çevresindekiler de onun liderliğini baştan kabul etmiştir. Çabuk konuşmaz hemen karar vermez; ihtiyatlıdır. içlerinde hep bir şeyler öğretme sevgisi vardır, illa ki sorunları çözmesi gerekir bu yüzden genelde öğretmen , siyasetçi ve psikiyatr gibi meslekleri seçmektedirler.

aslan burcu erkeği

liderlik vasıflarını taşıyan, yeri geldiğinde çok romantik laflar edebilen, en cömert erkektir. kıskançtır ve kıskançlığını belli eder. sevdiği insanları kıskanır, sevmediklerini sikine bile sallamazlar. çapkınlık yapmayı severler ama doğru kadını bulduğunda kuzuya dönerler. çabuk parlayıp çabuk sönerler. hisli adamlardır. yapılan iyilikleri unutmazlar ve bunlardan iyi birer dost olur. çok sinirlendiklerinde ağzınıza sıçabilirler ama baştan söyleyeyim.

kalabalık bir grubu almış konuşmalarıyla milleti kopartan ya da hayran hayran dinleten biri görürseniz, o aslan erkeğidir. ihtişamlı görüntüleri, delici bakışları vardır bu erkeklerin. şuan bu yazıyı okuyorsa şayet mutlaka götü kalkmıştır aynı zamanda. şımartılmayı severler. ne kadar yakışıklı, zeki, seksi olduğunun söylenmesi filan acayip hoşuna gider. tanıdığım tüm aslan erkekleri (arkadaşlarım, ailemdekiler vs) övgü dolu sözler söylediğimde muzipçe gülümseyip mutlaka hoş bi şekilde karşılık verirler istisnasız. çok şekerler bunlar.

iyi birer dinleyicilerdir. sıkılmadan saatlerce dinlerler sizi ve öyle mal mal "hıhı eet hıı anlıorum" filan diye moronca tepkiler vermezler. birçoğu, mantıklı ve zeki adamlar olduğu için sizi dinlerken göz temasına önem verirler ve konuşmanızı bazen bölerek bazen de bitmesini bekleyerek size tavsiye verirler. abi tabiatlıdırlar, psikolog tabiatlıdırlar. seviyorum hepinizi. *

aslan burcu erkeği

Adalet duygusu hep zayıftan yana çalışır, zayıf olan haksız olsa da onun yanında hep haklıdır. Merhameti tavan yapmıştır. Cebindeki son kuruşa kadar etrafındakilere dağıtmakta üstlerine yoktur. Tabi ki tüm bunları biraz da gösteriş için yapar.

aslan burcu erkeği

şahsımca; tek kelime ile muhteşemdirler.

bu da astrologların görüşleri:
Aslan burcunda doğan erkek gururuna düşkündür. Onu övmeniz, yaptıklarının değerini ve önemini kavradığınızı göstermeniz kendisini mutlu eder. Kimi açılardan gururlu, hatta kibirli sayılabilecek olan bu erkek çevresinin de kendisini beğendiğinden emin olmak ister. Olumsuz bir özelliği, kolay öfkelenmesidir. Öfkesi yakıcı, yıpratıcı hatta tahrip edicidir. Neyse ki uzun sürmez. O olayı tamamen unuttuğunda, çevresindekiler neye uğradıklarını şaşırmış halde kalakalırlar. Doğum anında parlayan sert etkili bir yıldız varsa kusurları artabilir Aslan erkeğinin.

Örneğin kumara düşkünlük bunlar arasında sayılabilir. Ne yazık ki zor bir erkekle karşı karşıya olduğumuzu söylemeliyiz. Aslan erkekleri geçimsiz, huzursuz ve kıskanç olurlar. Evdeyken tıpkı bir diktatör gibi davranırlar. istedikleri her şey anında olmalıdır. Bir de bağımsızlıklarına çok düşkün olmakla birlikte, eşlerinden tersi bir davranışı bekler. Aslan erkeklerinin eşleri genellikle evde oturup çocuk bakmak zorunda kalabilirler. Çünkü onlara göre kadının yeri evidir. Paraya önem vermiyor olsalar da öyle zeki ve yeteneklidirler ki sonunda bir biçimde para kazanırlar. Gezip eğlenmeye de düşkündürler. Üstelik yalnız olmaktan hoşlanmadıkları için her gittikleri yere eşlerini ya da arkadaşlarını da götürürler. Yani onlar eğleniyorsa siz de çok eğlenirsiniz.

