bugün

aslan burcu erkeği

liderlik vasıflarını taşıyan, yeri geldiğinde çok romantik laflar edebilen, en cömert erkektir. kıskançtır ve kıskançlığını belli eder. sevdiği insanları kıskanır, sevmediklerini sikine bile sallamazlar. çapkınlık yapmayı severler ama doğru kadını bulduğunda kuzuya dönerler. çabuk parlayıp çabuk sönerler. hisli adamlardır. yapılan iyilikleri unutmazlar ve bunlardan iyi birer dost olur. çok sinirlendiklerinde ağzınıza sıçabilirler ama baştan söyleyeyim.

kalabalık bir grubu almış konuşmalarıyla milleti kopartan ya da hayran hayran dinleten biri görürseniz, o aslan erkeğidir. ihtişamlı görüntüleri, delici bakışları vardır bu erkeklerin. şuan bu yazıyı okuyorsa şayet mutlaka götü kalkmıştır aynı zamanda. şımartılmayı severler. ne kadar yakışıklı, zeki, seksi olduğunun söylenmesi filan acayip hoşuna gider. tanıdığım tüm aslan erkekleri (arkadaşlarım, ailemdekiler vs) övgü dolu sözler söylediğimde muzipçe gülümseyip mutlaka hoş bi şekilde karşılık verirler istisnasız. çok şekerler bunlar.

iyi birer dinleyicilerdir. sıkılmadan saatlerce dinlerler sizi ve öyle mal mal "hıhı eet hıı anlıorum" filan diye moronca tepkiler vermezler. birçoğu, mantıklı ve zeki adamlar olduğu için sizi dinlerken göz temasına önem verirler ve konuşmanızı bazen bölerek bazen de bitmesini bekleyerek size tavsiye verirler. abi tabiatlıdırlar, psikolog tabiatlıdırlar. seviyorum hepinizi. *