bugün
- nervio'nun ayakları19
- nickin yanında yaş da yazsın13
- engineer2814
- la loba19
- evli olduğunu gizleyen yazarlar7
- yazarların stres ve sıkıntı ile başa çıkma yolları10
- arabanın ön koltuğuna t shirt giydirmek11
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı19
- skechers giyen kız9
- padişaha sormuşlar4
- öldüreni öldürmek14
- kendini tanımak4
- hesabını gizleyen erkek yazar23
- enflasyonun çocukluk arkadaşımız gibi olması3
- abi lavabo var mı10
- queen ravenna'nın ayakları6
- ayağına nutella sürüp bu bitecek diyen kız10
- ak parti tabanının fon soygunu eleştirisi13
- sözlük kızları olarak ayak resmi atıyoruz5
- queen ravenna ifşası5
- sözlükteki tramessi yazarlar9
- menemen yiyen erkek9
- çeyrek depo kalır kalmaz akaryakıt alan tip10
- izmirim izmirim nereye gitsem özlerim7
- sabah erken kalkmanın erdem sayılması10
- eski yazarlar geri gelsin2
- asansörde selam verme zorunluluğu7
- nervio8
- esat oktay yıldıran3
- demokles'in kılıcı abi ya8
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı54
- kot kafalı4
- sürekli sözlük içi konularda başlık açılması3
- sözlük erkeklerinin bicepsleri70
- mahallede rönesans başlaması5
- mrl tln2
- ayak fetişizmine sapıklık diyen yobazlar2
- bırakın bu ayakları arkadaşlar2
- eşek alıp şehirde gezmek5
- neden uyandınız6
- sevgiliyle görüşme sıklığı4
- sabah sabah metrobüste yaşanan gürültü kirliliği4
- kalıcı yaz saati uygulaması3
- tulumba tatlısı4
- sözlüğe bicepsini atmış erkeğin namusu6
- sözlükten bir yazarla evlenilir mi3
- israil seçimleri4
- mahalle bakkalının zamanı durdurması3
- x hanım kasa lütfen3
- asgari ücretle hayal kurmak4
entry'ler (356)
Kipriğin kaşına da değdiği zaman,
Bekletme sevdiğim de vur beni beni.
Sevdanın şafağı da söktüğü zaman,
Diyardan diyara da sür beni beni.
Saçların rüzgarı da tel tel biçende,
Dudağın dilinden de şerbet içende.
Gönlümde duygular ateş saçan da,
Alevden gömleğe sar beni beni.
Bekletme sevdiğim de vur beni beni.
Sevdanın şafağı da söktüğü zaman,
Diyardan diyara da sür beni beni.
Saçların rüzgarı da tel tel biçende,
Dudağın dilinden de şerbet içende.
Gönlümde duygular ateş saçan da,
Alevden gömleğe sar beni beni.
ezginin günlüğü aşk bitti .
bir aşk düşünün ki her şey güzel başlıyor. birbirinizin sesini duymadan yapamıyorsunuz. özlüyorsunuz birbirinizi her fırsatta buluşmak için gün sayıyorsunuz. onunla uyuyor onunla uyanıyorsunuz hayali. her şey güzel giderken bir şeyler değişiyor.hayaliyle uyuduğunuz adam bambaşka biri oluveriyor . eskilerden tanıdığınız birine dönüşüveriyor bir anda . kırıyor yakıyor geçiyor. her şeyi dalgaya vuruyor. söylediklerinize değer vermiyor sitemlerinize kulaklarını tıkıyor. sevmiyor sizi en başlardaki gibi . dağa taşa sizi anlatan adam sanki siz ona deliler gibi aşıkmışsınız havasına giriyor sadece siz sevmişsibnizde o lütfetmiş gibi takılıyor. sanki ilk siz evlilikten bahsetmişsiniz gibi evlilik lafını dahi etmiyor. hayaller kurdurtuyor size aptalca sonrada içinden en önemli taşı alıyor; sevgisini. yıkılıyor inşa ettiğiniz yapı tepenize . can çekişiyorsunuz altında .kurtarması için birsürü şans veriyorsunuz. ama o bunların farkına dahi varmıyor. enkazın altından yardım etmesi için elinizi uzatıyorsunuz o elinizin üstüne basıyor. bitiyor işte bazen mutlu umut dolu sevgiler bile. şimdilerde birbirinden haberi olmayan iki yabancıyız .ölüyoruz ayrı yerlerde. ayrı rüzgarlar esiyor yüzümüze. kalbim tuz buz bin bir parça. düzeltilecek bir şey olmadığını biliyorum ama yinede insan umut ediyor işte. bir şeyler yapsında bitmesin eskisi gibi olsun diye umut ediyorum sadece . sona günler kaldı. inceldiği yerden kopmak üzere aşk .
evleneceğim erkektir.adamın dibidir. yanlışsızdır .sevilir .yanında bir ömür uyunur.
edit: gelin ata binmiş ya nasip demiş.
edit: gelin ata binmiş ya nasip demiş.