Aşk zamanı

Bu erkeğin yöneticisi Güneş'tir. Güneş yönettiği kişiye güç, dayanıklılık ve yaşam enerjisi verir. Aslan erkeğinin sıcak kalpli, canlı ve enerjik biri olduğunu söyleyebiliriz. O da tıpkı burcuna mensup kadınlar gibi girdiği her yerde kolaylıkla fark edilebilme gibi bir özelliğe sahiptir. Şanslı olduğunu söyleyebiliriz yani. Tabii siz de bu erkekle birlikte olduğunuza göre şanslı sayılırsınız, çünkü sonuçta onunla birlikte siz de fark edileceksiniz. Ama tabii işiniz kolay olmayacak. Çünkü Aslan erkeği güçlü bir cinsellik ve erkek enerjisi yayar çevresine, bu yüzden erkeğinizi gören her kadının sizi kıskanacağını unutmayın. Tabii onu elde etmek ya da baştan çıkarmak için uğraşanlar da çok olacaktır. Seksi ve karizmatik Aslan erkeklerinin bir tür show-man olma gibi bir durumları vardır. Gittikleri her yerde yalnızca görünüşleriyle değil, şakacılıkları ve güzel konuşmalarıyla da dikkat çekerler. Sanatla ilgili işler yapmaları muhtemeldir, bu yüzden bu ilgi çekme durumları daha da artar. Aslan erkekleri izleyen değil başı çekenlerdir; bu yüzden de onlara ayak uyduramayanların hayatlarında yeri olamaz. işinizin zor olduğunu söylemiştik. Bunun bir sebebi de aslan erkeklerinin egolarının çok güçlü olmasıdır. Tatlı, sıcak kalpli ve sevecen olmalarına rağmen gururlarını incitecek hiçbir şeyi kolay kolay kabullenemezler. Affedici olmaları da zor, hatta imkânsızdır. Ayrıca bu burcun erkekleri kıskanç ve sahiplenicidir. Kıskandıkları zaman surat asıp söylenmekle de yetinmezler, bunun yerine hayatınızı cehenneme çevirecek şeyler yaparlar. Bir Aslan erkeği ikinci planda kalmaya dayanamaz. O yüzden onu kızdırmamaya ve kıskandırmamaya dikkat edin.

Aslan burcu erkeğine aşık bir kadın için notlar...

Çevrenizdeki insanların hayranlığını ve saygısını kazanın. Aslan erkeği için bu çok önemli bir noktadır. Aslan erkeği sevgilisiyle, eşiyle gurur duymak ister. Başkalarının o kadına hayran olduğunu görmek de bu anlamda onun aşkını, arzusunu te-tikleyecektir. Bir diğer önemli özellik de Aslan erkeğinin çocuklara olan düşkünlüğüdür. Bu yüzden eğer çocuk sahibi olmayı düşünmediğinizi söylerseniz bu erkek kısa sürede sizden uzaklaşır. Çocuklara ve yuvasına bağlı, ama aynı zamanda evin dışında da hareketli, canlı ve dikkat çekici bir kadınsanız bu erkek bir süre sonra size sırılsıklam âşık olacaktır. Onun eleştiriye gelemediğini de söyleyelim. Kendisini eleştirecek olursanız bunu yumuşak bir dille ve kesinlikle kırıcı olmadan yapmalısınız. Aksi takdirde, pufff! Kuş yuvadan uçar gider. Aslan erkeğinin bir özelliği de sadece kendisine değil ailesine, çocuklarına yönelik eleştirilere de fazlasıyla içerlemesidir.

Baştan çıkarmaya dair birkaç not daha...

