bugün

entry'ler (16)

kahve sözlük

Allah aşkına bize gel diye mesaj aldığım sözlük.

hülya avşar

kadrolu juri üyesidir. O kadar kadroludur ki Altın Portakal'a bile juri olmayı başarmıştır.

52 kilodan ağır kız yazarlar şutlansın kampanyası

göbekli ve kıl yumağı erkek yazarlar şutlansın kampanyası sonrasında yapılabilecek bir hareket.

her sabah duşunu alıp kahvesini içen insan

Duş öncesi aktivitesi olarak 06:00'da kalkıp sporunu yapıp, duşunu alıp, kahve içen insan olarak revize etmek istediğim alışkanlıktır. Daha tapılası olur bu şekilde.

uludağ sözlük yazarlarının twitter sayfaları

http://twitter.com/buyrunbenim

ömer baybars tek

Zamanında Dokuz Eylül'deyken Marketing Management dersi için Kotler&Keller 'in tuğla kalınlığındaki orijinal kitabını zorla satın aldırmış zat'ı muhterem, şu an Yaşar Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrencilerinin tezlerinde alıntı yaptığı Kotler&Keller'i beğenmemekte, benimki daha iyi demektedir. Gelişimini tamamlamış hocamızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

sevilmeyen ünlüler

demet şener
ebru şallı
burcu güneş
tuğba özay
arto
acun ılıcalı
burcu esmersoy
alp kırşan
üç nokta...

hayatından memnun olmayanlara tavsiyeler

yaşam koçu edinin. (bkz: sola unitas)

türklerin yapamayacağı işler

işe bisikletle gitmek, kredi kartı borcu olmamak, asgari ücretle çalışıp kendinden daha akıllı telefon almamak.

dert olmazsa hayatin cekilmez olmasi

Dertsiz insan olmaması sebebiyle insanın kendini teselli ettiği durumdur. Gayet çekilir abi, hayat dertsiz olsun ben çekerim ve çekecek bir sürü insan tanıyorum, kandırmayalım birbirimizi.

türkiye de yaşanacak il veya ilçeler

1. izmir
2. edirne
3. çanakkale
4. antalya
5. gaziantep

en güzel kız ve erkek ismi

hayalim defne / kaan, ikiz olursa diye bile düşünüp ela / ali seçtim. Hayır, doğum anında sıkıntı olmasın diye, başka birşeyden değil.

oğlak burcu kadını

on numara beş yıldız kadınlardır, güvenilir, yarı yolda bırakmaz, inatçıdır ama o kadarlık da olur deyip bağrımıza basılasıdır.

yutkununca boğazın acıması

limon suyu ve tuz karışımını yutmamak kaydıyla gargara yaptığınızda çoğu zaman iyileşen, bende ise doktorun laranjit teşhisiyle bambaşka boyuta taşınan, ölücem galiba dediğim durum. laranjit ne ya? insan ya bronşittir, ya faranjit.

sola unitas

Bir kere adım attıktan sonra bağımlılık yaratan, kendini süper hissettiren olay ve insanlarla dolu, piyasadaki yabancı menşeli güçlü rakiplerine çok kısa zamanda fark atmış, google'da koçlukla ilgili aramalarda ilk sırada çıkmayı başarmış, eğitim bizden gelişim sizden mantığıyla ticari kazanç kapısı algısını tamamen yok eden, sıcak, samimi, dolu dolu ve bu işi iyi yaptıklarının farkında bir kurumdur.

sözlük formatı

Vatandaşlık değiştirme şartlarından bir gıdım daha zor olan yazılı kurallar listesi. Sonuna nokta koyduğum ve boşluk bıraktığım gözden kaçmasın endişesi yaratan liste.
© copyright 2005 - 2026