bugün
- gocu20
- bu koyden olsam ne olacak17
- şu an hissedilen duygu4
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak4
- çaylak yapın beni11
- soğan yiyen kız11
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı16
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- sarapci koala77
- dinlerin yalan olması13
- ama ben bipolarım10
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak2
- damdan düşer gibi3
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- 15 temmuz yalanı3
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey2
- gecenin şarkısı3
- sarı torba2
- safiyenin kocası faik5
- yalnızlık4
- asmacayı seven kızlar dernegi3
- bkono5
- ay kavga var galiba6
- enayimiknatisii4
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- 30 ağustos zafer bayramı19
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- anderson talisca nın beşiktaşa transferi3
- istatistiklerin yenilenmemesi3
- sihirli annem izleyen erkek4
- nepal'deki sel felaketi4
- sözlük kızları adam mıdır5
- sözlükte artı eksi dengesinin normal olmaması3
- katatespizartmasi10
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
- kavga eden yazarlar5
- zorunlu eğitim19
- türkiye savaşa girecek5
- yazım hataları4
- uzun yolda ara yollara sapmak2
- boşnaklar3
- emre tayanç2
- tobey maguire lı spiderman3
sevdiği entry'ler
Orasını burasını açıp teşhircilik yapmayanlar, kendileri erkeklere kullandırtmayanlar, kötü niyetli erkeklere yüz vermeyenler.
Bunlar sık sık eleştirilir ve sevilmezler ancak doğru insanlardır asillerdir. Yalnızca başkalarının çıkarlarına hizmet etmezler.
Bunlar sık sık eleştirilir ve sevilmezler ancak doğru insanlardır asillerdir. Yalnızca başkalarının çıkarlarına hizmet etmezler.
heyecanımı kaybettim.
her gün aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan replay tuşunu bozduk agam. gelecek kaygısı yaşamaktan hevesim kalmadı hayata karşı direnişimiz yıprandı. yaş 23, eskitilmiş kot pantolon gibi hissediyorum kendimi aga.
neyse ki her şeyin hayırlısıdır diyoruz. inancımızı kaybetmedik allah'a çok şükür. herkese her şeyin en hayırlısını versin. hep böyle derim. hepte böyle demeye devam edeceğim...
her gün aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan replay tuşunu bozduk agam. gelecek kaygısı yaşamaktan hevesim kalmadı hayata karşı direnişimiz yıprandı. yaş 23, eskitilmiş kot pantolon gibi hissediyorum kendimi aga.
neyse ki her şeyin hayırlısıdır diyoruz. inancımızı kaybetmedik allah'a çok şükür. herkese her şeyin en hayırlısını versin. hep böyle derim. hepte böyle demeye devam edeceğim...
troll bile olsan kitap okumuyorsan malsındır.Kusura bak.
Uludağ sözlük'ün çok daha kaliteli bir sözlük olabilme imkanı varken moderasyon ve yetkili herkes tarafından terkedilmiş harabe bina ve pasif gelir kaynağı gözüyle bakılması.
masa başı iş yapmak isteyen erkeklerin yakasına yapışmadıkları için herkes tercih ettiği mesleği yapmakta özgür.
inşaatta çalışmak isteyen bir kadını da hiçbir erkeğin tek seferde işe kabul edeceğini de pek sanmıyorum.
inşaatta çalışmak isteyen bir kadını da hiçbir erkeğin tek seferde işe kabul edeceğini de pek sanmıyorum.
Haydaaa, erkeklere siz masa başı iş yapamazsınız mı dediler anlamadım ki? Yani yasaklı mı size masa başı iş?
Hayır çünkü kadınlara şöyle yapılıyor da; “ya o çuvallar ağır, sen taşıyamazsın”, “ya kadınlar araba kullanmayı pek beceremez, şoförlük ne?”, “ kadın halinle şantiyede çalışmak mı?”..
Pozitif ayrımcılık dediğiniz buysa benim açımdan bakınca bu önyargı falan gibi gözüküyor? Oysaki çimento atan kadın da gördüm, otobüs şoförü kadın da, şantiye şefi olan da..
Ama kimse siz erkeklere “yahu erkek beyninle masa başı iş mi yapacaksın?”, “ senin aklın yetmez hesap kitap tutmaya.” Falan filan da demedi.
işte Hendek, işte deve. istediğiniz masa başı işi hemen bugün kapın bakalım koçlarım, haydi. Size güveniyoruz siz ne çimentolar taşıdınız, ne amelelikler yaptınız. Bunu mu yapamayacaksınız? yaşasın erkeklerin masa başı işlerde çalışma gayreti! Yaşasın erkekizim. Kadınlar da bir gün amele olcak, gün gelecek!
Hayır çünkü kadınlara şöyle yapılıyor da; “ya o çuvallar ağır, sen taşıyamazsın”, “ya kadınlar araba kullanmayı pek beceremez, şoförlük ne?”, “ kadın halinle şantiyede çalışmak mı?”..
Pozitif ayrımcılık dediğiniz buysa benim açımdan bakınca bu önyargı falan gibi gözüküyor? Oysaki çimento atan kadın da gördüm, otobüs şoförü kadın da, şantiye şefi olan da..
Ama kimse siz erkeklere “yahu erkek beyninle masa başı iş mi yapacaksın?”, “ senin aklın yetmez hesap kitap tutmaya.” Falan filan da demedi.
işte Hendek, işte deve. istediğiniz masa başı işi hemen bugün kapın bakalım koçlarım, haydi. Size güveniyoruz siz ne çimentolar taşıdınız, ne amelelikler yaptınız. Bunu mu yapamayacaksınız? yaşasın erkeklerin masa başı işlerde çalışma gayreti! Yaşasın erkekizim. Kadınlar da bir gün amele olcak, gün gelecek!
yanlış erkekle birlikte olduğunuzun işaretidir. doğru çiftler birbirlerini leb demeden anlıyorlar.
Mete Han
Atilla
Alp Arslan
Fatih Sultan Mehmet
Mustafa Kemal Atatürk.
Atilla
Alp Arslan
Fatih Sultan Mehmet
Mustafa Kemal Atatürk.
Var olmalarından mütevellit havasında olmayan yazarlardır.
bir ara çok konuşup, faydasını görmediğini görmüş olan insandır belki de.
Bize de iq suZ, nankör ve riyakarlardan gına geliyor ama hala gelip burada yazabiliyorsunuz işte.
2020 yılında sıtma olmayı başarabilmiş üst insan.