entry'ler (11)

metro turizm

Metro Turizm senelerdir bence otobüs acentelerinin en iyisi olarak liderliği koruyor. diğerleri aşırııı kötü

güncel öztürk

Güncel Öztürk’ün estetik bakış açısı fark yaratıyor, sadece ekim değil, tasarım da çok önemliymiş.

saç ekimi

Doğallığı ön planda tutan bir doktor arıyorsanız Güncel Öztürk tam o kişi. Kimse saç ektirdiğimi anlamıyor, bu da bence en iyi sonuç.

oğuz gıda

Marka stratejisini uygun fiyat iyi kalite olarak belirleyen içecek markası. Birkaç seneye pazarda büyük oyunculardan birisi olacağını düşünüyorum.

film önerisi

izleyecek bir şey arıyorsanız, Öldürdüğün Şeyler’i öneririm. Psikolojik gerilim sevenler bayılır. Kadro zaten müthiş

film önerisi

Benim gibi komedi seviyorsanız sıcak büfe diye bi filmin fragmanını izledim. 16 mayısta vizyondaymış izlenir bence kadro da sağlam

bursa kebap evi

Bursa Kebap evinde dikkatimi çeken en güzel yiyeceklerinden biri çorba yanında gelen o sıcacık pideleri her gittiğimde fazladan istiyorum . iskenderinden bahsetmiyorum bile o kadar iyi ve fiyatları da güzel .

tytturk

Şu sıralar gündemde çok karşılaşıyorum çok merak ettim . Program akışlarına bakıcam ve yorumumu burdan paylaşıcam. Tyt Türk kanalı içinde en çok tarafsız denildiği için bakıcam.

espressolab için boykot çağrısı

bir takım kişilerin kışkırtması sonucunda gereksiz boykot edilen marka. yerli ve milli bir markayı bu kadar karalamaya çalışmak gerçekten saçmalık. zaten bi' tane yerli ve milli adam akıllı kahvecimiz var ama yine de hala yabancı markaların cebini doldurma peşindeyiz.

espressolab

türkiye'nin yerli ve milli markası olan kahvecisi. mağazalarının tasarımları olsun, lezzeti olsun vs. rakiplerinden önde olan bir firma.

daikin

14 senedir kullanıyorum. türkiye değil, dünyanın en iyi klima markasıdır...
© copyright 2005 - 2026