bugün
- sarapci koala69
- biraderlerin vurduyor olması10
- günün sözü16
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- erkeklerin istediği tek şey15
- en son ne zaman namaz kıldın13
- rafael leao14
- şarapçı koala yalnız değildir2
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- roose bolton2
- sarapci diye nick alan akpli17
- namaz kılmayan erkekle evlenir misiniz4
- neden sosyalizm'e karşısınız ve ne istiyorsunuz5
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
- yavşak koala5
- bir yazarı savunmak4
- kadınların yaşlanmaması haksızlıktır5
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- joffrey baratheon2
- barristan selmy2
- fener balı15
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- yediğiniz eriğin bile bilinci var4
- sabah namazına camiye gitmek2
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- manifest11
- birader baylar birader beyefendilerdir4
- ismet gürbüz2
- biraderlerin mafyalaşması3
- aylık 666 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır2
- mehdi3
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- teröristlerin konuşma yapabilmesi3
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız4
- şarapçı koala'nın sünnet düğünü2
- 26 mart 2000 galatasaray fenerbahçe maçı4
- beşiktaş'ın uefa kupasını kazanacağı gerçeği3
- hiç çalışası olmamak5
- instagram2
- sözlükteki birbirlerini yalayan kankacılar2
- mutlu bey birader birader beydir4
- anın görüntüsü20
- bir yazarı 1 saat içinde 6 kez eksileyebilmek2
- sözlükten kaç sevgili edindiniz6
- dine inanmak isteyip inanamamak5
- kapadokya23
- şarapçı koala niye akp'li oldu sorunsalı4
- game of thrones taki kerhaneci16
sevdiği entry'ler
çünkü savaş iki devlet arasında olur. savaş demek karşı tarafa meşruluk kazandırır. bu yüzden operasyon adı.
Buraya yazacaginiza gidin okuyun aq.
Kaç tane kızın postunu okumuş bunu yazan ve neye göre genelleme yapmış. Pardon istatistik birimi misiniz bayım ?.
(bkz: her sakallıyı dede sanmak)
devletin verdiği soy ağacı bilgilerinden daha fazlasını biliyorum sülalemle ilgili. devlet 1834 e kadar belirtmiş. ben 1750 civarına kadar biliyorum.
4 köy iki ilçe arasında kız alıp kız vermişiz. safkan karadenizliyim. rumluk filan da yok.
etraftaki eş dostta da yok.
illa kıçınızdan bir şeyler uydurup gündeme geleceksiniz hııımmıısınaa !
devletin verdiği soy ağacı bilgilerinden daha fazlasını biliyorum sülalemle ilgili. devlet 1834 e kadar belirtmiş. ben 1750 civarına kadar biliyorum.
4 köy iki ilçe arasında kız alıp kız vermişiz. safkan karadenizliyim. rumluk filan da yok.
etraftaki eş dostta da yok.
illa kıçınızdan bir şeyler uydurup gündeme geleceksiniz hııımmıısınaa !
trollerin şimdiki konusu oldu bu da.
sözlüğe başladığımda izmirli kızlardı sonra genelleme yapıp tüm bakire olmayan kızlara dönüştü mevzu sonra türbanlılar bir ara yine izmir şu an feministler. arada bir iç Anadolu giriyor konuya " siz bilmezsiniz onlar çok fena ;););)" diyor bazı troll büyükleri, şakşakcıları anında yanlarında bitip evet abi lütfen bizi de şey et kafasına girip "fomonostlor orospo" diyorlar.
canım noldu feminist biri senin havlamana tenezzül etmedi diye mi kuyruk acını bağırıyorsun?
dilerim trollük adı altında yerden yere vurduğunuz insanların eline düşersiniz. yarın bir gün kızın olacak bre eksik akıllı sen kimi ne diye yaftalıyorsun?
sözlüğe başladığımda izmirli kızlardı sonra genelleme yapıp tüm bakire olmayan kızlara dönüştü mevzu sonra türbanlılar bir ara yine izmir şu an feministler. arada bir iç Anadolu giriyor konuya " siz bilmezsiniz onlar çok fena ;););)" diyor bazı troll büyükleri, şakşakcıları anında yanlarında bitip evet abi lütfen bizi de şey et kafasına girip "fomonostlor orospo" diyorlar.
canım noldu feminist biri senin havlamana tenezzül etmedi diye mi kuyruk acını bağırıyorsun?
dilerim trollük adı altında yerden yere vurduğunuz insanların eline düşersiniz. yarın bir gün kızın olacak bre eksik akıllı sen kimi ne diye yaftalıyorsun?
feministim. patlak diye neyi kastediyorsan ondan değilim. sen de insan değilsin ama. erkek düşmanı değiliz zaten. sadece sığırlarla değil beyefendilerle evleniyoruz. hadi iyi akşamlar canım.
robot başlıklardan olup özgünlük yoksunudur.
dindar ve erkegim diye gezenlerin kadin cinayeti ve cocuk istismarlarini gormezden gelmelerini halledelim once.
hahaha ne mi kazanıyoruz? sen bir 100 yıl öncesi dünyadaki kadınların durumuna bak bir de şimdiye bak. evden çıkamayan kadın şuan her şeyi yapabiliyor. her yerdeyiz. ama hala aydınlanmamış yerler var. onlar için direnmeye devam edeceğiz. kazandıklarımız için geçmişte mücadele veren herkesi burada saygıyla anıyorum. siz de solcu kız hayali kurmaya devam edin ama yobazlara bakmıyoruz canlarım. hadi öptüm iyi günler kudurmaya devam edin.
insanın Kız kardeşi olmayınca işte böyle konuşması kolay oluyor. Gevşek gevşek entryler. Kınıyorum.