bugün
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak4
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben aslında kızım7
- tecavüze ceza önerisi3
- yazarların en muhteşem özelliği3
- ctrlx abla12
- oytunkaran'ı özlemek6
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- ktç'nin beni açık oylaması2
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- o son birayı içmek5
- arkadaşlar bi durum mu var3
- antipanik8
- rastgele diyalog etkileşimi2
- benim liderim özgür özel dir3
- beş büyük kişilik özelliği3
- kitap okuyan erkek10
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- gocu31
- nervio abla6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- nick değiştiren yazarlar5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- sözlüğün abazalarla dolması5
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- sedat pekmez adam mıdır5
- erkeklerin fetişleri8
- çok osurmak4
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
- silvermist8
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- üniversite okumak5
- sedat pekmez11
- kılıçdaroğlu kanadı3
- türkiye13
- ismet gurbuz'un 7 erkek gücünde olması3
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- bu sözlükte en büyük benim2
entry'ler (494)
kyk borcumu ödeseler de elletirim ki.
kertenkele için bile 4 kişi tutuklanmış. Hindistan'da kertenkele olmak Türkiye'de insan olmaktan daha değerli galiba.
bu arada çip muhabbeti yapan aylaklara sesleniyorum; elinizdeki telefonda çip yok mu içinde her türlü bilginiz ve özeliniz var konumunuz açık yanınızdan ayırmıyorsunuz?
2 3 cm kısalıyor diye görmüştüm haberlerde. neyse zaten çok uzundu diye çok üstünde durmamıştım.
ıssız ve şehir merkezine 150 km uzak bi otobanda gece yarısı civarı başıma gelmişti. neden o saatte orada yalnızdım sorgulamayın uzun hikâyedir. şarjımın son kalan yüzde üçü ile jandarmayı aramıştım...
haşlanmış yumurtayla yarışamaz.
erkeklerin alayı bipolar olabilir mi?
hangi ilişki?
bu taktik herkeste işe yarar mı, ne derece mantıklı bilmiyorum ama; çat pat bildiğim ingilizce ile isveççe öğrenmeye çalışmıştım. yani aslında iki dili de bilmeden ikisini birden birbirinden öğrenmek, isveççeyi ingilizce anlamlarına bakarak öğrenmek. şuan ingilizcem iyi isveççe çat pat. denemenizi tavsiye ederim.
müşterilerinizi öldürür müsünüz, bu şirket yapıyor. :D
ama yalan yok hukuki yoldan hakkını aramaya çalışsa, tramvayı, kendini ve diğer insanları da çekmiş videoda bir art niyet yok taksir falan denilerek hiçbir şey yapılmadan kovuşturmaya gidilecek.
tweetteki yorumlara baktım da, adamın çalıştığı yer, oturduğu yer, hesapları, çektiği diğer kızlar falan her şeyi deşifre etmişler. birçok insan da giderken yaz biz de gelelim, biz şuradayız yakınız falan demiş. videoyu çekene acımam da, öfkeli adama yardımcı olayım derken katil edecekler.
feministleri göreve davet ediyorum.
bilgilerimiz çalınmış hayırlı olsun. satıldı diyen bir kesim de var ayrıca.
müge anlıyı göreve davet ediyorum.
en güzeli doğallık. ojeye bir antipatim yok ama takma tırnak gerçekten iğrenç.
laf açılmışken türk, laz, roman, çerkez ve diğerlerinden de terörist çok bilginize.
nerden geldiğin değil nereye geldiğin önemlidir.
bir erkek olarak dikkat ettiğim şeydir.
2019'da 10 bin aşağısına kazasız boyasız tek değişenli 2015 Dacia Duster almıştım. o zaman fazla geliyordu. dediğin gibi üstüne biraz koyup porsche cayanne mi alsam diyordum. keşke alsaymışım. ama şuan dusterın bile 250-300 bin aralığında fiyatları.
şimdi unoyu alsan ilerde 200 bin olur mu? seçim yaklaşıyor, yalakalık yapmaları lazım, bizi kandırmaları lazım... fiyatlar düşer gibi bence, ama sen yükseleceğini düşünüyorsan kaçırma...
şimdi unoyu alsan ilerde 200 bin olur mu? seçim yaklaşıyor, yalakalık yapmaları lazım, bizi kandırmaları lazım... fiyatlar düşer gibi bence, ama sen yükseleceğini düşünüyorsan kaçırma...