bugün
- ctrlx22
- asansörde kalmak6
- gürcistan21
- sözlükte kavga etmek6
- arkeoloji bölümü5
- ilgi isteyen kız16
- biyolojik antropoloji5
- abdullah öcalan9
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili3
- hewal ebo17
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- çanakkale4
- kuran da namaz yok21
- insan olmak5
- lahmacunu elle yiyen kız13
- büyünün çok abartılması2
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket2
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin2
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- sirkeli su2
- yabani semizotu2
- büyü yapan kadın2
- cinli birine bulaşmak2
- seksi bırakmak4
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- herkesçe aşık olunmak2
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- isra suresi 82 ayet2
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- bu kim aq4
- trollerle laf yarıştırmanın yorması2
- ben ıspartada yaşıyorum7
- hatay suriye nindir diyen esad yanlısı4
- sibel can4
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- herkesin artık tanım yapması6
- billurları çiğ yemek4
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- bursa vs edirne7
- iki sözlük kızının kavga etmesi4
- kagemusha2
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı5
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil6
- çay içen kız3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi5
- 30 temmuz 2026 iran'ın abd üssüne saldırısı5
Küçükken korktuğumuz Trafik canavarı karekterine benzettiğim adam.
Yumurta işi yapan bir karakterdir. Tellak var bi tanede dizide işlevini anlayamadığım.
yokluktan izleniyor. adam gibi dizi olmadığı gibi adam gibi komedi dizisi de yok. insanlar da alternatifsizlikten takılıyor buna.
yokluktan izleniyor. adam gibi dizi olmadığı gibi adam gibi komedi dizisi de yok. insanlar da alternatifsizlikten takılıyor buna.
Cuma akşamlarını doldurmak için götümün kenarıyla izlediğim dizidir.
iyi kalpli olmak insanlara yardım etmek hastaya fakire şifa bulmak temalı konular işliyor genelde iyi tamam hoş da.
Sürekli bir delikanlılık muhabbeti var. Baydı ve itici gerçekten.
Sürekli bir delikanlılık muhabbeti var. Baydı ve itici gerçekten.
fox'un bizlere attığı kazıktır. seyretmedik ama olsun. eeey fox ; biz bu kadar mı düştük .
fox'un amerikan kanali lucifer, gotham, gifted gibi dizileri yayinlar, turkiye subesi de bunun gibi s.kimsonik dizileri gosterir. iki halk arasindaki kalite farki.
şevkat yerimdar ile işler güçler ve kardeş payını bir tutan yazarları ortaya çıkaran dizi.
kardeş hakikaten dediğin kadar varmış benzetmelerin. düşünürken bile ciğerim soldu.
kardeş hakikaten dediğin kadar varmış benzetmelerin. düşünürken bile ciğerim soldu.
senaryosunu akasya durağı'nı yazan ekip yazıyormuş. şaka ya da ironi değil.
fox'un izleyicilere attığı kazıktır. haram olsun sana fox.
hala devam ettiğine inanamadığım bir dizidir. acaba bu diziyi izleyenler ne içiyor? yani bunların da düşünülmesi gerekir.
(bkz: saçma sapan bir dizi)
(bkz: saçma sapan bir dizi)
sosyal medya'da baya bir fanları olan dizinin aynı isimdeki karakteri.
ciddi ciddi oturup bunu izleyebilen insanlar ile aynı demokratik, sosyal haklara sahip olduğuma inanamıyorum.
niye ki la bebe ?
edit : ya olum bu ülke Recep ivedik için kuyrukta bekledi, Türkiye'nin en çok izlenen filmi Recep ivedik aq dünya bizi bununla taniyacak böyle bir utanç var mı ?
en azindan bu gardasimin gömleği saçı sakalı düzgün.
edit : ya olum bu ülke Recep ivedik için kuyrukta bekledi, Türkiye'nin en çok izlenen filmi Recep ivedik aq dünya bizi bununla taniyacak böyle bir utanç var mı ?
en azindan bu gardasimin gömleği saçı sakalı düzgün.
psikolojik olarak algısal yöntemler yarattığına inandığım şahıs.
şöyle ki;
erkekliğin ne demek olduğunu göstermek için araba ile dükkana dalmasından, adamlara atar gider yapmasına kadar psikolojik etmenler göstermektedir.
sonucunda bursa da yaşanan ve atarlanarak dükkana dalan adam şevket yerimdar mantığı demiş ve sonuçta izlediği bir programın etkisinde kalmıştır.
maganda yetiştiriyoruz. dizilerimizle, filmlerimizle maganda yetiştirdiğimizin farkında değiliz.
şöyle ki;
erkekliğin ne demek olduğunu göstermek için araba ile dükkana dalmasından, adamlara atar gider yapmasına kadar psikolojik etmenler göstermektedir.
sonucunda bursa da yaşanan ve atarlanarak dükkana dalan adam şevket yerimdar mantığı demiş ve sonuçta izlediği bir programın etkisinde kalmıştır.
maganda yetiştiriyoruz. dizilerimizle, filmlerimizle maganda yetiştirdiğimizin farkında değiliz.
komik olmayan komedi dizisi.
şu duygusal sahneleri azaltsınlar kardeşim. komedi dizisi bu.
güldürdüğünde iyi güldürüyor ama duygusal sahneler çok zorlama.
güldürdüğünde iyi güldürüyor ama duygusal sahneler çok zorlama.
en son internette yayınladıkları kısa videolarını izliyordum. adamlar tv dizisine kadar gelmişler. demek ki insanlar seviyor.
fox tv'nin izleyiciye işkencesidir. ucuz etin yahnisi olmaz fox.
Adam valla.simdi söylediği replik cok iyiydi.
Bora-Şevkat ve Esin-Seval çekişmesi bittikten sonra kalitesi azalan dizidir.
Kitap olarak basılması, hatta üniversitelerde ders olarak okutulması gerektiğini düşünüyorum..
Yahu arkadaş sinema filmi var yetmedi ikincisi çekildi yetmedi dizisi yapıldı bu da yetmezmiş gibi, gece tekrar sabah tekrar.
ne zaman, kanal değişsem, mutlaka karşıma çıkıyor.
Düş artık yakamızdan be.
Yahu arkadaş sinema filmi var yetmedi ikincisi çekildi yetmedi dizisi yapıldı bu da yetmezmiş gibi, gece tekrar sabah tekrar.
ne zaman, kanal değişsem, mutlaka karşıma çıkıyor.
Düş artık yakamızdan be.
şevkat yerimdar serisine başta çok ön yargılıydım ama filmini izledikten sonra ön yargılarımda yanıldığımı anladım.
film ve dizisi genel olarak komedi ve aşk temalı ama aşk biraz daha ağır basıyor.
not: dizisi filmine göre pekte kaliteli sayılmaz. bazı bölümleri artık klasikleşmiş sayılan sahnelerden oluşuyor ama izlemeye değer.
film ve dizisi genel olarak komedi ve aşk temalı ama aşk biraz daha ağır basıyor.
not: dizisi filmine göre pekte kaliteli sayılmaz. bazı bölümleri artık klasikleşmiş sayılan sahnelerden oluşuyor ama izlemeye değer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar