bugün

sevdiği entry'ler

anın kedisi

Yeni kedim nasıl? Bence on numara.

görsel

çilek yiyen erkek

Bu amca neden topuklu ayakkabı giyiyor sorusunun öznesi olmak.

iyi geceler sözlük

iyi geceler çocuklar, yazım hataları yapmaya başladım artık. Olmuşum, daha ne yazsam saçmalarım. Öptüm hadi.

erkeklerin evlenmek istememe nedenleri

sevgi yoksa bir anlami yok,
paylasacak bir sey yoksa bir anlami yok,
sirf seks icin evlenilmez,
aslinda cariye iyi bir seydi kolelik kotu bir sey degildi.

kale3112 nickli sözlük yazarı

Çare kale3112 diyorum. Yetkili olması gereken yazar.

iş yerinde sıkıntıdan patlamak

Kalecim bu aralar iş yerinde yaşadığın sıkıntılı süreçleri görüyorum.
Günümüzün büyük bir kısmı işte geçtiği için de haklısın aslında mutsuzluğunda.
Fakat sana şunu hatırlatmak isterim.
Belli ki bişeyler olmuş ve değiştiremiyorsun.
O yüzden bulunduğu şekilde en iyi keyif alabileceğin ve motive çalışabileceğin duruma getirmeye çalış.
Çünkü malum olan ve ölene çare yok derler.
Hayat sana şu sıralar biraz ekşi limon verdiyse limonatanı yap ve keyfini çıkar.
Zira çok sevdiğim bir yazarı üzgün görmek beni biraz buruyor.

sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak

Yazın beni de mevzudur.

görsel

sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak

Geldim geldim.

Zorlu bir süreçtir. Bütün gözler üstünüzde, bütün ilgi üstünüzde. Zor, çok zor.

gammazların çok iyi insanlar olduğu gerçeği

Gerçekten de öyledir. Sizin için profilinizdeki kötü, değersiz, boş entryleri amme hizmeti şeklinde temizlerler. Efor sarf etmenize gönülleri razı gelmez, ayak işlerinizi hallederler. Dünden beri otuz kadar entry’mi temizlediler sağ olsunlar. Nasıl çalışkansalar 2024’ten kalma entry’leri bile gammazlayıp, temizlemişler. Kral lan bunlar! Bir de beğenmezsiniz.

bir erkeğin aşko demesi

Evet arkadaşlar az önce böyle bi mesaj aldım.
Jdjjdjdjjdjd

kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı

zaman baba yanlış hesapla yazmış. meh meh meh

sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması

aşk olsun ioçk, yıllarca kız olduğunu herkesten saklamadım mı?

insanlar nasıl arkadaş ediniyor

insanlar konuşmaya o kadar hevesliler ki dinlersen bir iki söz söylersen arkadaş olabilirsin ki. istek bu mu. insanın bir iki dostu , ve bir kaç arkadaşi olsa yeter. Diğerleri tanidiktir. Zaten zaman geçtikçe kendi hayatina adapte oluyorsun kimseyle uğraşacak halin kalmıyor.

arkadaşlar hoşçakalın

Allah ım güldüğüm başıma gelmez inşallah. Getirme yarabbi.

hayattan zevk alamamak

Tam bir senedir şu durumdayım. olaylara asla iyi yönlerinden bakamıyorum, insanlara yanaşamıyorum, rahatça kafama koyduğum hiçbir şeyi yapamıyorum. En acısı beni tutan hiçbir şeyin olmadığının farkında olarak yapamıyorum, ruhsuz suratsız bir insana dönüştüm.

hayattan zevk alamamak

Hepimizin bir dönüm noktası var. Atlatamadıkları, pas geçemedikleri... Eski keyfin asla bulunmadığı o an. Aklımıza bile gelmeyecek olayların başımıza geldiği ve bir daha asla eskisi gibi olamayacak bir yaşam.

bir yazarı entrylerine göre yargılamak

Bence insan ne yazdıysa o dur. Çünkü ne kadar saklayabilir ne kadar farklı görünebilir ki. Bir yerde açık verir.

hayattan zevk alamamak

iş hayatı stresli olur. başta iyi giden iş ortamı gün geçtikçe çekilmez bir hal alabilir. bunun sebebi iş stresi yoğunluğu çalışan ortam ve davranışları müşteriler insanlar özel yada kamu kurumları yani piyasa yada bürokrasi filan değildir. tüm bunlar baş edilebilir hal edilebilir çözüle bilir mücadele edile bilir şeylerdir. fakat esas gerçek sebep adaletsiz davranışlar ve yönetimin yanlı taraflı tutumu ve mobbing uygulaması hak yemesi zulmetmesi ve de en önemlisi o çalışılan işletmenin kazanç yolları. eğer kasaya haram para giriyorsa o işletmede huzur kalmaz. o para işçilere de yansır. işte buna asla tahammül edilmez. buna göz yumulmaz. burada kar zarar hesabı yapılmaz. eğer o işletmenin gelirinin haram olduğunu biliyorsan orada durmaktan sen de mesulsün. sen de sorumlusun. dinen o işletmede duramazsın. ona susamazsın. yani bunu yapmaman gerekir. işin doğrusu bu. öteki türlü eften püften sebeplerden bahane edilerek iş bırakılmaz. evet.

hayattan zevk alamamak

Parasızlıktandır.

hayattan zevk alamamak

görsel
© copyright 2005 - 2026