kategoriler
- anket 3002
- haberler 73719
- teknoloji 50997
- spor 106068
- siyaset 46683
- ekonomi 12156
- oyunlar 13286
- dini 19629
- bilim 422
- troll-iğrenç 1524
- diziler 7916
- troll-ırkçı 586
- troll-cinsellik 21099
- sözlük içi 29760
- yaşam 1509
- sağlık 15768
- moda 662
- nick altı 1535
- ilişkiler 65536
- eğitim 21275
- televizyon 7091
- internet 23363
- sinema 11836
- marka 3932
True iki günde sözlüğe döndü ama silver hala çaylak. işte zall'ın ve öve öve bitiremediği yapay zeka moderatörünün adaleti bu.
senin hakkında eleştiri yazısı girebilmem için öncelikle seni tanımam lazım, seni tanımam için de kayda değer bir adam olup kayda değer icraatler gerçekleştirmen gerekli.
sözlüğe ayık girdiğin var mı ki hakkında yazacak bir şey bulayım? AKP'li sarapci koalanin mağarasının yakınlarında kırmızı tuborg içip sözlükte millete sallamaktan başka bir şeyi olmayan Adama ne diyeyim ben?
sözlüğe ayık girdiğin var mı ki hakkında yazacak bir şey bulayım? AKP'li sarapci koalanin mağarasının yakınlarında kırmızı tuborg içip sözlükte millete sallamaktan başka bir şeyi olmayan Adama ne diyeyim ben?
Masum değiliz, hiç birimiz.
Seninle hiç tanışamadık, belki de iyi biriydin. Ama senin meselen bana çok büyük bir ders oldu. Bir daha sözlükte kimsenin gazına gelip kimseyle tartışmadım hayatım. Seninle yaşadığımız tartışma için de çok üzgünüm. Yaşıyorsan beni affetmeni diliyorum. Yaşamıyor olma ihtimalini düşünmek istemiyorum...
Formattan bihaber sözlük yazarlarıdır. Ulu sözlüğümüze büyük ihanet içerisindedirler. Umarım derhal çaylak olurlar.
yapay zeka moderatörünün de ayarlarını değiştirmişler 20 gündür silinmeyi bekleyen entryler var hala. ulan programı bile kendilerine nasıl benzetebildiler pesssssssssssss.
Amaç belli yani dedirten yalaka hedesi.
Hadi ama özelde dönen muhabbetlerden haberdariz birazcık (!).
Sizi gidi sizi üçgenciler sizi.
Ahh ahh bir şey (terbiyeciğimi bozamam) uğruna neler neler.
Swh...
Hadi ama özelde dönen muhabbetlerden haberdariz birazcık (!).
Sizi gidi sizi üçgenciler sizi.
Ahh ahh bir şey (terbiyeciğimi bozamam) uğruna neler neler.
Swh...
Neden hala çaylak?
Ağzından salyalar saçıp millete dadanan sapıklar ertesi gün sözlüğe dönüyor.
Gerçekten saçma sapan kriterleri var bu sözlüğün.
Ağzından salyalar saçıp millete dadanan sapıklar ertesi gün sözlüğe dönüyor.
Gerçekten saçma sapan kriterleri var bu sözlüğün.
Hiç burayı umursamıyorum ayakları çekme Burada sabah akşam takılan bir tip olduğunu biliyorum. bu Sözlük senin her şeyin. 20 kişilik ortamdaki imajına ne kadar değer veriyorsan artık söyleyeceklerini feyk hesap üzerinden yazıyorsun. Kendi hesabından yazsana mk. Yalnız kalmaktan bu kadar mı korkuyon.
Fusya'ya ilk kez hak verdim.
Ürkütücü bir his. Umarım öyle kötü bir şey olmaz.
Beni niye böyle yaptı yahu? Sizin ne özelliğiniz var? Prompta mı yanlışlık yaptım acaba?
görsel
görsel
görsel
Sus artık fake şizo.
Sus artık fake şizo.
Bu ben değilim yalnız.
Onu da halletmişler abi zall gelip kafasına göre millete çaylak atıyor. Geçenlerde fuşya şemsiyeli tip bana sataştı cevap verdim diye 20 gün çaylak edildim zall tarafından. Sataşılan benim cevap verince suçlu oldum. Halbuki sözlüğü takip etse fuşyanın herkese sataştığını ve hesabına silik atılması gerektiğini bilecekti.
burada kadınların varlığı size ödül değil. mesele burdaki tüm kadınların sizin olması ise zaten her şey yanlış. burada kazanılacak bir kadın listesi yok. kadınları saymakla erkek olunmuyor.
bokunda boğul sözlük.
bokunda boğul sözlük.
Sözlükte en çok merak ettiğim ikinci çar. ilki beni sözlüğe yeni üye olduğumda fake hesabı olduğum düşünülen abber.
Beni bul larissa.
Beni bul larissa.
Kötülükten değil benim konuşma tarzım böyle. Konuşurken ironi yapmayı seviyorum. Nicklere bakmadım dahi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar