bugün

entry'ler (116)

birisinin dış görünüşüne aşık olmak

O kadar saçma anlamsız bir şey ki. Kazası var belası var dış güzelliğin öyle kalacağının garantisi yok. He tabi ömrünün kalanında yüzüne bakacaksın bir albenisi olmalı kendine iyi gelmeli sempati karizma ne derseniz artık biraz olacak. Sadece güzel/ yakışıklı birini hayatınıza alırsanız sizi geriye çeker bütün donanımınızın içine eder, yaptığınız aktiviteden zevk alamazsın.

30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması

Akıl kemale erince 30 u bile bulmuyor. 28 yaşındayım aşık olacak insan mı kalmadı yoksa artık her şeye mantıken yaklaştığımızdan mıdır nedir. Biriyle tanışınca nasıl biri olduğundan çok mesleği duruşu aile geçmişi nereli olduğu gibi sorular ağır basıyor.

iç gıcıklayıcı bir şey söyle

Bir tencere makarnayı süzerken lavaboya dökmek.
Duştayken duş başlığının çıkması.
Tam hazırlanıp dışarı çıkacakken kıyafette leke görmek.

yemek yapmayı bilmeyen kadın

Ben ben ben. Yemek sitesinden bakar yaparım o ayrı. Bilgim becerim kendime kadar.

manuel vites araba kullanan kadın

ilk araba kullanmaya 17 yaşında torosla başlamış olabilir .d

anın görüntüsü

görsel
Bir zamanların hayali rutin oldu. Garip duygular içerisindeyim.

günaydın sözlük

Günaydın millet, psikolojik olarak dipte başladığım bir gün sonu hayrolsun.

dr pimple popper

Youtubeden izledim geldim. inanılmaz rahatlatıyor videoları. Heyecanla sonunu ilerleterek getiriyorum. Bunları izleyip babamı darlıyorum daha sonra burnunu minik minik noniklemek için .dd

sözlük yazarlarının kahveleri

görsel

en köylü özelliğiniz

Egeli bir köylü olarak yolda gördüğüm bitkilerin tadına bakarım. Geçen ağacın birini canım çekti yaprağını kemirdim.

ağlamamak için kendini tutmak

Fark etmezsin bile bazen ağlamamaya çalıştığını. içinde huzursuzluk, öküz oturur göğsüne. Bardağı taşıran o son damlayla hüngür şakır ağlarsın duramazsın.

çağımızın hastalığı

Gösteriş meraklılığıdır hiç şüphesiz.

32 yaş evlenmek için çok mu erken

30-35 yaş arası ideal. Öncesinde evlenirseniz ceviz oynarsınız.

kirazın kilosunun 150 tl olması

Büyük gösterişli kıpkırmızı diri kirazı almayın ilaçsız yemek istiyorsanız. Bir kiraz üreticisi olarak bulunduğum bölgede organik kiraz yok. Organik olmasını arayan da yok. Alıcılar yalnızca büyüklüğüne bakıyor.

en sevilen su markası

Suyun tadını alıp kıyaslama yapan insanlar çok korkunç değil mi? Her şeyin farkında algıları açık ve biraz da uyanıklar. Memnun etmesi çok zor insanlar gibi geliyor. Allah size değil sizinle muhatap olana kolaylıklar versin.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Yeni bir şeye başlarken hep zorlanıyorum. Yeni bir kitaba, yeni bir filme, yeni şehirde yaşamaya.. bana özgü bir özellik olduğunu düşünmüyorum ama üzerimdeki etkisi abartılı boyutta. Güzel bir tatil beldesinde memuriyette de depresyona girip istifa etmeyi düşünmezsin be kızım.

istanbul

Ayrıldığım şehir. 3 yılımı bir araba deposuna sığdırıp ayrıldım. Çok arkadaşım oldu kimlerle nerelere gittim gezdim. Ama dostum olmadığını ayrılırken anladım. Çalıştığım iş yerinden ayrılırken tek bir damla göz yaşı dökmedim. Bunun dışında istanbul tuhaf bir yer alışması zor, karışık ülkelerden kültürlerden insanlar bir arada yaşıyorsun her gün yüzlerce farklı yüz görüyorsun. Eminönü’ne gittiğinde tarihi dokuyu hissediyorsun, istiklalde kalabalık içinde yürüdüğünde kendi hayatının küçüklüğünü anlıyorsun, Beşiktaş’ta Kadıköy’de günbegün geçip giden gençliğine yanıyorsun. Öyle ya da böyle sevdim sanırım ben istanbul’u.

yazarların iyi olduğu konular

Demem nazar edersiniz.

evde kaş bıyık alımı

Bu yetenek insanı kuaför masrafından ve bıyıklı kaşlı dolaşma rezilliğinden kurtarır. Hayatımda bir iki defa kuaföre bunun için gittim hep kendim alırım. iple alanlara da özeniyorum bilen varsa öğretebilir mi?

ithal et

ihraç edin asıl para orada.
© copyright 2005 - 2026