bugün
- tai lung vs gocu25
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği39
- gocu'nun bomboş olması12
- true ve habire12 adlı orospu çocukları6
- kürtler asimile edilmelidir11
- habire1225
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- miiletin annesi namus değil mi4
- analı avratlı sözlük kavgaları3
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması5
- uludağ sözlük adalet sistemi3
- true nickli yazar14
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum10
- diego dur allah ını seversen zaten ortalık karışık2
- sözlüktekiler kaç yaşında8
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması4
- sözlükteki kemaliklerin birbirlerine dalaşması2
- et döner dürüm9
- nicki 4 harfli olanların tehlikeli olması2
- orospu çocuğu bir arap olmak4
- kızlar bakar mısınız4
- arkadaşlar ben feykime geçiyorum4
- s'i l v'e r m'i s t2
- dinde kabul edemediğiniz şeyler2
- kanal 32
- gammazlık2
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- sözlüğü sallayacak itiraf5
- şemsiyeli benim10
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak3
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- bitanem diyen kova burcu erkeği3
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra8
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- analize bak şimdi5
- filistinliler türklerden daha zengin3
- sözlüğün en güvenilir yazarı3
- evliliği ayakta tutan güçler13
- sarı poşet kudurtması13
- gocu isimli erkeklerin ortak özellikleri4
- ekşi sözlük7
- manisada okul saldırısı17
- herkesi seven insan7
- ikizler burcu kadını olmak7
- anneye söven aşağılık insan3
- iyiliğin yan etkileri5
- allah15
- arkadaşlar bırakın kavgayı kaşıkları çıkarın2
- şüphe4
sevdiği entry'ler
Ak çomarların biricik sevgilisi.
iktidar partisine geçmediği için hapse atılmış belediye başkanıdır. tutuklanma sebebi olan kanıtlar kamuoyu ile paylaşılmadığı sürece bu böyle bilinecek. davanın herhangi bir gizliliği kalmadı hapse atılmasını haklı göstermek için o öyle dediydi bu böyle dediydi bilgileri medyada döndü durdu. o zaman gerçek somut kanıtları da göstersinler artık biz de ortada bir haksızlık yokmuş diyelim herkesin içi soğusun.
(bkz: gürlek)
He öyle oluyır yani. Örgüt kur, terör faaliyeti yap 30.000 kişiyi öldür, devlet paket edince hizmetizdeyim de, 20 küsür senedir kontrolünde olmayan örgütü dağıttım diye hikaye anlat villa az bile olsun.
Şu cümleleri şehit gazi yakınları olan bir yerlerde kurmayın bak nereden geldiğini bile anlamazsınız yaratıcınıza yaklaştırır getiriler adamı. Bizden söylemesi.
Şu cümleleri şehit gazi yakınları olan bir yerlerde kurmayın bak nereden geldiğini bile anlamazsınız yaratıcınıza yaklaştırır getiriler adamı. Bizden söylemesi.
Villa havuzlu değilmiş ya, yaramaz.
Havuzsuz villa mı olur ıq?
Havuzsuz villa mı olur ıq?
Dün muhaliflere bunlar teröristlere her istediğini verir bunlar vadan hayını diye havlayan çomarlar bugün apoya havuzlu villa yaptırıyor ve bunun iyi bir şey olduğunu savunuyor. Bu kadar hızlı dönek kesimi dünyada göremezsiniz. Yarın da fetöcülere af çıkarır onlarada villa yapar bunlar.
--spoiler--
Ben de surgulu olanlardan bahsediyorum zaten la. Koyduğum fotoya baksana. Aşağı doğru açılanları hiç görmedim, nasıl çalışıyor bilmiyorum. Otomobil camı gibi karoserin içine doğru mu kaçıyor?
--spoiler--
kanka ardahanda mı yaşıyon la yok mu olm 45 derece açı ile açılan camlar * tam inmiyor aşağı 45 derece civarı çapraz kalıyor böyle.
görsel
heh doğru dedin işte o sürgülü olanlarda metal kenarlar var benim ebatlarımdaki bir adam güçlü şekilde itmeye çalışınca cam sıkışıp kırılıyor çat diye. yoksa yumrukla kıramazsın tabi insan kemiği sağlam ama o kadar değil.
