bugün

/244
sahibi olduğu oluşumun davet edildiği bir televizyon programına katılımcı olarak en azından cümle kurabilecek donanımda birini gönderse nasıl olacağını merak etmemiş adminimiz.
gerçek adı serkan inci'dir. bugün tabii ki programa çıkamazdı. beyin bedava.
Sözlük sahibi olup parayı bulmuş, sigarasını 500 dolarlık banknotla yakan girişimci esnaflar icinde en mütevazı, en kompleksiz, en espri ve eleştiri kaldirabilen kişidir.

Tripleks villasında röpdöşambır ve para sayma makinesi bulundurmasıyla da digerlerinden ayrılır.
dün akşamki masada kesinlikle kendisine yer yoktu!
beni ne zaman uçarak merak ettiğim şahıs. ayrıca kafa izni aldığımda da 2 dakika sonra yazarlığımı açmıştır.
sözlüğümüzün sınıf başkanı, eş başkanı, ilerlemeden sorumlu başkanı, lüzumsuz ise söndür-lerden sorumlu kıdemli çavuşu, pit stop amiri, şekeri yükselenlere insülin takviyesi! tansiyonu düşenlere tuzlu ayran takviyesi yapan şahsen tanışmayı istediğimiz büyük şef'tir.
+ olum sen ne yalaka bi adam çıktın yaa! sanane adamın kalifikasyonlarından.
- ... çay sölim mi agbi.
+ bi sttr git!
sen kalk ek$i gibi mükemmel bir oluşum yarat. sonra zall adında bir bedavacı gelip seni klonlasın. bedavacılık degilde nedir azizim?
hepimiz için uğraşıyor,neo'ya çok inanıyor bizde inanalım.
kendisi hakkında mutlaka olumlu yorum yapılması gerektiğine inanılan, fazla şakşakçısı olan kurucu yazar.
çok eleştirdiğim ve bazen kantarın topuzunu kaçırdığım sözlük admini. bugün, özgürlükler adına verilen haklı, gerekli ve hayati bir mücadelede yanyanaydık. hatta bu anlamda çok ciddi çaba sarfettiğini de çıplak gözle görebilir durumdaydım. hani nasıl diyeyim ince bir işi bitirirsiniz ve sonunda ortaya koyduğunuz şeye bakıp da "aman" diyerek üzerine titrersiniz ya öyle bir hâli vardı.

belki pek bilinmez ama bu sansüre karşı yapılan yürüyüşle ilgili sitelerin açılması, bugün taksim meydanı'nda taşınan dövizlerin, kartonetlerin, afişlerin basılması ve buna benzer konularda doğrudan katkısı vardır.

tabi bu, eleştirilmeyeceği anlamına gelmez. bugün, alanda ekşi sözlük ve hatta inci sözlük, kötü sözlük gibi çok daha kaba tabirle toy diyebileceğimiz sözlükler bir bütün hâlinde yürürken; onların orada yürümesinde büyük, çok büyük pay sahibi olan adamın kendi sözlüğü "10-15 kişilik" cılız sayılabilecek(Allah'tan biradetbeyfendi ve saipsiz varmış diyorum, desibel katkısından dolayı) bir toplulukla yürümüştür ve o da gene yazarların ek çabaları ile olmuştur.
Gelişmelerde doğru yerlere değinip güzel bir yazı yazmış.
haftanın hiperaktiflerinde 3. sırayı almış olan yazar, niye bu kadar girip çıkıyorsun yavrucuğum, terslik ne? demek geliyor içimde ama format izin vermiyor.
edit: zall eksiledi beyler. korkuyorum ki seri eksileme yetkisi de vardır kendilerinin.
hakkında bu kadar entry girilmiş olması, sözlüğün kalitesi açısından vahimdir.
1.nesil moderator, posta kutumdaki tek arkadaşım olmasına karşın kendisine sevdiğimden dolayı şunları söylemek isterim;

ismail
Sek sek sekerek ismail
Rastık çekerek ismail
Adresim aynı ismail
Posta kodum da aynı yavrum

(bkz: grup vitamin ismail)
genelde paraları dizmekle uğraştığından dolayı, pek online görünmeyen, görüldüğü zaman ise, yazarlar arasında bir telaş, bir bayram havası yaratan kişi.

(bkz: zall ı online görmek)
(#105704) yaratıcılığını gözden geçirmesi gereken moderatörümüzdür.
tanım: alkol gibi buharlaşan, genizlerde yakıcı bir his bırakan uçucu sıvı...
http://galeri.uludagsozluk.com/r/zall-62449/
kendisi bir he-man'dir.
Kendini özgür hissedip ondan daha iyi bir köle olamayacak insan tipidir.
(bkz: zall kim la)
cilekli turta kendisini öldürmüştür. (bkz: sözlük babasını kaybetti)(#11799543) *
(bkz: seni çılgın)
zall çok rica ediyorum benim nicki de geçir sol frame den bak sayılı dakikalar kaldı. başına hz koyma papaz olmayalım yukardakiyle. nolur la ömrümüz gidiyor.
yok böle bir mizah arkadaş. onun kadar eğlenebilmem için ne içmişse bana da ondan.
gece gece kıyamet şakasıyla beni güldüren insan. süperdi.

(bkz: eline sağlık)
© copyright 2005 - 2026