bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kadınların zeka seviyesi3
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- koca2
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- reha muhtar25
- geceye bir söz bırak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kel erkek3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- kemal kılıçdaroğlu35
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- semum3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
entry'ler (31)
Yapay zekayla birlikte bilgiye erişimimizin kolaylaştığı bir dönemde anlattıklarının palavra olduğunu çok net gördüğümüz bir ingiltere pasaportlu dünyalı.
Türkiye'de ki en kaliteli beyaz eşyaları satan Alman firması, ailem küçüklüğümden beri sadece Bosch'un ürünlerini satın alır ve kullanır keza bende aynı şekilde ve bir kere bile müşteri hizmetlerinden tut teknik servisine kadar hiç mutsuz dönmedim.
Sırada ne varmış Seçme Hikayeler Sait Faik'in Abası yanık kitabı.
Barış Akarsu devamlı çalıştığım kafeye geliyordu çok büyük adamdı...
iş aramanın da bir iş olduğunu anlayınca gelen pişmanlık hissi.
Hakkında entry açılmamış olmasına şaşırdım, bir süredir reklamlarına denk geliyordum. Parfümüm bitmek üzereyken Trendyol’dan hem kendime hem eşime 4’lü set sipariş verdim. Kokular fiyatına göre gayet başarılı, kalıcılık da beklentiyi karşılıyor.
Denemek isteyenlere öneri: Kiss Me daha yazlık, Libido ise kışlık kullanım için uygun duruyor.
Denemek isteyenlere öneri: Kiss Me daha yazlık, Libido ise kışlık kullanım için uygun duruyor.
her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bununda zararı vardır.
Bütün sporları veriyor, rahat kullanım sunuyor derbi maçları, ufc veya euroleague farketmiyor hepsi kesintisiz şekilde izlenebiliyor rakiplerine göre daha çeşitli ve fiyat / performans olarak baya iyi.
Dinle hiç bağlantım yok, araştırmadım bile nedir ne değildir diye, tanrı var mı ? yok mu ? gibi soruları hiç kendime sormadım hala da merak etmiyorum. Bu yüzden birazcık boş geliyor ama bu çocuk güzel konuşuyor, kendini izletiyor olaylardan bağımsız bir şekilde ses olması için açıyorum.
Olsa olur, olmasa da olur çok bir şey fark etmiyor günlük hayatta, duyup geçiyoruz çoğu zaman.
Kısırlaştırıp bakılabilir, fazladan bir kulübe atmanın kimseye bir zararı olamaz..
Şimdi sözlük yazarlarının kahveleri entrysine yazarken bi bakayım dedim ne var ne yok diye baya şaşırdım, böyle güzel bir markayı siyasetle iç içe sokulmasına, ben olaya siyaset dışı bakıyorum kahvesi kaliteli ve güzel, hayvanlara yardım ediyorlar, gençler için güzel bir iş kapısı olmuş durum da. Linç ve boykot edilmesini çok mantıksız buluyorum.
Simsiyah ve buz gibi bir Espressolab Americanosu...
yıllardır kullandığım sitelerden biridir, ilk başta sadece domain almak için girmiştim ama zamanla hosting, kurumsal mail için kullanmaya başladım en sevdiğim tarafı işlemler aşırı hızlı ilerliyor domain arama, satın alma, dns ayarları vs. gerçekten uğraştırmadan hallediliyor.
Baba gözünü seveyim dur ortalık karışık sen sessiz ol.
Devlet ve din işlerinin ayrılmasıdır, ateistlik değil hatta daha çok inanç özgürlüğü sağlar.
yeni çıkan bir dizi, Tabii platformunda yayınlanıyor. Asylum beni baya sardı açıkçası. genel konusu da sürükleyici, temposu düşmüyor. türk dizisi olmasına rağmen prodüksiyon kalitesi ve atmosferi şaşırtacak kadar iyi. adamlar gerçekten özenmiş, boş iş değil.
Et, süt ve yumurta gibi baklagillerde fiyatı gerçekten diğer marketlere göre çok çok daha uygun diğer ürünlerde de en az %10 bir farklık oluyor diğer marketlere kıyasla. Bütçe dostu çalışanları güzel şu an her yere açılmaya da başlandı benim favori marketim oldu diyebilirim.
Kendi borcunun dilencisi olmak istemiyorsan eğer, borç vereceksen bile az miktarlarda vereceksin en azından gittiği zaman üzülmeyeceğin miktarlar olsun. Ya da boş ver hiç bir türlü arkadaşla para pul muhabbetine girmeyin.
Ben güllaç alayım ya.