bugün
- sabah yürüyüşü5
- biranın üstüne rakı içmek6
- alevi kızların alev alev yanması10
- damacanayla çay içmek3
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak4
- çırılçılgın sözlüğe gelmek2
- yaratılmışların en üstünü2
- üst başın kedi sidiği kokması2
- babaların acayip huyları4
- adana rakı festivali3
- okan buruk9
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı21
- cover nedir ve neden vardır2
- sözlükteki galatasaraylılar4
- tugrulkut2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- hp omnibook 5 flip 142
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- ona bir şey söyle3
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- iremga32
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı6
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- anın görüntüsü31
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- velvet15
- distopik film önerisi6
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- sebahattin şirin21
- monica bellucci bakışı4
- aşkım sakso ne demek diye soran kız4
- galatasaray12
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- haftanın gammazları listesi25
- victor osimhen14
- dusan vlahovic9
- ishal olmak5
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- uludağ sözlük evreni9
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- süleymancılar14
entry'ler (38)
Gözüme çarpan her yazı Times New Roman 12 punto gibi gelmeye başladı... Bir mola versem iyi olacak.
Toplu taşımalarda şakur şukur tesbih çeken tipler.. Biner ayak sigara tüttürüp aracı sigara kokusuna boğan tipler.. Trafik sıkışıklığı.. Yavaşlayan internet ve zırt pırt çıkan reklamlar.. Bağırarak konuşan insanlar.. Duyarsızlık.. Sipariş edilen çay, kahvenin soğuk gelmesi, Az bilip çok konuşanlar.. iki yüzlüler.. Emir kipi cümleler.. Vs vs
Mimik ustası.
Şiddetlisinin baş ağrısına neden olduğu tarafımca deneyimlenmiş olan hava olayı. Bilim insanları bu durumu havadaki nem ve basınç değişikliğine bağlamışlardır.
Ay anlamında gelen, belirteci feminen olan isim.
Pek çok deyime evsahipliği yapmaktadır ayrıca.
Hayvansal olduğu halde adını bir bitkiden almış olmasını garip bulduğum besin maddesi.
Araştırmacıdır.
Türk milli klavye takımının 30un üzerinde dünya rekoru kırdığı eylemdir. Bu rekorlar F klavyenin hızlı yazmaya, daha doğrusu hızlı tuşlamaya daha elverişli olduğunun da bir göstergesi olmuştur.
insanı rüyasında bile rahat bırakmayan şey. "Kendim ettim, kendim buldum" misali kimselere çaktırmadığım yıpratıcı bir süreç. Ayrıca bu hafta yakın gözlüğü edinmeme sebep olmuştur kendileri.
Çevreyi ve bütçeyi korumak adına desteklediğim bir şey.
italya Ternili aziz valentine dayanan anma günüdür. hastalara şifa bulan bir din adamı olarak tanınmıştır. Aşkın da bir tür hastalık olması nedeniyle, zamanla sosyal statü, siyasi nedenler ya da dini baskılar nedeniyle sevdiklerine kavuşamadıkları için aşk acısı çekenlerin de yegane umudu olmuştur. Dönem hükümdarının yasağına rağmen Sevgilileri kavuşturmuş ve nikahlarını kıymıştır. yasalara karşı geldiği için hükümdarın emriyle 14 şubat 269 tarihinde infaz edilmiştir. Kısacası aziz valentini anma günü zamanla sevgililer gününe dönüşmüş.. Gelsin hediyeler, tatiller, gitsin kırmızı kalpler, çiçekler, mucuklar ve nice şeyler. Yani: Her şey duygusal.
Ah valentin valentin..gerçek aşktı senin kast ettiğin.
Ah valentin valentin..gerçek aşktı senin kast ettiğin.
Ölüme uzanan yolun başlangıcı.
iletişimci.
Beyin gelişiminde snaptik bağlantıların beş ana duyuya ayrıştırılamaması, bazı snapların yanlış duyuya bağlanması ya da hiç bağlanamaması sonucu ortaya çıkan duyu karmaşası. orneğin, Yenilen bir yemeğin tadını ya da bir kokuyu renk olarak algılayan çok insan var. Deneyimlemek isterdim.
Çok değişik bir çeşit.
Bu sene başlarında bir araya gelerek nostalji yaşatan isveçli grup. Grup ismi üye isimlerinin baş harflerinden oluşmaktadır. 70'li yılların unutulmazları arasındadır. Babam halen daha mırıldanır atmasyon sözlerle.
Animasyon ustasıdır.