bugün

Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı .
görsel

31 Mart Mahalli idareler Genel Seçimleri'nde Çanakkale'nin Kalkım beldesi için aday olup seçimi kazanan 22 yaşındaki Zeynep Çelik, Türkiye'nin en genç bağımsız belediye başkanı oldu.

https://www.ntv.com.tr/ga...Ow/oukNaHBQ2UequT-yR4k6og
22 yaşında birinin nasıl bir yetkinliği olabilir, ne yapabilir? Dünden beri bu kardeşimi gördükçe aklımın arka planında dönüp duran düşünce bu. Önyargı. Yaşlanmışım sözlükdaşlarım ben buradan anlıyorum. Aklın yaşta olacağına bir tek yaşlılar inanıyor. inşallah yüzümü kara çıkartır, mis gibi işler yapar.
Zeynep Çelik, 22 yaşında Türkiye'nin en genç belediye başkanı olup AK Parti'ye geçmiştir. ''Nasıl en genç dolandırıcı olunur?'' sorusunun cevabı işte bu kadındır.. işte, güce tapmak diye buna denilir..
görsel
görsel
görsel
ak partiye geçtikten sonra mı aklınıza geldi dolandırıcı olduğu? niye seçtirdiniz dolandırıcıyı madem?
--spoiler--
''Nasıl en genç dolandırıcı olunur?'' sorusunun cevabı işte bu kadındır..
--spoiler--

bir kişi başkasının görüşünün tersinde olunca neden dolandırıcı, hırsız vb. ithamlara maruz kalıyor? bu kız ne yapmış peki? birini mi dolandırmış? milletin paralarıyla alem mi yapmış? devletin kaynaklarını kendine mi kullanmış? belediyede yol mu yapmamış, hizmet mi etmemiş? aday olmuş kazanmış. sonra bir partiye geçmiş.

peki bu kızın yaptığı herhangi bir olumsuz durumu görebiliyor musunuz yorumlarda? göremiyoruz. partiye katılmış olması yeterli sanki kötü biri olması için. bu nasıl bir tahammülsüzlüktür.

insanların birilerine oy vermemesinin nedeni bu fanatik kitle işte. Allah akıl fikir versin.
Bağımsız olarak girmiş seçime zaten. Herhangi bir partiye ait değil. Bağımsız olarak sıkıntı çekmiş olabilir. Ben bu durumda bir dolandırıcılık görmedim.
© copyright 2005 - 2026