bugün
- yeni partinin çerçeve yasa kararı10
- ekşi sözlük referans16
- mekke anlaşması19
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- 2000 doğumlu kızlar3
- en gey özelliğiniz10
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
- kod yazarken müzik dinlemek6
- burak kut2
- torpil peşinde koşan tip5
- merfulu11
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- tang içen efsanevi nesil2
- kürt sorunu2
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- hamferdi yazarlar3
- din ve ahlak4
- online 40 yazar ne yapıyor5
- yanlışlıkla gey olmak9
- tuvalete sıçımhane diyen kezo5
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- bir insanın muadilini bulmak5
- erecto bey bay birader2
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- wc'ye telefonsuz girmek7
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- günlük tutan erkek19
- gizli artılayan yazar3
- recep tayyip erdoğan4
- dudağında bir boyası eksik yuzır4
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- en estetik meyveler2
- gey erkeklerin buluşma noktası3
- rodrigo mora6
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- kaybolan futbolcusu için müge anlı'ya çıkan takım2
- bol bol su içmek2
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- kulağın pıtı gibi olması3
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- her yerde sümkürebilen insan6
- arda güler5
- sözlük kızlarının acayip tatlı olması3
- nihal atsız2
- ev almak isteyenlere tavsiye4
- gratisin içini merak etmek8
- mükemmeliyetçi insan2
- halkını düşünmeyen lider4

elinden; Web Tasarım, Bilgisayar Programları, Bilgisayarlar, Tekstil Boyaları, Apre, Emprime, Batık, Havlu, Pamuklu Kumaş ve Dokumalar, İplik Üretim ve satışı, Yünlü Kumaş ve Dokumalar gibi türlü türlü işler de gelen on parmağında on marifet türk bil… devamını gör

Şenol Güneş ve avanelerinin yeni sloganı. taktik maktik yok çek tineri çık maça.
belki kaleciyken çalım atmaya çalısmassin puhahahhaaaa.

(img:#1424304)
Hafizam beni yanıltmıyorsa en az 10 senedir Galatasaray ın çubuklu forması yok. En son ribery varken çubuklu bir forması vardı diye kalmış aklımda. Halbuki gayet güzeldi.

(img:#1424304)
Hafizam beni yanıltmıyorsa en az 10 senedir Galatasaray ın çubuklu forması yok. En son ribery varken çubuklu bir forması vardı diye kalmış aklımda. Halbuki gayet güzeldi.

güzel bir fantezidir. yapılabilir mi bilmem fakat yapmayı isteyenlerin olduğunu biliyorum.
yapmak güzel olurdu. fakat `ogs`den geçerdim galiba ben.

Tarihçe
1955-1956 sezonunuda ilk kez oynanmıştır. Her takımın aralarında iki kez oynadığı iki ayaklı eleme şeklinde yapılan etkinlikte ilk kupayı rakibi Stade de Reims - Champagne takımını 4-3 yenen Real Madrid takımı almıştır.
1992/1993 sezonuna… devamını gör

PFDK nın verdiği cezalardır. Talisca nın yaptığı orta parmak hareketine 1 maç ceza verilirken emre Belözoğlu nun yaptığı magandalığa 1 kg baklava ve limon kolonyası cezası verilmiştir. Emre nin baklavayı fıstıklı almış olması ve araya biraz şöbiyet t… devamını gör

PFDK nın verdiği cezalardır. Talisca nın yaptığı orta parmak hareketine 1 maç ceza verilirken emre Belözoğlu nun yaptığı magandalığa 1 kg baklava ve limon kolonyası cezası verilmiştir. Emre nin baklavayı fıstıklı almış olması ve araya biraz şöbiyet t… devamını gör

geneli ergen olan `uludağ sözlük`te pek rağbet görmeyeceğini düşünüyorum.
ama yine de içimden böyle bir başlık açmak geldi. bir nevi `anın görüntüsü` başlığı yani. tabi ortalama 30 yıl öncesinin.
e haliyle ilk görsel de benden geliyor. buyrun;
(… devamını gör

bu seriyi geçen takım aynı zamanda şampiyon olacak takımdır bana göre. kim çıksa önce gsw'yi sonra da cavs'ı paramparça edebilecek güce sahip. kawhi leonard aşığı olmama rağmen houston rockets takımına sempatim daha büyük ve takım olarak zaten spurs'… devamını gör

arjantinli süper star.
san antonio takımının forvet oyuncusur.beyaz olmasına rağmen son derece atletik bir oyuncudur.bu sezon başından beri formsuz olmasına rağmen özellikle geçen sene kazanılan şampiyonlukta son derece önemli bir rolü vardır.
takı… devamını gör

Apple'ın Tarihçesi
Dünden Bugüne Apple
Apple
Başarıya ulaşan ilk mikrobilgisayar Apple' ındır. Apple 1, bir garajda Steve Jobs ve Stephen Wozniak tarafından geliştirilmiştir. Bilgisayarın gelişimi için gerekli parayı Jobs Volkswagen' ini, Woznia… devamını gör