bugün

sevdiği entry'ler

üstad kadir mısıroğlu

bundan olsa olsa bostan korkuluğu olur.

üstad kadir mısıroğlu

Yunan hayranı bop destekçisi ve amerikan kuklası isteyen ingiliz pasaportlunın tekiydi. Böyle bir modelin vatan millet sevmesi beklenemez.

güncel öztürk

Güncel Öztürk’ün estetik bakış açısı fark yaratıyor, sadece ekim değil, tasarım da çok önemliymiş.

güncel öztürk

Estetik konusunda çok araştırma yaptım, birçok isim duydum ama Güncel Öztürk kadar işine hakim birini az gördüm. Dokunuşları doğal, tarzı sade ama etkileyici.

güncel öztürk

Çok araştırdım, sonunda Güncel Öztürk’te karar kıldım. Eli inanılmaz hafif, detaylara hakim ve hastalarıyla birebir ilgileniyor. Sonuçtan çok memnunum.

iş aramak

iş işteyken aranır. Sakın gaza gelip istifa etmeyin sonra işsiz oturursunuz. işsiz evde oturmak koyar insana. Geçmişte Yaşadığım için biliyorum.

s sport plus

futbolun değerli olduğu ülkemizde; futbolla birlikte diğer sporların da önemini fark ettiren, erkek arkadaşımın basketbol ve futbol, benim ise voleybol ve tenisi takip ettiğim platform.

atatürk düşmanı yazarlar

ermeni veyahut yunan tohumudur. muhtemelen deniz fobileri vardır.

bu sabahların bir anlamı olmalı

bana tekrar nostaljiyi tattıran, nikotin, kafein ve alkol üçgeninde geçen yirmili yaşlarımı hatırlatan, o yıllarda hayatımda olan, senelere yenik düşüp birer birer kaybolan insanları anımsatan şarkı.

güzel sevdik, sevildik. güzel müzikler dinledik, sarhoş olduk. bağırdık çağırdık, kavgalar ettik ve en sonunda sakinledik.

bu günler de güzeldir, huzurumuz eksik olmasın.

yıllık spor salonu üyeliği

ilk iki hafta şov yapıp kalan on bir ay boyunca sadece önünden geçerken hüzünlenilen, modern çağın en pahalı vicdan rahatlatma yöntemidir.
© copyright 2005 - 2026