/244
saçlarına yıldız düşmüş zall'ım, kırgın kırgın bakma öyle ekrana, burkuluyorum...

senin canın sağolsun lan, samimiyetine ekmeğimi banam. *
(bkz: verdim eksini güzel kardeşim)
zallım yar.
sol framede görünce saçları beyazladı sandığım. neyse ki perma yaptırmış sadece...
yalnız olduğum bir ana denk geldi. kime derdimi açayım dedim, kime açayım dedim, aaaaa baktım zall. hemen "çok yalnızım, korkuyorum hacu" diye mesaj yolladım. sonra dedim ki içimden "la surarda, günde kamyonlar dolusu insanın çaylak edildiği bir sözlükte admine ne fuzuli mesaj yolluyorsun?". inşallah çaylak yapmaz. *
Sözlüğe havuz istiyoruz duy bunları zall.
(bkz: geçen gün yine format sikiyorum)
yıl olmuş 2011, hala kullanıcıları pop-up'a mahkum ediyor çoğu butonda. esef...
geçen gün ortaköy'de galiba kendisini kız kardeşi ile gördüğüm coder.
yanılmış da olabilirim...
belki parasına kıyamıyor belki ilgilenmiyor diyemiyorum. bilmiyoruz belki de çok büyük yardımlar yaptı ama sözlüğün belli bir dönemlik reklam gelirini belgeli olarak somaliye vermeli.

ancak bu durumda uludağ sözlük adına bir işe imza atılmış olur.

ve tekrar söylüyorum o parada yazarların payı zall dan fazladır. kendi adıma somali ye reklam parası göndermezse kendi hakkımı helal etmiyorum.
atışmalar kısmına yazmıştım ama buraya da taşıyayım kaynamasın arada.

zall sözüm sana:

"zall yap artık iphone için application,
bu ne biçim situation.
sen yapamazsan söyle bari
bunların hepsi new generation."
sözlüğün patronu.

büyük patron oley büyük patron şak şak şak...
an itibariyle sözlüğe pek uğramadığını tespit ettiğim yazar.
son entry girme tarihi: 1 ay önce
bu ne lan. bir de ssg'ya bak, adam sözlüğün en fazla entry giren şahıslarından.
son entry girme tarihi: az önce
hp pavilion dv6000 mağdurudur.
ahanda ispatı (bkz: #12829124) *
bana mesaj atmaz ise fıstığa vurucam kırbacı , vurucam kırbacııııı!!

zall sesime gel.
eşşek öldü zall eşek kaldı.
"artık dayanamıyorum dayanamıyorum! herkes üstüme geliyor, ben dikkat çekmemek için onca şey yaptığım halde bütün abazanlar msn istiyor benden. pislik, iğrenç, seksçi, sapık insanlar topluluğu! sözlüğü bırakıyorum ve siz de ne haliniz varsa görün hepiniz! üühühühü. "

açıklamasını yapandır.

gitme zall.
(bkz: düz adam)
uludağ sözlük başyazarıdır, gazetelerdeki başyazarlar gibi o da buranın başyazarıdır.
sol framede başlıklar çok hızlı akıyor. bunun nedeni ise belli: yeni ve bir şeyler yazmaya istekli yazarlarda. bu platforma üye olmak kolay ve hızlı oluyor. bu da başlıkların ömrünü çok çabuk tüketiyor. burada aynı mesajı vermeye çalışılan onlarca başlık var. ben o başlıklara aynı entry versem hepsinde de cuk oturacak. sözlüğün yazılabilirliğini kısıtlayıp okunabilirliği üzerinde biraz çalışılmalı. o başlığı görmek istemiyorum ve kaldırıyorum ama o başlığın heen hemen aynısı yine açılıyor.
kimdir tanımam etmem. eğer moderatör ise işini yapmayan bir moderatördür ki aslında moderatör falan değildir.
tez elden sözlüğün içler acısı haline müdahil olmasını istediğim kişi. uludağ sözlük'ün bir farkının olmasını benim kadar istediğini düşünüyorum. gerekirse moderasyonun kulakları çekilmeli, * sözlük formatının bir hipokrat yemini gibi olduğunu yazarlara aksettirmeli.
oğlunun ismini büyük ihtimalle rüstem koyacak kişidir.
(bkz: zaloğlu rüstem)
onlayn ol da gül cemalini görelim yiğidim..
evlenip, hayatımın aşkına kavuşmamı engelleyen vasat yazar.
uludağ sözlük efsanesi. nicki var, kendisi ortalıkta yok. en son da 2006' da bir zirvede görülmüş. zirvelerde de yok.

edit: mık başlığındaki ilk entrylerden birini girmiş. zaman zaman merak edip çevre masalara bakıyorum ama kendisini göremiyorum. ayağını çekti herhal.
© copyright 2005 - 2026