bugün
- ben geldim kerkenezler18
- gollumun gözü yüzükte6
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- 777 diyen erkolar7
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları7
- iyi parti17
- saçını pembeye boyayan erkek6
- mehdi aleyhisselam6
- en son alınan iltifat3
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- beşiktaş7
- claudian clouds21
- yırtık boxer giyen erkek2
- çağla idi3
- sözlükten soğuma nedenleri13
- sigara ve kahve2
- hınç3
- friedrich hegel la bi cay icek9
- gün tabağı5
- simko316
- kısır7
- kendi sorumluluğunu almak4
- 0 0 76
- sevgiliye sorulan ilginç sorular4
- halife mehdi ismet4
- zerzevat2
- insanın en büyük ilham kaynağı iblis tir4
- akrep burcu kini7
- ince telli saç3
- kasları parçalamak2
- hamburger date6
- pizza yemek8
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- aleksey batrakov12
- sözlük ırkçıları8
- sahibinden com salakları4
- anın görüntüsü33
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- çerçeve yasa35
- kızların çok açık giyinmesi2
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- alttaki yazara motto ver16
- ghosting4
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- amedspor14
- cinler musallat istatistiği7
- gey şakası yapmayan erkek ılıktır2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler31
- burçlara inanan insanlar oy kullanmalı mı5
- sultanköy2
sevdiği entry'ler
sonunda mutlaka patlayacak olan alettir. Coyoteden ibret alin lan biraz..
Sabah sabah bizi keyiflendiren bik bik ve ohal nedir askim nickli yazarlara teşekkür ediyoruz. *
görsel
“Küçük hanımlar, küçük beyler!
Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, ikbal ışığısınız. Yurdu asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim ve kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.” mustafa kemal atatürk.
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun. evet.
“Küçük hanımlar, küçük beyler!
Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, ikbal ışığısınız. Yurdu asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim ve kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.” mustafa kemal atatürk.
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun. evet.
Serbest atış çizgisinin ardına geçtiğinde kaçırmayan, turnikeye giderken topu ardına alıp, bel arkasından pas feykini gördüğüm en iyi şekilde veren, bir zamanların efsanevi pistons oyun kurucusu. Bu, Tayshaun Prince, ben Wallace ve rip hamilton harikalardı. Sonra rasheed Wallace denilen it geldi ve her şey bombok oldu.
yatay atış formüllerini iyi bilen memleket sevdalısıdır. hani akp döneminde eğitim bozulmuştu? benim diyen, şunu o anda hesaplayamaz. evet.
görsel
görsel
(bkz: aranızda hala caps vermeyen hayvanlar var)
şaka lan şaka. vermeyin.
ya da verin.
not: vermeseniz iyi olur.
edit: ver sen ver.
şaka lan şaka. vermeyin.
ya da verin.
not: vermeseniz iyi olur.
edit: ver sen ver.
son 15 senedir "ak" kavramının anlamını yitirmesi ile saçmalık haline gelmiş olan söylemdir. demek ki her ak ak olmuyor. partinin başına ak koyuyorsun ama hırsızlıklar yolsuzluklar cinayetler terör örgütleri ile iş birlikleri çuval çuval gidiyor..
sözlüğün çıkışında ödül olarak kurabiye kazanmanıza sebep olacak olan eylemdir.
ne kadar boş tipler var lan burada. ilk geldiğimde bu kadar yoklardı aradan geçen 1.5 senede sözlüğe sığamaz oldular..
ne kadar boş tipler var lan burada. ilk geldiğimde bu kadar yoklardı aradan geçen 1.5 senede sözlüğe sığamaz oldular..
boşverin bizim milli sporumuz futbol daha önemli. salak gibi gol falan sevinmek hani.
sabahları esra erol, müge anlı falan. akşamları survivor ve bilimum benzer şeyler.
millet aptallığını özgürce uygulasın. aklı olan zaten neden bilimmiş nasaymış kassın ki ya.
sabahları esra erol, müge anlı falan. akşamları survivor ve bilimum benzer şeyler.
millet aptallığını özgürce uygulasın. aklı olan zaten neden bilimmiş nasaymış kassın ki ya.