bugün

entry'ler (102)

istanbul

Ayrıldığım şehir. 3 yılımı bir araba deposuna sığdırıp ayrıldım. Çok arkadaşım oldu kimlerle nerelere gittim gezdim. Ama dostum olmadığını ayrılırken anladım. Çalıştığım iş yerinden ayrılırken tek bir damla göz yaşı dökmedim. Bunun dışında istanbul tuhaf bir yer alışması zor, karışık ülkelerden kültürlerden insanlar bir arada yaşıyorsun her gün yüzlerce farklı yüz görüyorsun. Eminönü’ne gittiğinde tarihi dokuyu hissediyorsun, istiklalde kalabalık içinde yürüdüğünde kendi hayatının küçüklüğünü anlıyorsun, Beşiktaş’ta Kadıköy’de günbegün geçip giden gençliğine yanıyorsun. Öyle ya da böyle sevdim sanırım ben istanbul’u.

yazarların iyi olduğu konular

Demem nazar edersiniz.

dedehatun'un elleri

https://hizliresim.com/32qa346
Ayıp ettin knk.

yeni tanışılan kızdan istemek

+0 ise verir.

evde kaş bıyık alımı

Bu yetenek insanı kuaför masrafından ve bıyıklı kaşlı dolaşma rezilliğinden kurtarır. Hayatımda bir iki defa kuaföre bunun için gittim hep kendim alırım. iple alanlara da özeniyorum bilen varsa öğretebilir mi?

ithal et

ihraç edin asıl para orada.

helal olsun be

Bu aralar çok kullandığım söz. Koca şehirde bu iş yükünün içinde görev süreni tamamladın helal kız sana.

lise defteri

Lise günlüğünüzü okudunuz mu hiç? Merdivende arkadaşımı hoşlandığı çocuğun üzerine atmışım. Çocuk kenara çekildi yere kapaklanmıştı.

usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler

Debriyaj/ fren / gaz.

hep aynı şeyleri yaşamak

Akıllanmamak, ders almamaktır.

ez te hezdikim

Çok yakın erkek arkadaşımla eğitime gittiğimizde Kürtçe konusu açılmıştı kalabalık bir ortamda sana Kürtçe bir şey söyleyeyim mi dedi kulağıma eğilip demişti. Tabi ben anlamadım ne diye sorduğumda eve gittiğinde bakarsın demişti. Kürtlerde romantizm eğreti duruyor.

üniversite sınavına geç kalmak

4 sene sonunda 2 defa erken kalkacaksınız, hepimiz kalktık. Olağanüstü olaylar dışında geç kalanları anlamak mümkün değil. Zamanında bir gün önce ağladık zırladık, gece uyku tutmadı yine kalktık sabah erkenden trafiği hesapladık aksilikleri hesapladık kolye küpe çıkardık sınav giriş saatından bir saat önce okulun bahçesine gittik bekledik. Sınav seni beklemez sen bekleyeceksin.

balkonu camla kaplatmak

Evdeki bütün camları balkonla kaplatmak istiyorum.

sözlük yazarlarının itirafları

Günün anlam ve önemine ithafen bir itiraftır. Küçüklüğümden bu yana babamla aile içi toplu etkinlikler dışında bir anım yok. Küçükken kucağına aldığını bilmem, benimle oyun oynamadı. Arkadaşlarımın babaları sokakta gelir oyun öğretirdi, babam hiç gelmedi. Veli toplantılarına hep annem geldi, ödevlerimi annem yaptırdı. Bunu babasız büyümesine bağladım ama ben niye babasız büyüdüm?

duş alıp yatağa çırılçıplak atlamak

Deprem olduğunda kameralar önünde çırılçıplak çıkarılmak.

yuzırların süper güçleri

Aşık olmuyorum. Süper güç/ lanet karışımı bir özellik.

platonik aşk

Ortaokulda yaşamıştım bir daha tövbe ettim. insanın alkol sigara madde kullanmak ile birlikte kendine yaptığı en büyük kötülüklerden. Başta evet istemeden kapılıyorsun ama karşıdaki insanın ilgisiz olduğunu anladıktan sonra kapılmayın arkadaşlar bu bile soğumak için yeterli.

enteresan beddualar

Tam hazırlanmışsın dışarı çıkacaksın acelen var ıslak tuvalet terliğine çoraplarınla bas.

treni kaçırmak

Metafor olarak düşünüyorum, herkesin başına gelmiştir. Bir şeyler için geç kalmışlık hissi.. kaçırdığın treni kovalarsın belki yakalarsın ama yerin çoktan dolmuştur.

seni hayata bağlayan şey

Umudum.
© copyright 2005 - 2026