bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- paranın devrinin bitmesi8
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- fatma betül sayan kaya44
- yasak cinsel ilişkiler15
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- kelimelik2
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- sarma saramayan kız10
- futbol13
- çalmaşur4
- türkiye28
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- italya12
- true'nun çaylak olması7
- özgürlük vs eşitlik5
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- romanya53
- online listesinin yine gelmesi6
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- beyza3
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- abberline ın yeni hesabı11
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak2
- belçika10
- teomancalmasur3
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- karlı havada ormanda tek başına kalmak3
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- altay bayındır6
- 2090 yılında hepimiz ölmüş olacağız4
- yağmurlu gece6
- teoman çamaşır2
- sevgilinin filmine rastlamak2
- hepinizi yazdım bir kenara8
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- selamın aleyküm arkadaşlar4
- pazartesi4
- asrın soygunu13
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- amına koyduğumun orospusu4
- siktir et be teoman abi2
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
entry'ler (356)
Kipriğin kaşına da değdiği zaman,
Bekletme sevdiğim de vur beni beni.
Sevdanın şafağı da söktüğü zaman,
Diyardan diyara da sür beni beni.
Saçların rüzgarı da tel tel biçende,
Dudağın dilinden de şerbet içende.
Gönlümde duygular ateş saçan da,
Alevden gömleğe sar beni beni.
Bekletme sevdiğim de vur beni beni.
Sevdanın şafağı da söktüğü zaman,
Diyardan diyara da sür beni beni.
Saçların rüzgarı da tel tel biçende,
Dudağın dilinden de şerbet içende.
Gönlümde duygular ateş saçan da,
Alevden gömleğe sar beni beni.
ezginin günlüğü aşk bitti .
bir aşk düşünün ki her şey güzel başlıyor. birbirinizin sesini duymadan yapamıyorsunuz. özlüyorsunuz birbirinizi her fırsatta buluşmak için gün sayıyorsunuz. onunla uyuyor onunla uyanıyorsunuz hayali. her şey güzel giderken bir şeyler değişiyor.hayaliyle uyuduğunuz adam bambaşka biri oluveriyor . eskilerden tanıdığınız birine dönüşüveriyor bir anda . kırıyor yakıyor geçiyor. her şeyi dalgaya vuruyor. söylediklerinize değer vermiyor sitemlerinize kulaklarını tıkıyor. sevmiyor sizi en başlardaki gibi . dağa taşa sizi anlatan adam sanki siz ona deliler gibi aşıkmışsınız havasına giriyor sadece siz sevmişsibnizde o lütfetmiş gibi takılıyor. sanki ilk siz evlilikten bahsetmişsiniz gibi evlilik lafını dahi etmiyor. hayaller kurdurtuyor size aptalca sonrada içinden en önemli taşı alıyor; sevgisini. yıkılıyor inşa ettiğiniz yapı tepenize . can çekişiyorsunuz altında .kurtarması için birsürü şans veriyorsunuz. ama o bunların farkına dahi varmıyor. enkazın altından yardım etmesi için elinizi uzatıyorsunuz o elinizin üstüne basıyor. bitiyor işte bazen mutlu umut dolu sevgiler bile. şimdilerde birbirinden haberi olmayan iki yabancıyız .ölüyoruz ayrı yerlerde. ayrı rüzgarlar esiyor yüzümüze. kalbim tuz buz bin bir parça. düzeltilecek bir şey olmadığını biliyorum ama yinede insan umut ediyor işte. bir şeyler yapsında bitmesin eskisi gibi olsun diye umut ediyorum sadece . sona günler kaldı. inceldiği yerden kopmak üzere aşk .
evleneceğim erkektir.adamın dibidir. yanlışsızdır .sevilir .yanında bir ömür uyunur.
edit: gelin ata binmiş ya nasip demiş.
edit: gelin ata binmiş ya nasip demiş.
ANKARA DA YARDIMA IHTIYACI OLANLAR TUNALI TEKTEKCI,MADO VE SINASI SAHNESINE GIDEBILIR. BUNU DA YAYALiM ARKADASLAR.arkadaşlar yazdıklarınıza güveniyoruz heryerde paylaşıyoruz.
yalnızca filmlerde olan erkektir.senaryo icabı filmlerde olan fakat gerçek hayatta 5 duyu organıyla algılayamadığımız erkek.
fakirdir. pis fakirler.
edit: şakadır. eksilemeyiniz.
edit: şakadır. eksilemeyiniz.
cümle sıralaması yanlıştır. doğrusu (bkz: ben bu yazıyı yazdım) .*
kadına el kaldıran erkek .
ilk hoşgeldini benden olsun dediğim bitanecik arkadaşım yeni yazar kişisi .bir insan bu kadar şeker olabilir mi ? vanilya nasıl böyle güzel kokar? babam pasta yapmayı nerden öğrendi ?*
yeni albümü 'yarım kalan ' ın lansman konserini dün akşam iKSV'de vermiş olan sanatçı kişisi . ben online olarak fizy den dinleme imkanı buldum.fizy dün akşam konseri canlı onlarak online yayınladı. çok güzeldi .uzun zamandır güzel sesini dinlememiştim. özlemişim .
nefes alsın yeter diyen kızdır. (bkz: kız abazanı). kendisine ayı öneriyoruz.
spartacus adlı dizide kadın kadına ve erkek erkeğe seviştirme * sahneleri mevcuttur.
(bkz: mutluluk çubuğu)
bunu istem dışı yapıyor olabilir. şöyleki itiraf etmek gerekırse bunu yapan malesef benimdir. üstelik cevabı mümkün olmayan soru tümleçleri kullanıyorum.karşıdaki insan bir an duraksıyor ve cvp veremiyor.bilinç dışı bir davranış olmakla beraber güzel birşey değildir.
radyonun gelişmesi açısından iyi bir başlangıç olmuş. zira uludağ radyosu sistem olarak ekşiyle kapışamayacak kadar yerlerde şuanda.destekliyorum . devam edin arkadaşlar . umarım şu ses olayı düzelir.sisteme farklı şeyler eklenip daha iyi bir seviyeye çekilir. muahbbetlerin spontane gelişmesi güzel fakat biraz daha içi dolu olsa iyi olur. inci sözlük vari yayınlar olmasa keşke.ama istenilen dikkat çekmesiyse başarılı bir yöntem.neticede sex satar.*
edit : haklı bir tepkinin ürünü bir yayınmış bu akşam ki.başarılar arkadaşlar .
edit : haklı bir tepkinin ürünü bir yayınmış bu akşam ki.başarılar arkadaşlar .
skye- feel good inc.https://www.youtube.com/watch?v=MirfeuCBdfA
futbol dışında her şeyin konuşulduğu programdır. an itibariyle sanırım aç olduklarından mütevellit martılara simit atmanın ziyan olduğundan bahsetmektedirler, doğalarına aykırı olduğunu ekmek yemeleri gerektiğini savunmuşlardır.
küçükken kalem arkasına kıçlarındaki delik sayesinde oturturduk .saçları ilk yeni aldığınızda keçeleşmemiş yumuşacıktır .yüzünüze sürterdiniz saçlarını öyle güzeldir ki o saçları yumuşacık. sonra zaman içinde kalem kutusunda pislenirdi .saçları o yumuşaklığını kaybederdi topak topak olurdu. yerine yeni bir tane alırdık . her renk saçları olan mevcuttu bende.ten renkleri esmerimsi yüzlerinde o salak gülümseme sabittir. hala satılıyor mu acaba ?