bugün

/244
asla bi' alex değildir.
o son gelişmeler butonunu yakmıycaktın olm..
oylamalarda sıkıntı var. 2 gün önce gelişmelerden yayınladığın bildiri * ile; oylama ile ilgili istatistikler yayınlanmıyor. kişisel istatistiklerdeki oy sayısı görünmüyor, ayrıca www butonu çalışmıyor.
ara ara nickaltını falan kontrol ediyorsan bir el at be hacı.
sözlüğe hoş gelmiş 1. nesil yazar. koştursun efendim asdasdasd
hakkında bu kadar entry girilince mobil uygulama yaptı sandım. yapmamış.
iyi bir lider değil, idare eder bir yazar, sözlüğü fena halde düşüşte ve hiç sikimde değil. b
kankam.
o bu muymuş? ya da bu o muymuş?
zall?
görsel
aaa. *
mesajıma iyi sen napıyon diye karşılık vermiş zat-ı muhterem. kendisini ise hiç sevmem.
(bkz: #12544782) haberi olsun.
(bkz: akıllı olsun akıllı)
karşılıklı tanış yapmak istedigimiz zât.
yedi krallığın lordu, batı topraklarının hakimi ve sığ denizin hükümdarı olan sözlüğün efendisi.
haxball da odama gelen moderatör.*
mesajıma -ki kendisini yakinen ilgilendiren sözlük ile ilgili mesajıma- siktir git bile dememe tenezzülünde bulunan ''şahane'' * mod.

(bkz: #12588798) bir okusun kendileri.

çaylak mı yapar, siler mi ne yapar kendisi karar versin. dediğim gibi, ben günde 100 entry girip sözlüğe sıçmak yerine keyf alarak yazmayı tercih ediyorum.

zaten 1 yazarın silinmesiyle bir şey de kaybetmez, sil.

edit: mesaj atıp ilgilendi sağolsun.
buradan sesleniyorum kendisine ''kargalar sürü ile uçarken, kartallar yalnız uçar'' sözlük aleminin polat alemdar bozuntusu siyah takım elbiselisi. neden anlamıyor bilemiyorum. sözlük bayanları beni seviyor. bunu hazmet artık. hala farkında değil midir o aldığı tüm misler kendisine yalakalık yapmak isteyen sözlükte kariyer beklentisi içinde olan üç beş koyun güdemeyen erkek yazarlardır. kendisine verdiğim bir tek miss bile yoktur. sözlükten ayrılmamdan sorumlu çömezdir. evet açıklıyorum dayanacak gücüm kalmadı. sevgili sözlük bayanları ben sözlükten zall yüzünden ayrıldım. sonra döktüğü diller ile ''abi ne olursun gel, sensiz bir hiçiz dedi, asla yalnız yürümeyeceksin dedi, her ay hesabıma 1258 mozambik pesosu yatırmayı taaahhüt etti. ancak bu vaatlerinin hiçbiri gerçekleşmesi. evet kendisi sözlüğün cem uzan ı dır. sözlükteki her bayan kendi kararlarını verebilecek yaştadır. bırak dükkanımın önünü kapamayı.
(bkz: zall ballıses)
kendisinin bir sözü vardır ''bu sözlük benim değil, yazarlarındır'' diye.

bazen(özellikle geceleri) sol frame'e bakıp düşünüyorum, bu sözlük benim olsa ben de muhtemelen;

''yok valla benim değil abi, ne işim olur. yazarların o yazarların'' derdim.
bu sözlük benim değil onundur.
5 yıl önce girdiği malum entrynin latife niyetiyle girilmiş, ciddiyetsiz bir entry olduğu gayet belli olan yazar.
Haklı olarak ben çaylak yapmış olan moderatördür. Bir hatamız olmuşsa affola.
--spoiler--
ne zalldıysan gözlerim yaşardı bayılacam
--spoiler--

https://www.youtube.com/watch?v=g7BBBYbdXzw&feature=related
şu bir saatten sonra bi' jest falan yap bari. şurada kaç kişiyiz zaten?* bize bir yıl gibi geçti tabi orası ayrı.
(bkz: neden saçların beyazlamış arkadaş)
sözlüğe girmeye çalışırken gogıl kıromun hata vermesi üzerine çıkan "ooppsss" yazısını her okuyuşumda gözümde, yayına çıktığında masanın üzerine yumruğunu koyduğun fotoğraf canlandı zall. zall, çok cooldu o gelişme.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026