bugün

yenibosna'dan önceki metrobüs durağı. her zaman çok yoğun, inip binmesi zor olur.
ulaşımı gelişmiş bir semt çünkü mr20 otobüsü de geçiyor.
2022'ye göre 2023'te hava kirliliği azalmış. canım şirinevler.
31E numarali hattin icindeyken Şirinevler Meydan'a yakın yerde birisi merdivenlerden inerken karşısında rakibi olmadan boks yapiyordu. Sokakta veya caddelerin kaldiriminda dans ederken ben de mi tuhaf görünüyordum düşüncesini düşündüm.
2015-2020 yılları arasında beş sene boyunca çalıştığım ofisin bulunduğu semt. O dönemden bu yana yürüyüş yolu bayağı bir değişti ama bana uğuru çok dokunmuştu.
hiç de şirin değildir.
Daracık sokakları olan yabancı uyruklu vatandaşların kol gezdiği istanbul semti. istanbul’u keşfetmek isteyenler için keşfe değmez yer önerisidir.
hakkında 6 sayfa entry girildiğine göre istanbulda meşhur bir yer olmalı. gidip görmek lazım. evet.
bir kısım motorsiklet mağazaları ve ekipmanların adresi.
Geçen yıllar sonra yolum düştü, özellikle e5’e yakın kısımları baya düzenlemiş, bakırköy falan benzeri bir çarşı yapmışlar. E ama halkı aynı, hala eski gergin tipler, o nasıl olacak?
Daha bugün git gel yaptığım semt. Her yer şantiye her yer perişan. sözlükte başlığına denk gelince şaşırdım.
1...3456
© copyright 2005 - 2026