ANKARA DA YARDIMA IHTIYACI OLANLAR TUNALI TEKTEKCI,MADO VE SINASI SAHNESINE GIDEBILIR. BUNU DA YAYALiM ARKADASLAR.arkadaşlar yazdıklarınıza güveniyoruz heryerde paylaşıyoruz.
yalnızca filmlerde olan erkektir.senaryo icabı filmlerde olan fakat gerçek hayatta 5 duyu organıyla algılayamadığımız erkek.
fakirdir. pis fakirler.
edit: şakadır. eksilemeyiniz.
edit: şakadır. eksilemeyiniz.
cümle sıralaması yanlıştır. doğrusu (bkz: ben bu yazıyı yazdım) .*
kadına el kaldıran erkek .
ilk hoşgeldini benden olsun dediğim bitanecik arkadaşım yeni yazar kişisi .bir insan bu kadar şeker olabilir mi ? vanilya nasıl böyle güzel kokar? babam pasta yapmayı nerden öğrendi ?*
yeni albümü 'yarım kalan ' ın lansman konserini dün akşam iKSV'de vermiş olan sanatçı kişisi . ben online olarak fizy den dinleme imkanı buldum.fizy dün akşam konseri canlı onlarak online yayınladı. çok güzeldi .uzun zamandır güzel sesini dinlememiştim. özlemişim .
nefes alsın yeter diyen kızdır. (bkz: kız abazanı). kendisine ayı öneriyoruz.
spartacus adlı dizide kadın kadına ve erkek erkeğe seviştirme * sahneleri mevcuttur.
(bkz: mutluluk çubuğu)
bunu istem dışı yapıyor olabilir. şöyleki itiraf etmek gerekırse bunu yapan malesef benimdir. üstelik cevabı mümkün olmayan soru tümleçleri kullanıyorum.karşıdaki insan bir an duraksıyor ve cvp veremiyor.bilinç dışı bir davranış olmakla beraber güzel birşey değildir.
radyonun gelişmesi açısından iyi bir başlangıç olmuş. zira uludağ radyosu sistem olarak ekşiyle kapışamayacak kadar yerlerde şuanda.destekliyorum . devam edin arkadaşlar . umarım şu ses olayı düzelir.sisteme farklı şeyler eklenip daha iyi bir seviyeye çekilir. muahbbetlerin spontane gelişmesi güzel fakat biraz daha içi dolu olsa iyi olur. inci sözlük vari yayınlar olmasa keşke.ama istenilen dikkat çekmesiyse başarılı bir yöntem.neticede sex satar.*
edit : haklı bir tepkinin ürünü bir yayınmış bu akşam ki.başarılar arkadaşlar .
edit : haklı bir tepkinin ürünü bir yayınmış bu akşam ki.başarılar arkadaşlar .
skye- feel good inc.https://www.youtube.com/watch?v=MirfeuCBdfA
futbol dışında her şeyin konuşulduğu programdır. an itibariyle sanırım aç olduklarından mütevellit martılara simit atmanın ziyan olduğundan bahsetmektedirler, doğalarına aykırı olduğunu ekmek yemeleri gerektiğini savunmuşlardır.
küçükken kalem arkasına kıçlarındaki delik sayesinde oturturduk .saçları ilk yeni aldığınızda keçeleşmemiş yumuşacıktır .yüzünüze sürterdiniz saçlarını öyle güzeldir ki o saçları yumuşacık. sonra zaman içinde kalem kutusunda pislenirdi .saçları o yumuşaklığını kaybederdi topak topak olurdu. yerine yeni bir tane alırdık . her renk saçları olan mevcuttu bende.ten renkleri esmerimsi yüzlerinde o salak gülümseme sabittir. hala satılıyor mu acaba ?