bugün
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği13
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez14
- yeni parti50
- kıyafet alışverişi6
- parcalandim toparlanamiyorum3
- sözlük kızlarının kekleri11
- manifest grubu vs tarkan14
- gebze fm5
- çekirge istilası3
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- sevgili3
- en iyi web tarayıcısı3
- çorumda konser için müzik grubu öner2
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak6
- oooo manifest2
- taliban vs ışid3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- huzur3
- hikayeyi devam ettir54
- sözlük erkeklerinin kekleri2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- memeli kuvvetler2
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- türk hava yolları2
- camlar açık çıplak yatmak5
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- a haber2
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- opera tarayıcıya reklamsız vpnli gizli sörf yapmak2
- peugeot 6044
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- sucukçu birader2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- sinem dedetaş6
- kızlar2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- kız düşürme teknikleri2
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- kemal kılıçdaroğlu16
- nickten isim tahmini yapmak72
- özgürlükçü pedagoji2
- amerika birleşik devletleri2
- dünyanın en komik şeyi2

bildiğin şahin , doğan veya doğan görünümlü şahin arabalarla resim çektirmiş ve çoğunlukla roberto carlos gibi baldırları olan kızlardır.

ac milan'ın çok kaliteli italyan ortasahası.frikikleri güzel kullanır,iyi pas dağıtır forvetlere.kendisi hakkında `gennaro ivan gattuso`,"ondaki tekniği idmanlarda gördükten sonra kendi futbolculuğumu uzun süre sorgulamıştım" demiştir.

1987 sao paulo doğumlu `benfica` stoperi. 188 cm boyundadır ve 2007 yılından beri benfica'da oynamaktadır.

Yakında "Mahmut Tuncer televizyona çıkmasın" kampanyası çıkartmayı düşündüğüm türkücü.
(bkz:ibrahim tatlıses)
(bkz:izzet yıldızhan)
(bkz:muazzez ersoy)

hatay reyhanlı cilvegozu sınır kapısında yaşanan patlamadir. 10 olu 30 yarali var. ölülerden 4u türk.
düşünce; esed karşıtı biri olarak şunu söylüyorum bu iş esed in işi değil. esed böyle basitliklerle olaya dahil olmaz. bu iş ya yabancı istihbara… devamını gör

hatay reyhanlı cilvegozu sınır kapısında yaşanan patlamadir. 10 olu 30 yarali var. ölülerden 4u türk.
düşünce; esed karşıtı biri olarak şunu söylüyorum bu iş esed in işi değil. esed böyle basitliklerle olaya dahil olmaz. bu iş ya yabancı istihbara… devamını gör

1987 rusya doğumlu, tenise `martina navratilova` sayesinde başlamış, tekniği çok yüksek, fiziksel özelliklerinden ötürü kortu rahatlıkla doldurabilen, nokta atışı yapabilen ve bir çok bayan tenişçiden güçlü olması ile servis ve backhandleri ile üstün… devamını gör

isminden dolayı önyargıyla başlamıştım, ilk önce basit bir aşk romanı sandım, birkaç sayfa sonra ise feci yanıldığımı anladım. duygu ve insan tasvirinin mükemmel işlendiği bir solukta okunacak, ince romancık. ~arka kapak yazısı gibi oldu bu da~ daha … devamını gör

sabah yatmışsın ikindi vakti kalkmışsın, sigaranın tadı bok gibi, halsizlik var, açlık var iştah yok, plan yapmışsın üşengeçlikten ertelemişsin, telefonun şarjı bitmiş, sular kesik, saçlar yağlanmış, ortalık darmadağın, elbiseler ütülenmemiş, yarın i… devamını gör

değerli taş anlamında, mücevher.
ne bilim yakut olur, elmas olur, zümrüt olur, olur da olur ama altın olmaz...

değerli taş anlamında, mücevher.
ne bilim yakut olur, elmas olur, zümrüt olur, olur da olur ama altın olmaz...

tüm türkiye olarak övünebileciğimiz çok güzel bir sahile sahip ilçe. en ünlü mekanları `petek pastanesi` ve `hasan baba `kebabçısıdır. bu mekanlarda sırasıyla `waffle` ve `pilav üstü döner `yemediyseniz yazık edersiniz ziyaretinizi. (bkz:39uncu mekan… devamını gör