kategoriler
- anket 3002
- haberler 73719
- teknoloji 50997
- spor 106066
- siyaset 46683
- ekonomi 12155
- oyunlar 13286
- dini 19629
- bilim 422
- troll-iğrenç 1524
- diziler 7916
- troll-ırkçı 586
- troll-cinsellik 21099
- sözlük içi 29760
- yaşam 1509
- sağlık 15768
- moda 662
- nick altı 1535
- ilişkiler 65536
- eğitim 21275
- televizyon 7091
- internet 23363
- sinema 11836
- marka 3932
Bu başlık ilgilenenler için iyi olmuş, hem kendilerini yazarlar hem de isteklerini. Nervio iyi hos ta .o ayaklar ne öyle. 39_ 40 . Ben bu gün ayakkabı aldım 37 büyük geldi 36 aldım. Neyse bu başlık bekarlar için iyi olmuş. benimle alakalı değil.
iq seviyesi düşük köylü kurnazıdır. akpli olması bile tek başına bunu kanıtlar niteliğinde. hadi onu da geç profil fotoğrafına bak çay demle. 15 yaşındaki ergenleri andırıyor! tek elle boğazından tutup havaya kaldıracaksın bunu!
Ne yazık ki 26 yaşıma geldiğimde tr şartlarında sarışın ve 180 üstü bir erkek bulmanın imkansıza yakın olduğunu anladım.
Siyah saçlı buğday tenli manitam da bu konu hakkındaki fikirlerimi pekiştirmeme yardım etti, i love u brunet *
Siyah saçlı buğday tenli manitam da bu konu hakkındaki fikirlerimi pekiştirmeme yardım etti, i love u brunet *
Ben bir kere basmıştım araba gıjjjjj diye ses çıkarttı. Babam Ajdar mısın yavrum sen gibisinden bir şey söylemişti. Her merak edilenin yapılmamasının lazım olduğunu o anda anlamıştım.
görsel
Tatil bavulum çok güzel değiiill miii?
Yanımda 5 yaşında bi erkek çocuğu geçerken anneeğğ ablaya bak bu çocuk bavulu değil mi neden onu kullanıyor diye dalga geçmesi dışında sorun yok. Hsshhs
Tatil bavulum çok güzel değiiill miii?
Yanımda 5 yaşında bi erkek çocuğu geçerken anneeğğ ablaya bak bu çocuk bavulu değil mi neden onu kullanıyor diye dalga geçmesi dışında sorun yok. Hsshhs
Sanki aşık olmuş da yüz bulamamış gibi insan her gün de sarmaz ki.
O benim kim oldugumu bilmez ama ozel mesajlasmamizda yavsakin teki olduğunu anlamıştım. Sakin güvenmeyin bu babasi belli olmayan pislige sakın.ici pislik dolu bir operasyon çocuu.
Ayna - ölünce sevemezsem seni.
inanılmaz bir kadın hiç yaşlanmıyor. son 10 yıldır 30 yaşında.
Kardeşim kadından sonra ne dedin ya?
Okuyamadım da..
Okuyamadım da..
Alamanyanın gülüsün
O tırnaklar ne bir kes hele millet görsün
Bunca zaman ne işler gördün
Seni sevmeyen ölsün.*
O tırnaklar ne bir kes hele millet görsün
Bunca zaman ne işler gördün
Seni sevmeyen ölsün.*
görsel
Belki sizlerin gözünde Dandirik bir iş olabilir. Lakin hayatınızda size başka fırsatların kapısını da aralayabilir. Her halükarda Kötümsememek lazım. iş iştir. Sonuçta bu da bir meslek.
Neyse işte. Hayırlı olsundu.
trabzonsporlu olunca evrenin cevabı belli oluyor. Ehehe.
Swh...
Belki sizlerin gözünde Dandirik bir iş olabilir. Lakin hayatınızda size başka fırsatların kapısını da aralayabilir. Her halükarda Kötümsememek lazım. iş iştir. Sonuçta bu da bir meslek.
Neyse işte. Hayırlı olsundu.
trabzonsporlu olunca evrenin cevabı belli oluyor. Ehehe.
Swh...
Kim inandırdı len sizi buna.
Allahım yarabbim ya. Zall şunlara indirimli lazer falan bir şey ayarla bir kampanya yap ya.
Süsmüş.
Allahım yarabbim ya. Zall şunlara indirimli lazer falan bir şey ayarla bir kampanya yap ya.
Süsmüş.
ayağım şu an hiç hoşlanmadığım bir dalyarağa benziyo ama kimdi çıkaramıyorum.
Üst segment biri için hindistan benzetmesi olmamış ya onu daha segmentli bir ülke yapsan.. *
Nervio sen neden normal insanlar gibi kıymalı salçalı peynirli yemiyorsun?
nüfus müdüründen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar