bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor4
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- dünüşü4
- şimdi mokv olacaktı3
- sabahın köründe denize girmek3
- türk ateisti4
- yanık akrep dumanı çekmek2
- yunanistan29
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- tekne turu14
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- en son aldığınız iltifat14
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- zorunlu eğitim4
- yazarlara gelen son mesaj3
- eğitimin anlamsızlığı3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- sözlük yazarı dövmek3
- irmik helvası vs un helvası18
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- nureddin mahmud zengi2
- gebze2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı2
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- gürcistan26
- cem küçük10
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- balıkesir vs eskişehir2
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlükten birinden hoşlanmak3
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- ctrlx22
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- gelecek partisi'nin kapanması12
sigara içmememe rağmen yıllar önce almıştım bir tane,arada açıp koklardım keş gibi. sonra kayboldu gitti.
17 yaşımdan beri 8 tane kaybettim.
hala üzülürüm. yenilerini alacağım yakın zamanda.
hala üzülürüm. yenilerini alacağım yakın zamanda.
--spoiler--
kaybettiğim ikisi de gentlemen serilerindendi. gerçi 1 tanesi için kaybettim diyemem tam, evin muhtelif yerlerinde çıkabilir
--spoiler--
Helal parayla almışım demek ki. Evin muhtelif yerinde çıktı o dediğim. Annem dedi ki senin çakmağını buldum. Erzak dolabında beyaz bir kutuya koymuş..
Annemin bu huyunu hiç sevmiyorum. Her şeyi bir yere tıkıp, ne bileyim ben? Diyor.
Mutluyum. Artık yanımda.
görsel
kaybettiğim ikisi de gentlemen serilerindendi. gerçi 1 tanesi için kaybettim diyemem tam, evin muhtelif yerlerinde çıkabilir
--spoiler--
Helal parayla almışım demek ki. Evin muhtelif yerinde çıktı o dediğim. Annem dedi ki senin çakmağını buldum. Erzak dolabında beyaz bir kutuya koymuş..
Annemin bu huyunu hiç sevmiyorum. Her şeyi bir yere tıkıp, ne bileyim ben? Diyor.
Mutluyum. Artık yanımda.
görsel
kafamda 2 kişi var 20 yıllık gıcır gıcır zippo mu hediye etmek istediğim.
aralarında seçim yapamadım ve 2 senedir kasam da duruyor.
gözden çıkarttım çakmağı da, hatırasına sahip çıkıp çıkmayacaklarını kestiremiyorum.
zippo iyidir.
dupont daha iyidir.
aralarında seçim yapamadım ve 2 senedir kasam da duruyor.
gözden çıkarttım çakmağı da, hatırasına sahip çıkıp çıkmayacaklarını kestiremiyorum.
zippo iyidir.
dupont daha iyidir.
Dün akşam gaza gelip Trendyol gezinirken favorilere 6-7 tane ekleyip biri hediye edilmek üzere olup 2 tane daha aldığım çakmak. Elim sabahtan beri siparişi iptal et sekmesine gidip gidip geliyor da sonra giriyorum fotoğrafına bakıyorum da kıyamıyorum iptal etmeye de.
Tek handikapı arada verdiği malum benzin kokusu. Onun dışında kullanması keyifli. En azından kimse çalmaya cüret edemiyor. Rica ile isteyen olursa da ben hediye ediyorum zaten.
Tek handikapı arada verdiği malum benzin kokusu. Onun dışında kullanması keyifli. En azından kimse çalmaya cüret edemiyor. Rica ile isteyen olursa da ben hediye ediyorum zaten.
5 zippo'm vardı, 2 tanesini kaybettim. Kaybettiğim ikisi de gentlemen serilerindendi. Gerçi 1 tanesi için kaybettim diyemem tam, Evin muhtelif yerlerinde çıkabilir. (bkz: Benim hala umudum var)
Zippo, bir köpecik bir bebek gibi bakım, bir sevgili gibi ilgi ister. Benim gibi üşengeçler için yedekli zippo şart, belki 6 aydır filan "aman şimdi kim değiştirecek içini miçini" diyerek beklettiğim çakmağıma en sonunda el atabildim.
Kullanılmayan diş fırçasıyla çakmağın içini, taş kısmını filan fıtı fıtı temizleyin. Dış yüzeyi de fırçalanmaya uygunsa fırçalanabilir. Özellikle pamukları sıralı şekilde çıkarın ve geri koyun ki, gelişigüzel koyarsanız şişkinlik yapar ve uğraşırır.
