bugün
- iremga33
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi7
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- velvet8
- nihavent bey bay birader4
- anne ile seks yapmak6
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- sigarayı bırakmak4
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- modluk seçimleri4
- sakatat4
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- nick vermeden bir yazara seslen11
- kavga eden iki yazarı da artılamak3
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- dava ile tehdit eden yazar3
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- parcalandim toparlanamiyorum2
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- nazilerle işbirliği yapan kudüs şeysi2
- şaka maka uludağda çok bayan yazar olması2
- 13 ağustos 2026 aşık olmam hadisesi2
- görür görmez artılanan yazarlar2
- çocukluğu hatırlatan şeyler3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- sözlüğün aptal kaynaması3
- evde yemek yapmak3
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti4
- ormanda sevişmek3
- hafız vücutlu2
- insomnia2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması26
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- dayanamayıp kitap almak7
- uludağ sözlükte yazan ünlüler2
- haftanın gammazları listesi25
- anın görüntüsü23
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- kocu7
- gammazların çok kötü insanlar olması4
- sözlükte kavga oluyor hissi6
- sözlüğe meme atan erkek yolludur2

bildiğin şahin , doğan veya doğan görünümlü şahin arabalarla resim çektirmiş ve çoğunlukla roberto carlos gibi baldırları olan kızlardır.

ac milan'ın çok kaliteli italyan ortasahası.frikikleri güzel kullanır,iyi pas dağıtır forvetlere.kendisi hakkında `gennaro ivan gattuso`,"ondaki tekniği idmanlarda gördükten sonra kendi futbolculuğumu uzun süre sorgulamıştım" demiştir.

1987 sao paulo doğumlu `benfica` stoperi. 188 cm boyundadır ve 2007 yılından beri benfica'da oynamaktadır.

Yakında "Mahmut Tuncer televizyona çıkmasın" kampanyası çıkartmayı düşündüğüm türkücü.
(bkz:ibrahim tatlıses)
(bkz:izzet yıldızhan)
(bkz:muazzez ersoy)

hatay reyhanlı cilvegozu sınır kapısında yaşanan patlamadir. 10 olu 30 yarali var. ölülerden 4u türk.
düşünce; esed karşıtı biri olarak şunu söylüyorum bu iş esed in işi değil. esed böyle basitliklerle olaya dahil olmaz. bu iş ya yabancı istihbara… devamını gör

hatay reyhanlı cilvegozu sınır kapısında yaşanan patlamadir. 10 olu 30 yarali var. ölülerden 4u türk.
düşünce; esed karşıtı biri olarak şunu söylüyorum bu iş esed in işi değil. esed böyle basitliklerle olaya dahil olmaz. bu iş ya yabancı istihbara… devamını gör

1987 rusya doğumlu, tenise `martina navratilova` sayesinde başlamış, tekniği çok yüksek, fiziksel özelliklerinden ötürü kortu rahatlıkla doldurabilen, nokta atışı yapabilen ve bir çok bayan tenişçiden güçlü olması ile servis ve backhandleri ile üstün… devamını gör

isminden dolayı önyargıyla başlamıştım, ilk önce basit bir aşk romanı sandım, birkaç sayfa sonra ise feci yanıldığımı anladım. duygu ve insan tasvirinin mükemmel işlendiği bir solukta okunacak, ince romancık. ~arka kapak yazısı gibi oldu bu da~ daha … devamını gör

sabah yatmışsın ikindi vakti kalkmışsın, sigaranın tadı bok gibi, halsizlik var, açlık var iştah yok, plan yapmışsın üşengeçlikten ertelemişsin, telefonun şarjı bitmiş, sular kesik, saçlar yağlanmış, ortalık darmadağın, elbiseler ütülenmemiş, yarın i… devamını gör

değerli taş anlamında, mücevher.
ne bilim yakut olur, elmas olur, zümrüt olur, olur da olur ama altın olmaz...

değerli taş anlamında, mücevher.
ne bilim yakut olur, elmas olur, zümrüt olur, olur da olur ama altın olmaz...

tüm türkiye olarak övünebileciğimiz çok güzel bir sahile sahip ilçe. en ünlü mekanları `petek pastanesi` ve `hasan baba `kebabçısıdır. bu mekanlarda sırasıyla `waffle` ve `pilav üstü döner `yemediyseniz yazık edersiniz ziyaretinizi. (bkz:39uncu mekan… devamını gör