bugün

sevdiği entry'ler

sevilmeyen kız tipleri

Orasını burasını açıp teşhircilik yapmayanlar, kendileri erkeklere kullandırtmayanlar, kötü niyetli erkeklere yüz vermeyenler.
Bunlar sık sık eleştirilir ve sevilmezler ancak doğru insanlardır asillerdir. Yalnızca başkalarının çıkarlarına hizmet etmezler.

en son neyinizi kaybettiniz

heyecanımı kaybettim.

her gün aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan replay tuşunu bozduk agam. gelecek kaygısı yaşamaktan hevesim kalmadı hayata karşı direnişimiz yıprandı. yaş 23, eskitilmiş kot pantolon gibi hissediyorum kendimi aga.

neyse ki her şeyin hayırlısıdır diyoruz. inancımızı kaybetmedik allah'a çok şükür. herkese her şeyin en hayırlısını versin. hep böyle derim. hepte böyle demeye devam edeceğim...

yaran twitter iletileri

görsel

kitap okuyanların mal olması

troll bile olsan kitap okumuyorsan malsındır.Kusura bak.

üzülünen şeyler

Uludağ sözlük'ün çok daha kaliteli bir sözlük olabilme imkanı varken moderasyon ve yetkili herkes tarafından terkedilmiş harabe bina ve pasif gelir kaynağı gözüyle bakılması.

kızlara masa başı iş erkeklere amelelik

masa başı iş yapmak isteyen erkeklerin yakasına yapışmadıkları için herkes tercih ettiği mesleği yapmakta özgür.

inşaatta çalışmak isteyen bir kadını da hiçbir erkeğin tek seferde işe kabul edeceğini de pek sanmıyorum.

kızlara masa başı iş erkeklere amelelik

Haydaaa, erkeklere siz masa başı iş yapamazsınız mı dediler anlamadım ki? Yani yasaklı mı size masa başı iş?

Hayır çünkü kadınlara şöyle yapılıyor da; “ya o çuvallar ağır, sen taşıyamazsın”, “ya kadınlar araba kullanmayı pek beceremez, şoförlük ne?”, “ kadın halinle şantiyede çalışmak mı?”..

Pozitif ayrımcılık dediğiniz buysa benim açımdan bakınca bu önyargı falan gibi gözüküyor? Oysaki çimento atan kadın da gördüm, otobüs şoförü kadın da, şantiye şefi olan da..

Ama kimse siz erkeklere “yahu erkek beyninle masa başı iş mi yapacaksın?”, “ senin aklın yetmez hesap kitap tutmaya.” Falan filan da demedi.

işte Hendek, işte deve. istediğiniz masa başı işi hemen bugün kapın bakalım koçlarım, haydi. Size güveniyoruz siz ne çimentolar taşıdınız, ne amelelikler yaptınız. Bunu mu yapamayacaksınız? yaşasın erkeklerin masa başı işlerde çalışma gayreti! Yaşasın erkekizim. Kadınlar da bir gün amele olcak, gün gelecek!

erkeklerin kadınları anlamaması

yanlış erkekle birlikte olduğunuzun işaretidir. doğru çiftler birbirlerini leb demeden anlıyorlar.

türk tarihinin en önemli 5 kişisi

Mete Han
Atilla
Alp Arslan
Fatih Sultan Mehmet
Mustafa Kemal Atatürk.

fal bakabilen yazarlar

Var olmalarından mütevellit havasında olmayan yazarlardır.

derdini kimseyle paylaşmayan insan

bir ara çok konuşup, faydasını görmediğini görmüş olan insandır belki de.

artık mustafa kemalden bıkkınlık gelmesi

Bize de iq suZ, nankör ve riyakarlardan gına geliyor ama hala gelip burada yazabiliyorsunuz işte.

şu an okunan kitap

Melekler ve seytanlar- (bkz: dan brown)
Kucuk seylerin tanrisi (bkz: arundhati roy)

henry onyekuru

2020 yılında sıtma olmayı başarabilmiş üst insan.
© copyright 2005 - 2026