Orijinal zippo yedek parçaları kullanmazsanız verim alamazsanız, yazık olur. Fitili bitmişti, en gıcık işlem. Ay girmiyo. Bitmeye yüz tutmuşsa taşını da değiştirmek gerekir yolda bırakır, ha ben çantamda taşırım diyorsanız taşı maşı, pekala 2 kadeh çay içerken de değiştirebilirsiniz dışarıda.
https://i.hizliresim.com/4okxa65.jpg
Zippo kullandıkça değerlenir benim gözümde, hafif çarığı çürüğü çiziği olacak ki, sizinle birlikte uzun vakit geçirdiği belli olsun.
Allah kerimdir, gidelim.
https://i.hizliresim.com/hhw4ljh.jpg
Zippo, bir köpecik bir bebek gibi bakım, bir sevgili gibi ilgi ister. Benim gibi üşengeçler için yedekli zippo şart, belki 6 aydır filan "aman şimdi kim değiştirecek içini miçini" diyerek beklettiğim çakmağıma en sonunda el atabildim.
Kullanılmayan diş fırçasıyla çakmağın içini, taş kısmını filan fıtı fıtı temizleyin. Dış yüzeyi de fırçalanmaya uygunsa fırçalanabilir. Özellikle pamukları sıralı şekilde çıkarın ve geri koyun ki, gelişigüzel koyarsanız şişkinlik yapar ve uğraşırır.
Orijinal zippo yedek parçaları kullanmazsanız verim alamazsanız, yazık olur. Fitili bitmişti, en gıcık işlem. Ay girmiyo. Bitmeye yüz tutmuşsa taşını da değiştirmek gerekir yolda bırakır, ha ben çantamda taşırım diyorsanız taşı maşı, pekala 2 kadeh çay içerken de değiştirebilirsiniz dışarıda.
https://i.hizliresim.com/4okxa65.jpg
Zippo kullandıkça değerlenir benim gözümde, hafif çarığı çürüğü çiziği olacak ki, sizinle birlikte uzun vakit geçirdiği belli olsun.
Allah kerimdir, gidelim.
https://i.hizliresim.com/hhw4ljh.jpg
üzerinde themis olan custom gümüş ve eskitilmiş çakmağımı kaybettim sinirden kendimi skicem. bulana haram olsun.
Beni en çok çeken köpürtmesi.
keko aparatı. bi insan sadece sigarasını yakmak için neden sigaradan daha pis kokan ve daha ağır bir şeyi yanında taşır ki?
hiç birine yanma, sana kız da var, çakmak da.
2.dünya savaşında amerikan askerlerinin ceplerinde dünyanın dört bir tarafına dağılarak muazzam marka gücü kazanmış çakmaktır.
Kendisi de eski bir sözlük yazarı olan ve hatta sözlük vesilesi ile tanışmış olduğum Mannheim da yaşayan bir arkadaşımın hediye ettiği ve uzun bir süre kaybetmeyerek ( yaklaşık 6 ay ) kendisine verdiğim değeri kendimce ispat ettiğim yanıcı alet .
güzel çakmaktır.
Her ortamda muhabbet açar. illa ki yanımda bulundururum. Sigara içen asosyaller bir adet edinmeli bence.
eski sevgilime hediye almıştım. açıp açıp kokluyordum .
Sikindirik kibritin bile Dupont'lardan daha karizmatik olduğu düşünüldüğünde değeri daha net anlaşılan efsane çakmaklardır.
Benzin yakmada arabayla yarışan çakmak markası. Ama clipper öyle mi? Sanırsın tüplü uno, yak yak bitmez.
aldığıma, daha doğrusu kullanım zorluğuna (doldurulması temizlenmesi vb.) pişman olduğum çakmak. bakkaldan 2 liralık çakmak al daha kullanışlı.
Ömür boyu garantili çakmak.
2000 model çakmağımı bu gün menteşesi sallnıyor diye tahtakale'deki merkezine gotürdüm. Yarım saatte sıfır ürün gibi geri aldım. 20 yıllık çakmağım.
2000 model çakmağımı bu gün menteşesi sallnıyor diye tahtakale'deki merkezine gotürdüm. Yarım saatte sıfır ürün gibi geri aldım. 20 yıllık çakmağım.
Kaliteli çakması iş görür, zaten hevesinizi alıp bir köşeye koyarsınız.
şekilli şukullu kullanılan çakmak.
di lay lay şarkısı hoş idi.
(img:#2040142)
1 hafta dayanmıyor gazı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar