bugün

sevdiği entry'ler

zekeriya öz

Ak çomarların biricik sevgilisi.

sinem dedetaş

iktidar partisine geçmediği için hapse atılmış belediye başkanıdır. tutuklanma sebebi olan kanıtlar kamuoyu ile paylaşılmadığı sürece bu böyle bilinecek. davanın herhangi bir gizliliği kalmadı hapse atılmasını haklı göstermek için o öyle dediydi bu böyle dediydi bilgileri medyada döndü durdu. o zaman gerçek somut kanıtları da göstersinler artık biz de ortada bir haksızlık yokmuş diyelim herkesin içi soğusun.

zekeriya öz

(bkz: gürlek)

apoya villa yapılmasını destekleyen akpliler

He öyle oluyır yani. Örgüt kur, terör faaliyeti yap 30.000 kişiyi öldür, devlet paket edince hizmetizdeyim de, 20 küsür senedir kontrolünde olmayan örgütü dağıttım diye hikaye anlat villa az bile olsun.

Şu cümleleri şehit gazi yakınları olan bir yerlerde kurmayın bak nereden geldiğini bile anlamazsınız yaratıcınıza yaklaştırır getiriler adamı. Bizden söylemesi.

Villa havuzlu değilmiş ya, yaramaz.
Havuzsuz villa mı olur ıq?

Dün muhaliflere bunlar teröristlere her istediğini verir bunlar vadan hayını diye havlayan çomarlar bugün apoya havuzlu villa yaptırıyor ve bunun iyi bir şey olduğunu savunuyor. Bu kadar hızlı dönek kesimi dünyada göremezsiniz. Yarın da fetöcülere af çıkarır onlarada villa yapar bunlar.

otobüste açamadığı camı kıran erkek

--spoiler--

Ben de surgulu olanlardan bahsediyorum zaten la. Koyduğum fotoya baksana. Aşağı doğru açılanları hiç görmedim, nasıl çalışıyor bilmiyorum. Otomobil camı gibi karoserin içine doğru mu kaçıyor?

--spoiler--

kanka ardahanda mı yaşıyon la yok mu olm 45 derece açı ile açılan camlar * tam inmiyor aşağı 45 derece civarı çapraz kalıyor böyle.

görsel

heh doğru dedin işte o sürgülü olanlarda metal kenarlar var benim ebatlarımdaki bir adam güçlü şekilde itmeye çalışınca cam sıkışıp kırılıyor çat diye. yoksa yumrukla kıramazsın tabi insan kemiği sağlam ama o kadar değil.

08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi

akp nihayet 5. defa yapılan oylamada kazanınca bitmiş seçimdir. bu saatten sonra muhalefet işi yargıya taşısa "hadi abicim işinize bakın" denecektir.

bizim demokrasi ve sandık aşığı çuçular nedense tek bir yorum bile yapmıyorlar. 2015 den beri kaç tane tamamlanan seçim iptal edildi kaç tane kazanan belediye başkanı vs hapse atıldı kaç tane meclis üyesi belki vaatler ile belki tehditler ile parti değiştirmek zorunda bırakıldı. hani lan yıllarca burada "itirazınız varsa sandığa gelin karşimmmmmmm" diyordunuz ya ipneler neden sesiniz çıkmıyor şimdi ? seçilen belediye başkanı yok yere hapiste yerine seçilen başkanvekili alaşağı edilmiş meclis üyeleri oylamadan hemen önce hapse atılmış. senaryo yazıp filmini çekmeye çalışsan aşırı saçma diye kimse izlemez düşün ama biz yaşıyoruz..

9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı

şu maçtan 1 puan alsak kötü diyemem öyle bir maça çıkıyoruz.

stanislaw lem

Uzun bir aradan sonra tekrar el attığım efso ve yeri gelince bol esprili bilim kurgu yazarı abimiz.

9 eylül izmir in kurtuluşu

Kıvanç ve mutlulukla kutladığımız güzel yıldönümü.

halkın umudu kılıçdaroğlu

Sarayın umududur o.

halkın umudu kılıçdaroğlu

Dünyanın en kısa fıkrası.

sosyal demokrat

Ülkede gerçekten sosyal demokrat yoktur sadece oy uğruna ilkelerini ayaklar altına alan, şekilden şekile giren, nereden oy gelirse gelsin yine de gelsin diyen, sosyal demokrat maskesi takan tipitipler vardır kesinlikle şüphesiz. Bunlar arada Atatürkçülere de göz kırparlar Atatürk'ün partisiyiz falan diyenleri olur ancak Atatürk ile uzaktan yakından alakaları bile yoktur.

yunanistan milli futbol takımı

--spoiler--
Bozkır milli takımından daha başarılıdır.
--spoiler--

dedi ve hayranı olduğu takım o bozkır takımına yenildi lol.

fetökan büllükbaşı

Groktan bile küfür yiyebilen biri. Bak yapay zeka bile bunun ne tür cüns olduğunu biliyor.

şeriatçı beyni

https://x.com/yeniulak/st.../2073302204291612875?s=46

Bu tarz işlere çalışır.

kemal kılıçdaroğlu

Zamanında bu herife proje dedim diye beni akpli ilan etmişlerdi. Bu herifin seçim kazanmak gibi derdi yok. Bürokrat kafasında olduğu için koltuğu çok sever.

anadolu çomarı

https://x.com/muhabir_hab.../2073210186861551617?s=46

Şükürcü kafada olduklarından iyi yaşama değilde karın doyma endeksli düşünürler. Makarna alabildikleri sürece iyi çomardırlar.
© copyright 2005 - 2026