bugün
- tai lung50
- hayvanlarla muhabbet etmek2
- çocuklara verilen farklı isimler5
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi7
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- büyü yapan sözlük yazarları11
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- dünyayı kimler yönetiyor6
- enayimiknatisii21
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- ölmüş birini özlemek4
- sarapci koala55
- salça yapan sözlük kızı10
- arkadaşlar bir şey dicem7
- sözlükte cin var mı6
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
- nervio8
- victor osimhen10
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- s'i l v'e r m'i s t29
- anın görüntüsü21
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim13
- kendini eleştirebilen insan7
- demleme usulü makarna5
- mucizelere inanıyor musunuz6
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- geceye bir şiir bırak7
- mazotun litresi 90 lira13
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- zorunlu eğitim13
entry'ler (1469)
açık konuşmak gerekirse bir gerizekalıdan beklenebilecek bir önerme.
her şeye rağmen değerliyim. yaptığım tüm hatalara, tüm aptallıklarıma rağmen değerliyim. tekrar tekrar yanılmalarıma, hep güvenip güvenimin boşa çıkmasına rağmen ... bir daha asla yapmayacağım dediklerim, inanışlarım ya da inanmayışlarım, kendimi kaybedip bulamayışlarım, saçmalamalarım buna engel değil... sen de engel değilsin kendimi sevmeme... her defasında güvenimi yıksan da, her defasında beni en geriye götürsen de engel değilsin... bugün yeniden doğdum ben... her şeye rağmen pişman olmamayı öğrendiğim gün bugün. herşeyi hayatımdan çıkardığım gün bugün...
suç ve ceza- raskolnikov.
her insan mükemmeldir. zira allah her kulunu mükemmmel yaratmıştır. mükemmelliği saklayan sonra kimse mükemmel değil diye çemkiren biziz.
sanatında zirveye çıkmış, samimi kişiliğiyle daha da sevilen piyanist. telefonda konuşma şansı verecek kadar cana yakın. seviyoruz kendisini.
mutlu yıllar.
eski sevgiliye yollanan mesaj...
eski sevgiliye yollanan mesaj...
gözlerine derin ve anlamlı baksın ama piç gibi değil masum olmalı bakışlar.
uzun uzun bakmak, sizi görünce gözlerinin içinin parlaması, gözlerini gözlerinizden almaması olsa gerek bu belirtiler.
ve fakat bütün bunları yapıp kızı etkiledikten sonra onunla iletişime geçmemesi, bir adım atmaması neye delalet bilmemekle beraber beni aydınlatacak değerli sözlükdaşların fikirlerini bekliyorum.
ve fakat bütün bunları yapıp kızı etkiledikten sonra onunla iletişime geçmemesi, bir adım atmaması neye delalet bilmemekle beraber beni aydınlatacak değerli sözlükdaşların fikirlerini bekliyorum.
geveze show-virgin radio.
dün kayseri'deydi, 3 gündür facebook,twetter,mail ve canlı yayında taciz ettiğim, 2007'de tesadüf eseri tanıştığım dj dir kendisi. yanına gidip, adımı söylediğimde tanıyıp "canım benim iyi ki geldin, nasılsın çok mutlu oldum seni gördüğüme gülüm benim" diye sımsıcak,içten cümleler kurabilecek kadar mütevazi. kahve teklifimi kırmayacak kadar egosuz. çocuk gibi sırnaşmalarımı hoş görecek kadar anlayışlı. ben onu tarif edemiyorum, o bir dj değil bence. o bir "insan". herkesin olması gerektiği gibi; içten, doğal, hoşgörülü, mütevazi, egosuz, yardımsever ve daha birçoğu.
mükemmel bir şarkı gözyaşı ve sigara eşliğinde ilerlemekte damarlarımda ağır ağır.
iffetin gerzek tavırlara sahip olduğu dizi. dakkada bi baba evine döner. kendine tecavüz eden adama aşık olur, kocası bi tokat attı diye baba ihiihhi ali ihsan bana tokat attı boşanıcam diye tutturur. ay çokgerizekalı bu iffet ağzına sıçtığımın tövbe tövbeee...
söyle.
kum gibi.
not:adamı hiç sevmem.
kum gibi.
not:adamı hiç sevmem.
rafet el roman-senden sonra!
Moda sahilinde yürümek,ağlamak,özlemek!
(bkz: #14793800).
öyle bir sebebim yok. yaşıyo muyum buna rağmen?
imkansızdır. unutmak diye bir şey yoktur, yaşanan her an beyne kaydedilir, sen en fazla üzerine sünger çekersin unuttum sanırsın...
arkadaş olarak çok değer veriyormuşsun... allah aşkına ben sana deli divane aşıkken bunu bile kabullenebiliyosam yine de haketmiyo muyum aşkını? deniz... bugünden itibaren dayanabildiğim yere kadar çıkmayacağım karşına...reel hayatta aramızda kilometreler var farkındayım ama yokluğumu hissedeceksin be! facebookta yokum artık, msnde engellisin... karşına çıkmaya karar verdiğim gün yanımda olmak can atan sen olacaksın...
imkansız da olsa inanmak güzel be adam... sensiz yaşanmıyo anlasana...
imkansız da olsa inanmak güzel be adam... sensiz yaşanmıyo anlasana...
herkesin mutlaka görmesi gerektiği mükemmel bir yer. anlatılmaz yaşanır!