bugün
- güney kore33
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı69
- okan buruk10
- ismail kartal16
- jaws filmindeki sikko balik29
- chatgpt'nin bana yürümesi12
- sözlükteki fenerbahçeliler15
- ilk buluşmada sevişenler3
- karı istiyorum3
- sözlükteki fenerbahçe li yazarlar7
- en son alınan iltifat6
- avustralya2
- kimsenin sizi sevmemesi4
- mert hakan yandaş5
- yere düşen sırt kaşıyıcı2
- ismet bin ebu lülü vel binici ül meydan'ı ilim4
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar2
- didem soydan5
- cedidacer6
- victor osimhen11
- atilla karaoğlan5
- vajinaya dil atmak3
- adkdşlajdşjasdfkhasf khsfoıwehfohfhjkdfbks jjshdkjhj2
- fenerbahçe6
- kolye18
- para5
- sözlükteki fenerbahçeli yazarların rezil olması4
- futbol izleyen erkek pasif gaydir5
- nervio tarzı entry girmek18
- güney afrika5
- bir kadının tehlikeli olduğunu gösteren detaylar8
- çin10
- fenerbahçelilerin ağlak olması3
- fransa8
- aç uyumak13
- archie brown3
- rövaşata denince akla gelen kişiler4
- gay taklidi yapıp kızlarla takılmak5
- hurdacıdan son gelen kitaplar6
- özelden alet atmak4
- ipkis tarzı entry girmek4
- arda güler16
- oktay saral13
- atatürk ün hataları15
- meme gifleri atan sözlük yetkilisi6
- norveç4
- sınavlarda kopya çekmenin etiği2
- rusya2
- ayağı 36 numara olan kadın4
- memelerim güzel mi diyen sözlük yazarı5
entry'ler (354)
(bkz: hani de benim 50 gr pastırmam sözlükten başkasına bastırmam)
aslında cem uzan olayına bir de şu açıdan bakılmalıdır; bu memleketin idaresi, bugüne kadar kimlerin kimlerin eline verilmiştir, neden cem uzan'ın insiyatifine bırakılmasındır. belki de ona da bir şans verilebilir. eğer gerçekten bir sahtekar ise yapıp yapabileceği en fazla küpünü doldurmak ya da benzeri birşeydir ki millet buna zaten alışıktır. ama değilse belki de ülkedeki potansiyeli meydana çıkarabilir belli mi olur? bir de bunu deneyebiliriz belki. beğenmezsek atarız.
(bkz: aklımızda kalacağına midemizde kalsın)
(bkz: aklımızda kalacağına midemizde kalsın)
son zamanlarda ısrarla beni saflarına çekmeye çalışan yasadışı örgüttür. ama inat ettim bırakacam sigarayı. bedenimi satın alabilirsiniz ama ruhumu belki. yada öyle birşey. neyse.
aşırı zor derslerden kayışı koparmış kadavralardan medet uman tıp öğrencisidir.
(bkz: bu kadına haddini bildirin diyen başbakan)
böyle giderse sözlüğün uludağ sözlük yerine engellenmiş sözlük olarak anılmasına neden olacak durumlara vesile olur.
böyle giderse sözlüğün uludağ sözlük yerine engellenmiş sözlük olarak anılmasına neden olacak durumlara vesile olur.
israil'in iran'ın nükleer tesislerini yok etmek amacıyla ya da en azından görünürde bu amaçla yakın bir zamanda gerçekleştireceği söylenen saldırı. saldırı planlarından bir tanesi de bunu Türkiye hava sahası üzerinden gerçekleştirmekmiş.
hayatımda seyrettiğim daha doğrusu yarısını seyredip bıraktığım en iğrenç devam filmlerinden birisi. önceki filmlerdeki karakterlerin hiçbirisi yok. aman diyeyim hata yapmayın uzak durun. cd'sine falan para vermeyin.
saat kaç olursa, günlerden ne olursa olsun sözlükte sürekli online olan en az 45-50 kişinin olmasıdır.
belli bir yaşıma kadar kendisini mafya babası zannettiğim usta oyuncu.
(bkz: çocukluk sanrıları)
(bkz: çocukluk sanrıları)
peki nedir? diye karşıt bir soruyla sorgulanabilecek karadenizli yargısı.
osmanlı imparatorluğunun da bu mantalite sayesinde battığını düşündüğümüzde sakıncalı olduğu anlaşılır.
(bkz: sözlüğü fazla ciddiye almak)
(bkz: bir aidiyet olarak sözlükdaşlık)
(bkz: sözlüğü fazla ciddiye almak)
(bkz: bir aidiyet olarak sözlükdaşlık)
otobüslerin üzerinde uyunmaması için özel olarak dizayn edilmiş koltuklarından muzdarip olmuş insandır.
laptop u otobüste açıp hava atan insan ın bir üst modelidir. yeterli ilgiyi üzerine toplayamadığı için böyle bir harekete başvurdğu düşünülür.
sonuçta burası bir mahalle değildir. burada belirli bir yaşam standardı da söz konusu değildir. tek bir şey vardır o da girilen yazıların açılan başlıkların niteliği. bu yüzden burada isteyen varoş hayatı yaşar isteyen sosyete. aynı şey ekşi için de geçerlidir. bu açıdan bakıldığında yanlış bir teoridir kanımca.
imralıda yaşamını sürdüren kişinin aslında aldığı her nefes lüks ve fazladan iken bir de denize nazır, emeklilik ikramiyesi tadındaki hayatını tanımlamak adına kullanılan yerinde söz.
petrol ve doğalgaz gibi kaynakların dünya üzerindeki kullanım geçmişi çok da fazla olmamasına rağmen miktarındaki hatırı sayılır azalma nedeniyle, şimdiden bunların yerine geçebilecek enerji kaynaklarının geliştirilmesi gerektiğinin bir göstergesidir. aman da bitti bitiyor nerdeyse gibi düşünceler abartılı tabi ki ama mutlaka sonunun geleceğini bilmek de gereklidir.