bugünün iyileri

s i l v e r m i s t

True iki günde sözlüğe döndü ama silver hala çaylak. işte zall'ın ve öve öve bitiremediği yapay zeka moderatörünün adaleti bu.

karton toplayan çingene

senin hakkında eleştiri yazısı girebilmem için öncelikle seni tanımam lazım, seni tanımam için de kayda değer bir adam olup kayda değer icraatler gerçekleştirmen gerekli.

sözlüğe ayık girdiğin var mı ki hakkında yazacak bir şey bulayım? AKP'li sarapci koalanin mağarasının yakınlarında kırmızı tuborg içip sözlükte millete sallamaktan başka bir şeyi olmayan Adama ne diyeyim ben?

sözlüğün en masum yazarları

Masum değiliz, hiç birimiz.

larisalisa

Seninle hiç tanışamadık, belki de iyi biriydin. Ama senin meselen bana çok büyük bir ders oldu. Bir daha sözlükte kimsenin gazına gelip kimseyle tartışmadım hayatım. Seninle yaşadığımız tartışma için de çok üzgünüm. Yaşıyorsan beni affetmeni diliyorum. Yaşamıyor olma ihtimalini düşünmek istemiyorum...

nervio

--spoiler--

meğer sözlüğe kahve tutan ellerinin fotoğraflarını atmasının nedeni kendi egosunu tatmin etmekmiş. geç de olsa anladım.

--spoiler--

Oh iyi iyi artık elini yerim kolunu yerim diye mesajlar atmazsın. *

mercimek çorbası içen kadın

--spoiler--
Bir de öğün olarak yetiyorsa ona mercimek çorbası basar geçerim nikahı.
--spoiler--

Bak ya, silver'a gelince ciğer şiş ısmarlar, sonra da burada mercimek çorbası ile doyan kadın güzellemesi yapar.
Samimi bulamadım, ne yalan söyleyeyim.

forum chat tarzı entry giren sözlük yazarları

Formattan bihaber sözlük yazarlarıdır. Ulu sözlüğümüze büyük ihanet içerisindedirler. Umarım derhal çaylak olurlar.

s i l v e r m i s t

yapay zeka moderatörünün de ayarlarını değiştirmişler 20 gündür silinmeyi bekleyen entryler var hala. ulan programı bile kendilerine nasıl benzetebildiler pesssssssssssss.

sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması

Amaç belli yani dedirten yalaka hedesi.

Hadi ama özelde dönen muhabbetlerden haberdariz birazcık (!).

Sizi gidi sizi üçgenciler sizi.

Ahh ahh bir şey (terbiyeciğimi bozamam) uğruna neler neler.

Swh...

s i l v e r m i s t

Neden hala çaylak?
Ağzından salyalar saçıp millete dadanan sapıklar ertesi gün sözlüğe dönüyor.
Gerçekten saçma sapan kriterleri var bu sözlüğün.

fusya semsiyeli yabanci

Hiç burayı umursamıyorum ayakları çekme Burada sabah akşam takılan bir tip olduğunu biliyorum. bu Sözlük senin her şeyin. 20 kişilik ortamdaki imajına ne kadar değer veriyorsan artık söyleyeceklerini feyk hesap üzerinden yazıyorsun. Kendi hesabından yazsana mk. Yalnız kalmaktan bu kadar mı korkuyon.

sarapci koala

Fusya'ya ilk kez hak verdim.

sözlükte kavga olacak hissi

Ürkütücü bir his. Umarım öyle kötü bir şey olmaz.

seksenlerde nasıl görünürdüm trend i

Beni niye böyle yaptı yahu? Sizin ne özelliğiniz var? Prompta mı yanlışlık yaptım acaba?
görsel

sözlükteki gammazlar lobi si

görsel
Sus artık fake şizo.

sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler

Bu ben değilim yalnız.

s i l v e r m i s t

Onu da halletmişler abi zall gelip kafasına göre millete çaylak atıyor. Geçenlerde fuşya şemsiyeli tip bana sataştı cevap verdim diye 20 gün çaylak edildim zall tarafından. Sataşılan benim cevap verince suçlu oldum. Halbuki sözlüğü takip etse fuşyanın herkese sataştığını ve hesabına silik atılması gerektiğini bilecekti.

al sözlükteki bütün amlar senin olsun

burada kadınların varlığı size ödül değil. mesele burdaki tüm kadınların sizin olması ise zaten her şey yanlış. burada kazanılacak bir kadın listesi yok. kadınları saymakla erkek olunmuyor.
bokunda boğul sözlük.

larisalisa

Sözlükte en çok merak ettiğim ikinci çar. ilki beni sözlüğe yeni üye olduğumda fake hesabı olduğum düşünülen abber.
Beni bul larissa.

sözlüğün en masum yazarları

Kötülükten değil benim konuşma tarzım böyle. Konuşurken ironi yapmayı seviyorum. Nicklere bakmadım dahi.
© copyright 2005 - 2026