Asla unutmamanız gereken bir nokta daha var: Aslan erkeği zor durumda kaldığında sakın ona borç teklif etmeyin. Birlikte yemeğe çıktığınızda da yemeğin parasını siz ödemeye kalkışmayın. Bu sadece onun sizden uzaklaşmasına yol açacaktır. Duyguları incinmiş, yani yaralanmış bir Aslan'dan daha can acıtıcı hiçbir şey olamaz. Size iyi haberlerimiz de var ama: Bu erkek flört etmeyi, kur yapmayı, baştan çıkartmayı o kadar iyi bilir ki, size yapacak pek fazla şey kalmaz. Sizi sabahlara kadar bulutların üzerinde uçurur, pahalı ve güzel hediyeler alır, duymak istediğiniz sözleri kulağınıza fısıldar. Ama tabii çabucak da sıkılabilir. Bu da ne yazık ki onun olumsuz Özelliklerinden biri. Aslında niyeti sizi üzmek ya da kırmak da değildir aslında. Çünkü o mert ve dürüst bir adamdır, sadece kendisinin bu tip konularda ne kadar havai olduğunu bir an için unutuvermiştir işte. Ona karşı açık ve net olun ve sizi çok kolay kaybedebileceğini, kaybederse geri alamayacağını hissettirin. Bunu göze alamazsa, size hakikaten âşık demektir. Gerisi de artık size kalmış.

Ne yapmalı?

Gösterişli, bakımlı, trendy, karizmatik, yanında gururla taşıyabileceği, sayesinde hava atabileceği kadınları sever.

Minik ipucu

Hiç ummadığı bir anda kulağına eğilip ona "seni seviyorum" deyin.

Aslan burcu erkeğine alınacak armağanlar

Dedik ya, bu erkek her şeyin en iyisine sahip olmak ister. Bu yüzden ona harikulade bir gümüş havyar takımı armağan edebilirsiniz. Tabii yanında bir kavanoz iyi cins havyarla birlikte. Aslan erkeğine âşıksanız, yatak odanız daima temiz, düzenli ve şık olmalı. Ayrıca çiçeklere de bayılır. Özellikle nadir bulunan, egzotik çiçeklere. Aslan erkeğine verilecek armağanlar arasında şık bir kol saatini ya da bir altın çakmağı sayabiliriz. O kadar paranız yoksa kaliteli CD'ler de armağan edebilirsiniz. Aslan erkeği klasik müziğe veya caza bayılır. Ravel'in Bolero'su ise kesinlikle onu baştan çıkaracak türden bir müziktir.

aslan burcu erkeği

dayanılmaz bir cazibeye sahip erkeklerdir. bi kere hitabet konusunda bunlar kadar ağzı laf yapan tip görmedim. ailemden ya da arkadaş çevremden tanıdığım kadarıyla 10 numara adamlar bu gruptan çıkar. bi kere çok iyi dost olurlar. sıkıntılı olduğunuzu söylediğiniz anda tüm ilgisini size yönelterek yardımcı olmaya çalışırlar. sizi saatlerce dinleyebilirler.

kıskançtırlar. sevdiklerini çok kıskanırlar ve koruma iç güdüleri hemen harekete geçer. sinirlendikleri an, gözlerindeki öfkeye şahit olabilirsiniz. ama öfkeleri uzun süreli olmaz.

acayip cömertlerdir. yanlarındaki bayana asla para ödettirmezler. hatta bu yüzden bi defa dayımla küsüşmüştük azcık. *

götlerinin kaldırılmasına bayılırlar. küçük çocuklar gibi sevinirler, onu övdüğünüzde. zaten sizin övmenize de gerek yok, kendileri de ne kadar zeki, ne kadar yakışıklı olduklarını, saçlarının ne kadar güzel olduğunu söyler.

mesela dayımla geometri çalışırken (ben lisedeyken) şöyle diyaloglarımız olmuştu;

b: ben
d: dayım

b: aa basitmiş bu teorem taam anladım yaa dayı.
d: evet basit.. ne ki bu? pisagor'un zamanında yaşıyor olsaydık bu teorimi ben bulacaktım ve teoremin adı serkan olacaktı.
b: ?!?=! hahaha süpersin dayı yaa!

