bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir7
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- s'i l v'e r m'i s t28
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- yörük kızı15
- uludağ itiraf11
- kız düşürmenin kısa yolu15
- zorunlu eğitim11
- uludağ sözlük size ne kattı24
- command and generals2
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- devlet bahçeli9
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- fusya semsiyeli yabanci26
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- sarapci koala43
- pum pum çorbası6
- arkadaşlar larissa kim12
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- reenkarnasyon2
- nervio21
- sarımsak yiyen kız6
- yemeğe bulyon koyan insan7
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- sikişirken sigara içen kadın5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- pandela 38
- serhat kılıç22
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- ismail kartal12
- türkiye13
- tavuk budu2
- saraca098
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- pizza6
- tai lung45
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- hamarat kadın5
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- şarapçının birden tayyipçi olması10
entry'ler (356)
Kipriğin kaşına da değdiği zaman,
Bekletme sevdiğim de vur beni beni.
Sevdanın şafağı da söktüğü zaman,
Diyardan diyara da sür beni beni.
Saçların rüzgarı da tel tel biçende,
Dudağın dilinden de şerbet içende.
Gönlümde duygular ateş saçan da,
Alevden gömleğe sar beni beni.
Bekletme sevdiğim de vur beni beni.
Sevdanın şafağı da söktüğü zaman,
Diyardan diyara da sür beni beni.
Saçların rüzgarı da tel tel biçende,
Dudağın dilinden de şerbet içende.
Gönlümde duygular ateş saçan da,
Alevden gömleğe sar beni beni.
ezginin günlüğü aşk bitti .
bir aşk düşünün ki her şey güzel başlıyor. birbirinizin sesini duymadan yapamıyorsunuz. özlüyorsunuz birbirinizi her fırsatta buluşmak için gün sayıyorsunuz. onunla uyuyor onunla uyanıyorsunuz hayali. her şey güzel giderken bir şeyler değişiyor.hayaliyle uyuduğunuz adam bambaşka biri oluveriyor . eskilerden tanıdığınız birine dönüşüveriyor bir anda . kırıyor yakıyor geçiyor. her şeyi dalgaya vuruyor. söylediklerinize değer vermiyor sitemlerinize kulaklarını tıkıyor. sevmiyor sizi en başlardaki gibi . dağa taşa sizi anlatan adam sanki siz ona deliler gibi aşıkmışsınız havasına giriyor sadece siz sevmişsibnizde o lütfetmiş gibi takılıyor. sanki ilk siz evlilikten bahsetmişsiniz gibi evlilik lafını dahi etmiyor. hayaller kurdurtuyor size aptalca sonrada içinden en önemli taşı alıyor; sevgisini. yıkılıyor inşa ettiğiniz yapı tepenize . can çekişiyorsunuz altında .kurtarması için birsürü şans veriyorsunuz. ama o bunların farkına dahi varmıyor. enkazın altından yardım etmesi için elinizi uzatıyorsunuz o elinizin üstüne basıyor. bitiyor işte bazen mutlu umut dolu sevgiler bile. şimdilerde birbirinden haberi olmayan iki yabancıyız .ölüyoruz ayrı yerlerde. ayrı rüzgarlar esiyor yüzümüze. kalbim tuz buz bin bir parça. düzeltilecek bir şey olmadığını biliyorum ama yinede insan umut ediyor işte. bir şeyler yapsında bitmesin eskisi gibi olsun diye umut ediyorum sadece . sona günler kaldı. inceldiği yerden kopmak üzere aşk .
evleneceğim erkektir.adamın dibidir. yanlışsızdır .sevilir .yanında bir ömür uyunur.
edit: gelin ata binmiş ya nasip demiş.
edit: gelin ata binmiş ya nasip demiş.
ANKARA DA YARDIMA IHTIYACI OLANLAR TUNALI TEKTEKCI,MADO VE SINASI SAHNESINE GIDEBILIR. BUNU DA YAYALiM ARKADASLAR.arkadaşlar yazdıklarınıza güveniyoruz heryerde paylaşıyoruz.
yalnızca filmlerde olan erkektir.senaryo icabı filmlerde olan fakat gerçek hayatta 5 duyu organıyla algılayamadığımız erkek.
fakirdir. pis fakirler.
edit: şakadır. eksilemeyiniz.
edit: şakadır. eksilemeyiniz.
cümle sıralaması yanlıştır. doğrusu (bkz: ben bu yazıyı yazdım) .*
kadına el kaldıran erkek .
ilk hoşgeldini benden olsun dediğim bitanecik arkadaşım yeni yazar kişisi .bir insan bu kadar şeker olabilir mi ? vanilya nasıl böyle güzel kokar? babam pasta yapmayı nerden öğrendi ?*
yeni albümü 'yarım kalan ' ın lansman konserini dün akşam iKSV'de vermiş olan sanatçı kişisi . ben online olarak fizy den dinleme imkanı buldum.fizy dün akşam konseri canlı onlarak online yayınladı. çok güzeldi .uzun zamandır güzel sesini dinlememiştim. özlemişim .
nefes alsın yeter diyen kızdır. (bkz: kız abazanı). kendisine ayı öneriyoruz.
spartacus adlı dizide kadın kadına ve erkek erkeğe seviştirme * sahneleri mevcuttur.
(bkz: mutluluk çubuğu)
bunu istem dışı yapıyor olabilir. şöyleki itiraf etmek gerekırse bunu yapan malesef benimdir. üstelik cevabı mümkün olmayan soru tümleçleri kullanıyorum.karşıdaki insan bir an duraksıyor ve cvp veremiyor.bilinç dışı bir davranış olmakla beraber güzel birşey değildir.
radyonun gelişmesi açısından iyi bir başlangıç olmuş. zira uludağ radyosu sistem olarak ekşiyle kapışamayacak kadar yerlerde şuanda.destekliyorum . devam edin arkadaşlar . umarım şu ses olayı düzelir.sisteme farklı şeyler eklenip daha iyi bir seviyeye çekilir. muahbbetlerin spontane gelişmesi güzel fakat biraz daha içi dolu olsa iyi olur. inci sözlük vari yayınlar olmasa keşke.ama istenilen dikkat çekmesiyse başarılı bir yöntem.neticede sex satar.*
edit : haklı bir tepkinin ürünü bir yayınmış bu akşam ki.başarılar arkadaşlar .
edit : haklı bir tepkinin ürünü bir yayınmış bu akşam ki.başarılar arkadaşlar .
skye- feel good inc.https://www.youtube.com/watch?v=MirfeuCBdfA
futbol dışında her şeyin konuşulduğu programdır. an itibariyle sanırım aç olduklarından mütevellit martılara simit atmanın ziyan olduğundan bahsetmektedirler, doğalarına aykırı olduğunu ekmek yemeleri gerektiğini savunmuşlardır.
küçükken kalem arkasına kıçlarındaki delik sayesinde oturturduk .saçları ilk yeni aldığınızda keçeleşmemiş yumuşacıktır .yüzünüze sürterdiniz saçlarını öyle güzeldir ki o saçları yumuşacık. sonra zaman içinde kalem kutusunda pislenirdi .saçları o yumuşaklığını kaybederdi topak topak olurdu. yerine yeni bir tane alırdık . her renk saçları olan mevcuttu bende.ten renkleri esmerimsi yüzlerinde o salak gülümseme sabittir. hala satılıyor mu acaba ?