bugün

Lan bunu gene mi çaylak yaptınız hahah.
görsel
Bu zamanı iyi değerlendirir umarım en azından temel ağırlık birimlerini ezberleyebilir.

görsel
Halbuki ben bir itiraf da bulunacaktım kendisine...

Yine çaylak oldu.
Tüh.
ne ulan bu gelen geçen bu herifi çaylak yapıyor.
Bu çocuktan çok hoşlandığım söylenemez ama bu kadar çok çaylak edilmesi normal değil.

Ne demişler, Zulüm karşısında Susan dilsiz şeytandır. Evet
12. Nesil çaylak

görsel
görsel
Bu çocuğu seversiniz sevmezsiniz ben De pek sevmem o ayrı da kafanıza göre gammazlayıp çaylak yaptırmanız düpedüz karaktersizlik.
çaylak olacak ne yazdı ki.
iyice boku cikti ortamın. heşteg diren eskidost yuvzır.
sözlükte modların ve gambazların, sırf kendilerine karşı geldiği veya sevmedikleri bir yazarı sürekli olarak seri çaylak yapması artık kabak tadı verdi. Umarım bu kişisel hırs odaklı operasyonlar son bulur.
Daha fazla konuşturmamak için harcadılar yeğenimi bu ülkede herkes doğrulardan korkar.
Gocu abi ile uğraştıkları yetmedi sırada zereth mi var ?

artık iyice cıvkı çıktı bu işin.
Adamın çaylaklığı yeni bitmemiş miydi ne ara yine çaylak oldu?
Haksızlığa ses çıkarıldığını görmek ne güzel. Ne güzelsiniz bu akşam çocuklar. Hepinize zereth’in listesinde +1 puan yazdım.
Bu arada şov yapıp savunanlar o yazdığı entyde bir çok yazara hakaret var , bana da var bu da zorunuza gitti mi?
ifade özgürlüğü mü dediniz sizi övdü diye!

Harbiden şovmensiniz! Yok farklı düşünüyormuş, farklı tarzmış.

Siktirin ordan !
E sen de şimdi herkese siktir çektin kanki? O da küfür. Hem de bir sürü insana yani.
Bkon şimdi bu görselle hakaret veya küfür etmedi değil mi? Mokoko dediği masum Ufacık bir şaka. Üstüne de herkese siktir çekmiş olamaz. Küçük bir latifedir o.
Benim hakarete uğradığım yerde şov yaparsanız yersiniz.

Nevsi müdafa.
Herkese siktir çekilmiyor.

Benim ve bazı yazarların hakarete uğradığı yerde mağdur yaratanlara çekiliyor.

Çaylak yapabilirsiniz beni de sorun yok.

Neyse onu söylüyorum.
Yo, sen bunu hep yapıyorsun. Bak dost acı söyler, çuvaldız kendine. Birilerine küfredilmesini kendince müstehak kodluyor, ve sallıyorsun. Attığın taksim delisi görselleri de tabi hakaret bu arada. Bırakalım bu bozuk ağızları, bütün dünya bayram olsun.
Bu adam son zamanlarda iki sevimlilik yaptı diye as maca nickinden beri aşağılık duygusu, ezikliği ve yetersizliği yüzünden herkese neler yazdı ne çabuk unutuyorsunuz? Bu abazan için Ne çabuk Pamuk prenses oldunuz hepiniz? Neden çaylak oldu haberim yok, haksızlık varsa ben de sizinle aynı fikirdeyim ama... Neyse ne anlatıyorum ki ben!

--spoiler--
Zaten sapıklar, zorbalar, saygısızlar, deliler, toksikler, abazanlar, gammazlar, meriçler buranın bitki örtüsüdür. Hiç bulaşmadan git şerefinle 4 yıl ekşi sözlük sırası bekle.
Buraya da bir daha sakın gelme!
--spoiler--

Şimdi tüm şerefiyle (ki şimdi göreceğiz ne kadar şerefi varmış) dört yıl ekşi sözlük sırası beklesin, tabi bizi kötüleyip öğüt verecek kadar delikanlı ve şerefliyse...
Bu şahsın ne yazdığını hiç Sallamamıştım ama sevdiğim insanların bile “ adamı niye çaylak yaptınız fikirdir” demesi zoruma gitti.
ohaa çaylak mı!

nasıl yahu entrylerine baktım. bu çocuk ne küfür ediyor ne de hakaret.
kız gibi argosu bile yok.
ayıp be hoşunuza gitmeyen 2 satır bir şey yazdı diye hemen çaylak etmek yakışmıyor.
sözlükte sabahtan beri polemiğin dibine vuruluyor, kimseye çaylak maylak yok. ee bu ne hayırdır?
hak adalet falan demiyecem klişeye gerek yok ama biraz kendinize saygınız olsun yahu.

talihsiz, şanssız bir yazar kardeşimizdir.
Millete ağzından salyalar akıtarak bir ton hakaret ederken iyiydi. Bir de jüri gibi oylamış zavallı. Beter olsun, zerre üzülürsem.
© copyright 2005 - 2026