bugün

entry'ler (12)

piston aşağı indi

Kaçışmadan önce teyze ve şoförün bakışması ve o kaçışmadan ibaret olan videodur benim için. Hele o bakış yok mu bakış. Dakikalarca kahkaha attım lan. Yalnız şoförün söyleyiş tarzı da oldukça etkili bence. Neyse çok güldüm.

ulu roman

Sonra çekini kırdırtan Erdal Bakkal "bu ne lan böyle hep aynı kişiler, hep aynı kişiler birazda başkaları parmak kaldırsın" diyen bir sesle irkildi.

benden hoşlanıyor algısı yaratan sözler

Kesinlikle "çok farklısın" dır. He bir de "gıcıksın ya bunu biliyor musun?" gibi laflar. O değil de gıcıksın ne lan. Bence ayakları göte vura vura kaçın ordan. N'olur n'olmaz.

sözlük yazarlarının itirafları

evin bi yerinden gelen en ufak seste tüm odaları, polis baskın yaparmış gibi, etrafımda bulduğum herhangi bir nesneyi alıp geziyorum. kapı arkasına saklanılma ihtimalini düşünüp kapıyı önce duvara çarptırıyor ardından açıp bakıyorum. balkon kapılarını kilitlerken evimi gözetleyen bi hırsız olduğunu düşünüp alarm etkinleştirme ve alttan üstten kapıda ekstra kilit varmış gibi kilitleme canlandırması yapıyorum. aklımca evi gözetleyen (!) kişiye göz dağı veriyorum. o an böyle bir şey olmadığını biliyorum ama kendimi "kötü adamlarla baş edebilen zeki küçük çocuk" gibi hissediyorum.

not: hakiki bir gerizekalıyım, evet.

arka sokaklar

düzenli aralıklarla ekipten birinin ailesinin başına bir iş gelmesi, hüsnü ve ailesinin neşe dolu hayatı ve işte tam o an fonda çalan zıpır müzik ve tabii ki çekim ekibinin ekşın olsun diye yaptığı zoom in- out larıyla efsane olmuş dizidir.

hocaların saçma sapan esprileri

Lise yıllarındaki geometri dersinden arta kalan esprilerdir.
- eveet çocuklar sinüs 60 mışsaaa
+ ?
- kosinüs de tutmuş. ahah öyle değil mi?

buna benzer nicelerini yapardı.

annenin bebeğine mama yedirme teknikleri

Sonu her zaman, mama verilen kaşıkla ağzın etrafına bulaşan mamayı sıyırarak onun da yedirilmesiyle tamamlanan tekniklerdir.

rıza ismi deyince akla gelenler

Rıza babadır.
(bkz: iyi iş çıkardınız çocuklar)

sözlük yazarlarının telefonuna gelen son sms

Ne kadar klasiksem demek "iyi geceler" olarak öylece duran mesajdır. ne biliyim "götümde havai fişek patlatıcam yehuu" gibi bir şey daha afilli olabilirdi.

sözlük yazarlarının itirafları

Yalnızken kendime espri yapıyorum ve katıla katıla gülüyorum. Sonra da etrafımda insanlar olduğunu hayal ediyorum. E bir de onlarla gülüyoruz. Gerisi şenlikler, cümbüşler...

turk dizilerindeki kliseler

Kötü haberin mutlaka, haberin verildiği kişinin elinde bir şeyler varken verilmesi, (bkz: tepsinin elden yere düşmesi)
Birinin başına bir iş geldiğinde ona yakın olan kişinin onu hissetmesi, o gün daima içinde bir sıkıntı olması,
Dizi içersinde tvden öğrenilen bir haberin farklı gezegenlerde bile olunsa aynı anda aynı kanaldan izlenmesi ve televizyonu açar açmaz ilgili haberi en başından izleyebilmesi ve
iki kişi diyalog halindeyken kişilerden birinin bir ton sesini kısarak kötü şeyler söylemesi ve her daim karşıdakinin bunu duyamayıp "efendim?" demesi gibi zibilyon tane sayabileceğimiz klişelerdir.

facebook fotoğraflarının vazgeçilmezleri

-çok güzel çıkmışsın canım kim çektiyse artık ;) :P
+ sağol canımm e sen çektin, tabi güzel olucak muck.
-ehehheh yok bebeğim ya çekilen güzel olunca.
+o senin güzelliğin tatlım benim yaa. yerim seni aşkitom. oyy.

gibi, konuşmaların, ego tatmini ile sanal seks arasında gidip gidip gelen bir kıvamda olduğu, vazgeçilmezlerdir.

peşinen edit: daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama eğer yazıldıysa bir vurgu da benden olsun.
© copyright 2005 - 2026