- - - - - - - - - - - - - - -

b: dayı sen varya çok yakışıklıymışsın gerçi hala.. (laf bölünür)
d: şimdi de yakışıklıyım kızım ben.. ne sandın dayını?

daha bunun gibi bi sürü diyaloglara girebilirsiniz bu zeki adamlarla. kaliteli espriler yaparlar. yılışık değillerdir. saçları ve vücut tipleri çok güzeldir. öptüm seni aslanım benim. * * hadi kib bye!

edit: he bi de abartmaya bayılırlar bazen. bokunu çıkartırlar. :)

aslan burcu erkeği

iyi dost kötü sevgili. iyi baba kötü koca.

aslan burcu erkeği

kendilerine bakarlar, ve inanılmaz güvenirler. yeni tanışılan kişilerin hemen dikkatini çekerler, esprili, samimi, içten ve güvenilirlerdir. her türlü duyguyu en üst seviyede yaşarlar, çok severler, çok nefret ederler, çok sevinirler, çok üzülürler. kaliteli yaşamı severler, kendileriyle çok övünürler, ama olmayan şeylerle övünmezler. asla yalan söylemezler ve karşısındakileri aldatmazlar. kimseyi unutmazlar, en ufak detayları bile hatırlarlar. sevindirmeye çok özen gösterirler, bir istedikleri varsa sonuna kadar uğraşıp gerçeğe çevirirler. doğuştan liderdirler, ve bunu etrafındakiler de kısa sürede fark ederler. ahlaklılardır ve tecrübelendikçe karakterleri hiç bir kötü özellik barındırmayacak noktaya kadar gelir. kendini sever, kendiyle dalga geçmesini de çok iyi bilir, kötü özelliklerini her zaman kabullenir, iyileştirmek için elinden gelen her şeyi yapar. iyi yönetir, çıkmaz durumlarda her zaman doğru şeyi yapmasını bilir. herkese yardım etmeye çalışır ve ne olursa olsun her zaman iyi niyetlidir. birinin iyi niyetini suistimal ettiğini düşündüğünde o kişiyi hayatından silecek kadar nefret edebilri. çok doludur her zaman hayatını dolu dolu yaşar. sinirlerine hakim olmasını bilir, içine atmasını da herkesten iyi bilir. içindekileri göstermemesi gerekiyorsa hiç bir şey anlayamazsınız hakkında. ama herkes gibi onun da bir patlama noktası vardır. patladı mı da iyi patlar bir aslan erkegi ve sudan sebeplerden patlamaz. genellikle son derece olgundur ve nerede ne yapması gerektiğini en iyi bilendir. karizmalarına dokunabilirsiniz. gururları ve onurları onların her şeyidir, bu iki şeyden birine dokunacak bir şey yaparsanız anında dişlerini gösterirler ve sakin kişiliklerinden tam anlamıyla zıt yöne geçerler, böyle bir durumda anında uzaklaşmaktan başka bir seçeneğiniz yoktur çünkü bir aslan dişlerini gösterdi mi dünyayı tepenize yıkacak kadar güçlüdür. gücü sadece saklıdır. alev gibi parlarlar, hayatlarında her zaman aşk olsun isterler, sevdiğinin ayaklarını yerden keserler, ve yatakta çok çok iyilerdir.

aslan burcu erkeği

sevdiğini sahiplenen, otoriter ve cömert erkektir. sinirlenince kükrediğini bilmeyen yoktur.

aslan burcu erkeği

kısa ve öz.
tek kelimeyle, uzak durulası erkek modelleri..
ben yandım kimse yanmasın. uyarayım dedim.
siz bilirsiniz kızlar. sonra ağlamayın. *

aslan burcu erkeği

yaptığı hataları hiç bir zaman kabullenmeyen kişiliklerdir. çünkü kendilerinin aslında hiç hata yapmadığını zannederler ve ona göre davranırlar. onlara kalırsa hayatta doğru olan bir kendileridir. diğerleri sadece bir ayrıntıdan ibarettir.
© copyright 2005 - 2026