bugün

sevdiği entry'ler

neden savaş değilde operasyon deniyor

çünkü savaş iki devlet arasında olur. savaş demek karşı tarafa meşruluk kazandırır. bu yüzden operasyon adı.

en son satın aldığınız kitap

Buraya yazacaginiza gidin okuyun aq.

uludağ sözlük bayanlarının aşırı kalitesiz olması

Kaç tane kızın postunu okumuş bunu yazan ve neye göre genelleme yapmış. Pardon istatistik birimi misiniz bayım ?.

karadenizlilerin rum olduklarını inkar etmesi

(bkz: her sakallıyı dede sanmak)

devletin verdiği soy ağacı bilgilerinden daha fazlasını biliyorum sülalemle ilgili. devlet 1834 e kadar belirtmiş. ben 1750 civarına kadar biliyorum.
4 köy iki ilçe arasında kız alıp kız vermişiz. safkan karadenizliyim. rumluk filan da yok.
etraftaki eş dostta da yok.

illa kıçınızdan bir şeyler uydurup gündeme geleceksiniz hııımmıısınaa !

feministlerin patlak olması

trollerin şimdiki konusu oldu bu da.

sözlüğe başladığımda izmirli kızlardı sonra genelleme yapıp tüm bakire olmayan kızlara dönüştü mevzu sonra türbanlılar bir ara yine izmir şu an feministler. arada bir iç Anadolu giriyor konuya " siz bilmezsiniz onlar çok fena ;););)" diyor bazı troll büyükleri, şakşakcıları anında yanlarında bitip evet abi lütfen bizi de şey et kafasına girip "fomonostlor orospo" diyorlar.

canım noldu feminist biri senin havlamana tenezzül etmedi diye mi kuyruk acını bağırıyorsun?

dilerim trollük adı altında yerden yere vurduğunuz insanların eline düşersiniz. yarın bir gün kızın olacak bre eksik akıllı sen kimi ne diye yaftalıyorsun?

feministim. patlak diye neyi kastediyorsan ondan değilim. sen de insan değilsin ama. erkek düşmanı değiliz zaten. sadece sığırlarla değil beyefendilerle evleniyoruz. hadi iyi akşamlar canım.

robot başlıklardan olup özgünlük yoksunudur.

feministlerin orospuluğu normalleştirmek istemesi

dindar ve erkegim diye gezenlerin kadin cinayeti ve cocuk istismarlarini gormezden gelmelerini halledelim once.

solcu kız direne direne ne kazanıyor sorunsalı

hahaha ne mi kazanıyoruz? sen bir 100 yıl öncesi dünyadaki kadınların durumuna bak bir de şimdiye bak. evden çıkamayan kadın şuan her şeyi yapabiliyor. her yerdeyiz. ama hala aydınlanmamış yerler var. onlar için direnmeye devam edeceğiz. kazandıklarımız için geçmişte mücadele veren herkesi burada saygıyla anıyorum. siz de solcu kız hayali kurmaya devam edin ama yobazlara bakmıyoruz canlarım. hadi öptüm iyi günler kudurmaya devam edin.

kız kardeşle çarpışmak

insanın Kız kardeşi olmayınca işte böyle konuşması kolay oluyor. Gevşek gevşek entryler. Kınıyorum.
© copyright 2005 - 2026