bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- yazarların pazar günü planları5
- hayatın çok sıkıcı olması5
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi5
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- trakya'dan slovakya'ya gitmek5
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı7
- türk düşmanı piçler6
- okan buruk10
- evrene enerji gönderen müslüman6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı32
- müslüman vikingler3
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- ya ben supernaturalin kaçıncı bölümünde kaldım2
- amedspor'un süper ligin lideri olması4
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- fener şampihahahaha3
- 0 0 713
- osimhensiz galatasaray5
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- claudian clouds33
- islami nato2
- iltica16
- atatürk diyor ki2
- çöpe atılan erik2
- sözlük kızlarının kekleri24
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- turkanime tv2
- anneanne4
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- rafael leao4
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- sanat2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- insan ne ister6
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- kadınlar8
- 20 eylül 20262
- salah ne koydu ama2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- yaşanmamışların yası6
- kuçukuçuokanınçükü2
- anın görüntüsü23
türkiye'nin en tanınmış marketing üstadı olan profesör. tam bir pazarlama dehası ve gurusu olmasının yanı sıra yazmış olduğu ve akademik camiada tanınmış en baba pazarlama kitabı da kitaptan öte başka birşeydir.
lisansta hatim etmiş olduğum bu kitap hakkında; yüksek lisans yaparken pazarlama hocamın, baybars tek'den ders almış olduğumu öğrenip "yahu şu sizin kitabı kaç haftadır getireyim diyorum ama arabam serviste olduğu için getiremiyorum" demesi söz konusu kitap hakkında yapılacak en iyi özettir. zira öyle bir kitap yazmıştır ki taşımak için el arabası gerekir, millet kampüse çanta ile getirir. ama öyle bir kitaptır ki, marketing adına herşeyi bünyesinde barındırır, öyle bir bilgi-birikim yumağıdır, anlatılmaz yaşanır. ama baybars hoca ilk dersinde o kitabı öğrencilere gösterip "işte bu tuğla bu dönem kafanızda kırılacak" der ki, insanın "bittim" dediği an da bu andır.
lisansta hatim etmiş olduğum bu kitap hakkında; yüksek lisans yaparken pazarlama hocamın, baybars tek'den ders almış olduğumu öğrenip "yahu şu sizin kitabı kaç haftadır getireyim diyorum ama arabam serviste olduğu için getiremiyorum" demesi söz konusu kitap hakkında yapılacak en iyi özettir. zira öyle bir kitap yazmıştır ki taşımak için el arabası gerekir, millet kampüse çanta ile getirir. ama öyle bir kitaptır ki, marketing adına herşeyi bünyesinde barındırır, öyle bir bilgi-birikim yumağıdır, anlatılmaz yaşanır. ama baybars hoca ilk dersinde o kitabı öğrencilere gösterip "işte bu tuğla bu dönem kafanızda kırılacak" der ki, insanın "bittim" dediği an da bu andır.
kendisi Michigan State Üniversitesi'nde mba yaptıktan sonra türkiye'de asistanlığa başlamış, sonra bu üniversiteye tekrardan araştırmacı olarak çağırılıp doçentlik çalışmalarını sürdürmüştür.
dokuz eylül üniversitesi iibf hocasıdır. kişisel web sayfasına yazdığı "ithaf" ilginçtir.
"Bu site, kimseyi istismar ve taciz etmeden, enayi yerine koymadan, kendini aldatmadan, sunduğunun hakkını veren, aldığının bedelini ödemekten kaçmayan, yasa ve etik dışı yollarla hak ettiğinden fazlasına talip olmayan, iyiyi, güzeli , doğruyu, adili ve insanı seven, kıskanmayan, avantacılık , yalakalık, kaytarıcılık ve sahtekarlık yerine, az da olsa dürüstçe üreten, sevgiyi , üretimi paylaşan , mutluluğu insanlara hizmet edip, mutlu etmekte bulan, hata kabul etmesini bilen, alınganlıktan kendini kurtaran, şımarmayan, kendini bilen ve sürekli geliştirmeyi göze alan komplekssiz insanlara ithaf edilmiştir."
http://web.deu.edu.tr/baybars
dokuz eylül üniversitesi iibf hocasıdır. kişisel web sayfasına yazdığı "ithaf" ilginçtir.
"Bu site, kimseyi istismar ve taciz etmeden, enayi yerine koymadan, kendini aldatmadan, sunduğunun hakkını veren, aldığının bedelini ödemekten kaçmayan, yasa ve etik dışı yollarla hak ettiğinden fazlasına talip olmayan, iyiyi, güzeli , doğruyu, adili ve insanı seven, kıskanmayan, avantacılık , yalakalık, kaytarıcılık ve sahtekarlık yerine, az da olsa dürüstçe üreten, sevgiyi , üretimi paylaşan , mutluluğu insanlara hizmet edip, mutlu etmekte bulan, hata kabul etmesini bilen, alınganlıktan kendini kurtaran, şımarmayan, kendini bilen ve sürekli geliştirmeyi göze alan komplekssiz insanlara ithaf edilmiştir."
http://web.deu.edu.tr/baybars
pazarlama bilgilerimin kalıcı olmasını sağlayan, dersteki sıradan olmayan tavırları ve zekasıyla insanda iz bırakan hocadır. ömer baybars tek bir ara yanılmıyorsam bilgi üniversitesinde de ders vermiştir.
yüksek lisans başvurularımda bana verdiği referansıyla beni çok mutlu etmiş ve sonuçlanınca binlerce kez teşekkürler edeceğim hoca.
tanım : pazarlama konusunda türkiyedeki en iyi profesörlerden biri.
yüksek lisans başvurularımda bana verdiği referansıyla beni çok mutlu etmiş ve sonuçlanınca binlerce kez teşekkürler edeceğim hoca.
tanım : pazarlama konusunda türkiyedeki en iyi profesörlerden biri.
efsanedir. hastasıyız sözlük
ege kütüphanede 1999 basım kitabı pert olmuş arşive ayrılmıştır.. Olsun ben kopuk sayfalrına erişeyim dersiniz yok hocam kitap bitmiş okunacak durumda değil derler..
Tüm kitapçılarda bitmiştir zaten basıımıda bitmiştir, üzerine internette tam 45 tl ye satan bir uyanık gördüm eh be güzel kardeşim kıt alan kaynağı nasılda genius* kullanmak istedin sen .
En son Yaşar üniversitesine sızıp hocadan isteyeceğim , herşey bilim için sözlük .
Tüm kitapçılarda bitmiştir zaten basıımıda bitmiştir, üzerine internette tam 45 tl ye satan bir uyanık gördüm eh be güzel kardeşim kıt alan kaynağı nasılda genius* kullanmak istedin sen .
En son Yaşar üniversitesine sızıp hocadan isteyeceğim , herşey bilim için sözlük .
Zamanında Dokuz Eylül'deyken Marketing Management dersi için Kotler&Keller 'in tuğla kalınlığındaki orijinal kitabını zorla satın aldırmış zat'ı muhterem, şu an Yaşar Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrencilerinin tezlerinde alıntı yaptığı Kotler&Keller'i beğenmemekte, benimki daha iyi demektedir. Gelişimini tamamlamış hocamızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar