bugün
- yalancı su böreği10
- mazotun litresi 90 lira5
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi2
- prednol2
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- bir ateşe attın beni4
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- s'i l v'e r m'i s t22
- abd de trump portreli 1 dolar2
- kontrol kalemiyle tornavidayı karıştırmak2
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- aleksey batrakov12
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- götten bacaklı erkek4
- avokadonun turkçesinin taşak olması5
- başarısız insan2
- sarapci koala65
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- mantı13
- geç boşalan erkek2
- habire1221
- bu saatte uyanan insanın amacı4
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- kısa ve vurucu yazmak6
- ellerim bos gonlum hos29
- apo piçtir piç kalacak8
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- gün tabağı6
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak5
- sözlükte fosilleşmek6
- filenin sultanları yarı finalde8
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- türklerin en sevdiğiniz yönü6
- silver ile evlenecek erkek52
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var7
- supangle ve puding in farkları3
- özel mesajları ifşa edecek kadar ucuz olmak6
- arif kocabıyık16
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- bir bela geliyor8
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı8
- lahmacun9
entry'ler (54)
seksi yazar. Akşam yemeğine de bekleriz.
şeftali aromalı soğuk çay degil, çay aromalı soğuk şeftali olması gereken şey. Şeftalili olanı link meyve sularına benziyor. Şeftaliliye acaip taktığım çaydır kendileri.
Güzel bir şeyler yapsalar destekleyeceğiz ulan. Bergamatlı mi ne nane ise onu beğenerek içiyoruz ama yalan yok.
Tanım: çaykur fabrikasinin çıkardığı iğrenç reklama sahip soğuk çay.
Güzel bir şeyler yapsalar destekleyeceğiz ulan. Bergamatlı mi ne nane ise onu beğenerek içiyoruz ama yalan yok.
Tanım: çaykur fabrikasinin çıkardığı iğrenç reklama sahip soğuk çay.
iki noktanın anlamlı olduğu zamanlarda tartışarak tanışmak en güzeliydi. pişmanlıklarımın nedeni olman bile bana güç veren bir nedendi. senden başka duygum olmasın isterdim. kıskançlığım, hüznüm, sevincim, kederim.. kaderim!
çok üzmedin. hiç üzmedin diyemeyeceğim. ben ise çevremi senden soyutlayacağım diye herkesini aldım senden. haberin olmadan..
şimdi beraberiz ama ayrıyız aynı zamanda. yalanlar çok büyük sevgilim. kıskançlık en büyük günah. yalandan büyük... kararlar verdim. haberin yok. elbet bir gün olur. sevgisiz bir günün olmamasını dilerim. hep neşe saçan gamzeli gülüşlerinle şenlendir etrafını. üzmesinler benim gibi seni onlar. yağmur yağarken rıhtımdan geçerken aklına ben düşerim belki. kışın açan bir güneşte gelirim ya da yanına. yıllar sonra pansiyonuma gelirsin ve ya.
gel sen bana gül en iyisi. yazarken bile acı çektim. yazarken bile dayanamayıp onlarca kez sildim.. yazdım..
çok üzmedin. hiç üzmedin diyemeyeceğim. ben ise çevremi senden soyutlayacağım diye herkesini aldım senden. haberin olmadan..
şimdi beraberiz ama ayrıyız aynı zamanda. yalanlar çok büyük sevgilim. kıskançlık en büyük günah. yalandan büyük... kararlar verdim. haberin yok. elbet bir gün olur. sevgisiz bir günün olmamasını dilerim. hep neşe saçan gamzeli gülüşlerinle şenlendir etrafını. üzmesinler benim gibi seni onlar. yağmur yağarken rıhtımdan geçerken aklına ben düşerim belki. kışın açan bir güneşte gelirim ya da yanına. yıllar sonra pansiyonuma gelirsin ve ya.
gel sen bana gül en iyisi. yazarken bile acı çektim. yazarken bile dayanamayıp onlarca kez sildim.. yazdım..
--spoiler--
elinde bir paslı makas
kestikçe zaman uzuyor acının saçları
hatırlayarak yaşamak boynumuzun borcu ama
ölürdün unutmasan
--spoiler--
mabel matiz şarkısı. ilk dinleyiş pek olumlu düşünmemiştim zamanla alıştırıyor sizi sesine.
http://www.youtube.com/wa...472zI&feature=related
elinde bir paslı makas
kestikçe zaman uzuyor acının saçları
hatırlayarak yaşamak boynumuzun borcu ama
ölürdün unutmasan
--spoiler--
mabel matiz şarkısı. ilk dinleyiş pek olumlu düşünmemiştim zamanla alıştırıyor sizi sesine.
http://www.youtube.com/wa...472zI&feature=related
iç sesi dinlemenin ne kadar iyi bir şey olduğunu anlar ilk önce insan. düşünür, herkesi uğruna sildiğim kişi, tüm zamanlarımı onunla geçirdiğim kişi yokken kiminle dost olabilirim. tabi ki yine benlik ile. kendi kendine yetebilmeyi kazandırır en çok da bir aşk acısı. hüzün serer önce yollar boyu önünüze ama sonra direnci hissettirir ruhunuzda.
karı pek görmedik ama soğuğu ile istanbulu esiri altına almıştır.
-kovuldun!
+kendi cennetimi yaratma şansı verdiğiniz için eyvallah.
-mavi ekran.
+kendi cennetimi yaratma şansı verdiğiniz için eyvallah.
-mavi ekran.
futbol oynadığı için ayakkabısı aşınınca dayak yemektir.
küçük iskender bir zamanlar sosyal medyada patlayıp, harcanıp unutulmuştu. bu eşsiz sese de sanırım aynısı oldu...
unutma genco sevgilisi olana sarkma bir gün gelir seninkine sarkarlar. bu altın kural. hep aklında olsun.
biri tarafından insanlara seçilerek verildiğini düşündüğüm asil duygu.
bazen varlığınızdan haberi bile olmayan.
teomandan dinlemeye alıştığımız, yağmura yakıştırdığım bu şarkıyı, karlı bir günde cem adriandan dinleyince daha bir hoş olduğunu düşünmedim değil. söylemiş adam. hissederek söylemiş be.
https://www.youtube.com/watch?v=xtmHgQIFdsc
https://www.youtube.com/watch?v=xtmHgQIFdsc
bazen kendime dönüp; öldü, adam olamadığını görmedi. bunun için şanslısın diyorum. üzmedim barış abimi. bazen oturup düşünüyorum şu sahte, insan beyninden çıkma kavram olan devletin başına geçtiğini düşünsene. belki ben adam olamadım ama adam gibi bir adam yönetirdi beni. hiç işte. toprağın bol olsun abim.
aşık olunan insanın her hali güzeldir ama sabah uyandığında daha açılmamış olan sesi en ön sırada bayrağı almış koşuyor.
dinlemeyi sevdiklerinden değil bazen sessizliği aradıkları için susan insanlardır. çok şey yaşadıkları kesindir.
küçükken gökyüzünde yapılan büyük bir yastık savaşı sonucunda geldiklerine inandığım büyüleyici güzellikteki beyazlık. yağış biçimi.