bugün
- akp bitince ne olacak18
- macron koşacak diye park kapatan akepe29
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı8
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler9
- fusya semsiyeli yabanci19
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması33
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- ciguli kral20
- ölümün en iyi tanımı16
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması7
- futbol21
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları4
- otel odasında ölü bulunmak10
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler3
- nato zirvesini yabancılar çok da sallamıyor5
- rahip brunson'ı talebim üzerine derhal gönderdi6
- kol saati takmanın anlamsızlığı13
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar9
- abd'nin kucağında siyaset yapmak8
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
- insanların yüzde 20 sinin iç sesinin olmaması4
- abd iran savaşı6
- abdulkadir selvi6
- macron koştu diye kavga etmek6
- f 35 leri kendimiz yapalım8
- koparmadan 24 cm sıçtıktan sonra tansiyon düşmesi5
- güne bir şarkı bırak10
- kadinlarin erkekleri dm den taciz etmesi8
- ona bir şey söyle15
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması10
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği8
- zengin yakışıklı esmer zeki kaslı olmak3
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar2
- galatasaray ın şampiyonlar ligi rakipleri2
- ankara da nato zirvesi14
- erdal beşikçioğlu4
- yol yabdı4
- uzun entry giren yazar enayiliği11
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı7
- akepe'nin 25 yılını tek görselle özetle2
- reise biyat edeceksiniz ulan köpekler3
- kalf2
- emmanuel macron3
- vajina sıcaklığı2
- trump'ın rahip brunson olayını yine anlatması4
- mason greenwood2
- usualsuspect'i ifşalıyorum gelin2
- z kuşağı kızları5
entry'ler (617)
Orhan gencebay-gurbet.
--spoiler--
Yıllar boyu, insanoğlu bir boşluğu imgelerle, illerle, krallıklarla, dağlarla, körfezlerle, gemilerle, adalarla, balıklarla, odalarla, aletlerle, yıldızlarla, atlarla, insanlarla doldurur. Ölümünden az önce, usanmaz çizgi labirentinin kendi yüzünün imgesini oluşturduğunu anlar.
--spoiler--
Yıllar boyu, insanoğlu bir boşluğu imgelerle, illerle, krallıklarla, dağlarla, körfezlerle, gemilerle, adalarla, balıklarla, odalarla, aletlerle, yıldızlarla, atlarla, insanlarla doldurur. Ölümünden az önce, usanmaz çizgi labirentinin kendi yüzünün imgesini oluşturduğunu anlar.
--spoiler--
Gereksiz sorunsaldır. Türkçe olmayan bütün kelimelerde olduğu gibi bu kelimede de yazım sorunu var hangisini yazarsan yaz doğru diye birşey olmayacak aslında. Sadece birileri muhtelif seçeneklerden birini doğru kabul edecek biz de ona uyarsak doğru uymazsak yanlış yazmış olacağız. Ne saçma ne boktan iş.
Çok sıkıldım sözlük birşeyleri değiştirmek lazım. Yeni şeyler lazım.
Sosyal bilim bakış açısından bir ideoloji, mevcut iktidar ilişkileri sistemini korumayı, değiştirmeyi veya yıkmayı amaçlayan ve organize bir siyasi eylem için temel teşkil eden, az veya çok tutarlı bir fikirler bütünüdür. Bu anlamda bütün ideolojiler (a) genellikle bir “dünya görüşü” şeklinde, mevcut düzene ilişkin bir değerlendirme sunarlar; (b) bir iyi Toplum vizyonu çerçevesinde, arzulanan bir gelecek modeli sağlarlar; ve (c) siyasi değişimin nasıl olabileceği ve nasıl olması gerektiği konusunda bir çerçeve çizerler. Bununla beraber ideolojiler, değişmez bir şekilde mühürlenmiş düşünce sistemleri değildir; daha ziyade, birçok noktada bir diğeriyle çakışan değişken fikirler bütünüdür.
(bkz: andrew heywood)
(bkz: andrew heywood)
(bkz: Olsa da yesek)
Genel anlamda bir paradigma, daha ziyade ideal tip tarzında, belirli bir fenomenin ilgili özelliklerinin altını çizen bir kalıp veya modeldir. Ancak Kuhn tarafından kullanılan anlamda, bilgiye ulaşma çabasının onun kapsamında gerçekleştirilmeye çalışıldığı, karşılıklı olarak birbiriyle ilişkili değerleri, teorileri ve öngörüleri içine alan entelektüel bir çerçeveyi ifade eder. Bu bağlamda “normal” bilim, yerleşik bir entelektüel çerçeve içinde işler; “devrimci” bilimde ise, eski paradigmanın yerine yenisini koymaya yönelik bir çaba vardır. Bu teorinin radikal bir ifadesi, “gerçek” ile “yanlış” olanın nihai anlamda tespit edilemeyeceğidir. Bu yaklaşıma göre bunlar sadece, kabul edilmiş bir paradigma içinde işleyen ve er-geç yerini başkasına bırakacak olan geçici yargılardır.
(bkz: Andrew Heywood)
(bkz: Andrew Heywood)
Camel soft.
(img:#316293)
Ahmet davutoğlu. Esasında hiçbirşeye ben karar vermiyorum ama her kötü giden şeyin sorumlusu ben oluyorum.
Olunmaz. Olmuyor amk yürümüyor işte.
An itibariyle aldığım kokudur. Otobüste önümdeki dayı beraberinde getirmiştir lakin ayakları da ayakkabının içinde. O ayaklar ayakkabıdan çıkacak olursa ne olur tahmin bile edemiyorum.
This love and lack of money is going to be death of me.
Camel soft' tur. Ciğerlerime dolmakta ve içimi mahvetmektedir diğer pekçok şey gibi.
O gün bugün usul usul yürüyorum işte.
Dursun.
Senelerce bu millet çocuklarına dursun ismini koyarak daha fazla çocuk sahibi olmayacaklarını düşünmüşlerdi. Tabi kondom filan yoktu o zamanlar. Milli kondomumuza bu isim verilerek güzel bir nostalji ve reklam yapılabilir.
Senelerce bu millet çocuklarına dursun ismini koyarak daha fazla çocuk sahibi olmayacaklarını düşünmüşlerdi. Tabi kondom filan yoktu o zamanlar. Milli kondomumuza bu isim verilerek güzel bir nostalji ve reklam yapılabilir.