bugün
L
liverpoolmlt9 yıl önce
başlık açma parası olsa ne kadar verirsin
(bkz:baba parası harcamanın farklı yılları) Edit: başlığı açan kaçtı.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
tinerci beşiktaş taraftarı
beşiktaş taraftarları içinde tiner kullanan gruptur. ~ukte~ ~mavi balinanın minik şeysi~
L
liverpoolmlt9 yıl önce
zall ın mandolini
(bkz:bu neyin kafası)
L
liverpoolmlt9 yıl önce
ismail alpen
elinden; Web Tasarım, Bilgisayar Programları, Bilgisayarlar, Tekstil Boyaları, Apre, Emprime, Batık, Havlu, Pamuklu Kumaş ve Dokumalar, İplik Üretim ve satışı, Yünlü Kumaş ve Dokumalar gibi türlü türlü işler de gelen on parmağında on marifet türk bil… devamını gör
L
liverpoolmlt9 yıl önce
tinerci reiz
(img:#1424310)
L
liverpoolmlt9 yıl önce
taktik maktik yok tiner tiner tiner
Şenol Güneş ve avanelerinin yeni sloganı. taktik maktik yok çek tineri çık maça. belki kaleciyken çalım atmaya çalısmassin puhahahhaaaa.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
galatasarayın uzun süredir çubuklu forma giymemesi
(img:#1424304) Hafizam beni yanıltmıyorsa en az 10 senedir Galatasaray ın çubuklu forması yok. En son ribery varken çubuklu bir forması vardı diye kalmış aklımda. Halbuki gayet güzeldi.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
galatasarayın uzun süredir çubuklu forma giymemesi
(img:#1424304) Hafizam beni yanıltmıyorsa en az 10 senedir Galatasaray ın çubuklu forması yok. En son ribery varken çubuklu bir forması vardı diye kalmış aklımda. Halbuki gayet güzeldi.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
galatasaray ın 2017 2018 sezonundaki forması
L
liverpoolmlt9 yıl önce
boğaziçi köprüsünden yürüyerek geçmek
güzel bir fantezidir. yapılabilir mi bilmem fakat yapmayı isteyenlerin olduğunu biliyorum. yapmak güzel olurdu. fakat `ogs`den geçerdim galiba ben.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
keşke hala oynasaydı denilen futbolcular
tabiki (bkz:mario jardel) hani 40 yaşında turkiyeye gelse 20 gol atar.ligin a.ina k.yar.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
keşke hala oynasaydı denilen futbolcular
tabiki (bkz:mario jardel) hani 40 yaşında turkiyeye gelse 20 gol atar.ligin a.ina k.yar.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
uefa şampiyonlar ligi
Tarihçe 1955-1956 sezonunuda ilk kez oynanmıştır. Her takımın aralarında iki kez oynadığı iki ayaklı eleme şeklinde yapılan etkinlikte ilk kupayı rakibi Stade de Reims - Champagne takımını 4-3 yenen Real Madrid takımı almıştır. 1992/1993 sezonuna… devamını gör
L
liverpoolmlt9 yıl önce
talisca ya 1 maç emre ye 1 kg baklava
PFDK nın verdiği cezalardır. Talisca nın yaptığı orta parmak hareketine 1 maç ceza verilirken emre Belözoğlu nun yaptığı magandalığa 1 kg baklava ve limon kolonyası cezası verilmiştir. Emre nin baklavayı fıstıklı almış olması ve araya biraz şöbiyet t… devamını gör
L
liverpoolmlt9 yıl önce
talisca ya 1 maç emre ye 1 kg baklava
PFDK nın verdiği cezalardır. Talisca nın yaptığı orta parmak hareketine 1 maç ceza verilirken emre Belözoğlu nun yaptığı magandalığa 1 kg baklava ve limon kolonyası cezası verilmiştir. Emre nin baklavayı fıstıklı almış olması ve araya biraz şöbiyet t… devamını gör
L
liverpoolmlt9 yıl önce
bu başlığa 80 lerdeymişiz gibi görsel ekliyoruz
geneli ergen olan `uludağ sözlük`te pek rağbet görmeyeceğini düşünüyorum. ama yine de içimden böyle bir başlık açmak geldi. bir nevi `anın görüntüsü` başlığı yani. tabi ortalama 30 yıl öncesinin. e haliyle ilk görsel de benden geliyor. buyrun; (… devamını gör
L
liverpoolmlt9 yıl önce
san antonio spurs vs houston rockets playof serisi
bu seriyi geçen takım aynı zamanda şampiyon olacak takımdır bana göre. kim çıksa önce gsw'yi sonra da cavs'ı paramparça edebilecek güce sahip. kawhi leonard aşığı olmama rağmen houston rockets takımına sempatim daha büyük ve takım olarak zaten spurs'… devamını gör
L
liverpoolmlt9 yıl önce
emanuel ginobili
arjantinli süper star. san antonio takımının forvet oyuncusur.beyaz olmasına rağmen son derece atletik bir oyuncudur.bu sezon başından beri formsuz olmasına rağmen özellikle geçen sene kazanılan şampiyonlukta son derece önemli bir rolü vardır. takı… devamını gör
L
liverpoolmlt9 yıl önce
uludağ sözlüğün temel sorunu
sözlükten soğudum deyip 20 kere geri gelen adam beyanı. komikmiş.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
apple
Apple'ın Tarihçesi Dünden Bugüne Apple Apple Başarıya ulaşan ilk mikrobilgisayar Apple' ındır. Apple 1, bir garajda Steve Jobs ve Stephen Wozniak tarafından geliştirilmiştir. Bilgisayarın gelişimi için gerekli parayı Jobs Volkswagen' ini, Woznia… devamını gör
L
liverpoolmlt9 yıl önce
taktik maktik yok bam bam bam
fatih terimin uefa finali öncesi soyunma odasında galatasaraylı futbolculara yaptığı konuşmadır.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
hala sözlüğü kurtarmaya çalışan iyi niyetli tip
Sana da üzülüyorum kaç yaşında adamsın hala ergen siniri var üzerinde.
L
liverpoolmlt9 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
© copyright 2005 - 2026