Ben de surgulu olanlardan bahsediyorum zaten la. Koyduğum fotoya baksana. Aşağı doğru açılanları hiç görmedim, nasıl çalışıyor bilmiyorum. Otomobil camı gibi karoserin içine doğru mu kaçıyor?
--spoiler--
kanka ardahanda mı yaşıyon la yok mu olm 45 derece açı ile açılan camlar * tam inmiyor aşağı 45 derece civarı çapraz kalıyor böyle.
görsel
heh doğru dedin işte o sürgülü olanlarda metal kenarlar var benim ebatlarımdaki bir adam güçlü şekilde itmeye çalışınca cam sıkışıp kırılıyor çat diye. yoksa yumrukla kıramazsın tabi insan kemiği sağlam ama o kadar değil.
akp nihayet 5. defa yapılan oylamada kazanınca bitmiş seçimdir. bu saatten sonra muhalefet işi yargıya taşısa "hadi abicim işinize bakın" denecektir.
bizim demokrasi ve sandık aşığı çuçular nedense tek bir yorum bile yapmıyorlar. 2015 den beri kaç tane tamamlanan seçim iptal edildi kaç tane kazanan belediye başkanı vs hapse atıldı kaç tane meclis üyesi belki vaatler ile belki tehditler ile parti değiştirmek zorunda bırakıldı. hani lan yıllarca burada "itirazınız varsa sandığa gelin karşimmmmmmm" diyordunuz ya ipneler neden sesiniz çıkmıyor şimdi ? seçilen belediye başkanı yok yere hapiste yerine seçilen başkanvekili alaşağı edilmiş meclis üyeleri oylamadan hemen önce hapse atılmış. senaryo yazıp filmini çekmeye çalışsan aşırı saçma diye kimse izlemez düşün ama biz yaşıyoruz..
bizim demokrasi ve sandık aşığı çuçular nedense tek bir yorum bile yapmıyorlar. 2015 den beri kaç tane tamamlanan seçim iptal edildi kaç tane kazanan belediye başkanı vs hapse atıldı kaç tane meclis üyesi belki vaatler ile belki tehditler ile parti değiştirmek zorunda bırakıldı. hani lan yıllarca burada "itirazınız varsa sandığa gelin karşimmmmmmm" diyordunuz ya ipneler neden sesiniz çıkmıyor şimdi ? seçilen belediye başkanı yok yere hapiste yerine seçilen başkanvekili alaşağı edilmiş meclis üyeleri oylamadan hemen önce hapse atılmış. senaryo yazıp filmini çekmeye çalışsan aşırı saçma diye kimse izlemez düşün ama biz yaşıyoruz..
şu maçtan 1 puan alsak kötü diyemem öyle bir maça çıkıyoruz.
Uzun bir aradan sonra tekrar el attığım efso ve yeri gelince bol esprili bilim kurgu yazarı abimiz.
Kıvanç ve mutlulukla kutladığımız güzel yıldönümü.
Sarayın umududur o.
Dünyanın en kısa fıkrası.
Ülkede gerçekten sosyal demokrat yoktur sadece oy uğruna ilkelerini ayaklar altına alan, şekilden şekile giren, nereden oy gelirse gelsin yine de gelsin diyen, sosyal demokrat maskesi takan tipitipler vardır kesinlikle şüphesiz. Bunlar arada Atatürkçülere de göz kırparlar Atatürk'ün partisiyiz falan diyenleri olur ancak Atatürk ile uzaktan yakından alakaları bile yoktur.
Groktan bile küfür yiyebilen biri. Bak yapay zeka bile bunun ne tür cüns olduğunu biliyor.
Zamanında bu herife proje dedim diye beni akpli ilan etmişlerdi. Bu herifin seçim kazanmak gibi derdi yok. Bürokrat kafasında olduğu için koltuğu çok sever.
https://x.com/muhabir_hab.../2073210186861551617?s=46
Şükürcü kafada olduklarından iyi yaşama değilde karın doyma endeksli düşünürler. Makarna alabildikleri sürece iyi çomardırlar.
Şükürcü kafada olduklarından iyi yaşama değilde karın doyma endeksli düşünürler. Makarna alabildikleri sürece iyi çomardırlar.