bugün

/244
neredesin bi çık ortaya. ne bileyim bi yaz bi selam de kendini göster. iyice soyutlandın lan.

(bkz: zall a tavsiyeler)
unuttun beni zallim .
sözlükle ilgili bazı gereklilikleri gidermeye gerek duymaması ve üşengeçlikleri ayar ediyor insanı..

mesela;
allah aşkına ne zaman başlıklarda "kesme işareti"ni kullanılabilir kılmayı "düşünmeye başlayacaksın" çok merak ediyorum.. zall?

-hiç mi düşünmüyorsun başlıklar böyle* çirkin ve dağınık duruyor diye?
-hiç mi böyle bir gereksinimi fark etmez bir insan? aklım almıyor...
(bkz: süper gücün olsa ne isterdin)

bu başlık sana gelsin hocu.
(bkz: çekirgeyi zallıverdim)
diyarbakırlı komşumuzun 6 yaşındaki oğlunun adı. zall olmasa da zal dır. tek l li. yalancıyı öpsünler. hatta bülent abla öpsün.
aslen sivaslı olan kişidir.
sol frame de hakkında bu kadar entry girildigini görünce öldü sandıgım, yok ya bu başka bişeydi. Votka içsek bari ölmeden.
Uludağ sözlük ün kurucusu. 5 sene gibi bir süre içerisinde uludağ sözlük ü en büyük sözlüklerden biri yapan kişidir. bu da büyük başarıdır.
5 sene gibi bir süre içerisinde uludağ sözlük ü en büyük sözlüklerden biri yapan kişiler yazarlardır. zall bir iki kod yazar (bkz: copy paste) o kadar. ne televizyona çıkar, ne süper entry girer. ama yine de seviyoruz seni be zall.
bildiklerini bizimle paylaşmaya çalışması takdire şayan. ama anlamıyoruz zall abi. anlamadığımız, başlıkların altında ikinci entry bile olmamasından da anlaşılıyor olmalı. 8 linux server tips for dummies türü başlıklar açar ve içini de ona göre doldurursa bence daha faideli olur. ha "senin için yazmıyorum bunları zaten pis dinci. ziyaretçiler için yazıyorum." derse eyvallah derim.
inşallah bu gece içip taşkınlık çıkartmaz. içince bir değişiyor bu deloğlan.

tanım: canımız , ciğerimiz. babacan admin.
dün gece kendisi ve eşi ile tanıştığım son derece sevimli ve sempatik adam hayatında başarılar dilediğim über kişilik.

eksi edit: siz de konuşsaydınız tanısaydınız aynı nı düşünürdünüz hacı.
kendisinden sözlüğe entry paylaşma butonu koymasını istediğim zall. kendisine yalvarıyorum. entryleri twitter da paylaşmalıyız. bak ekşiye...
sözlüğü açmış, bir iki kural yazmış sonra sadece arada banka hesabına bakmakta olduğu düşünülen yazar.
''lan kime beziyor,kime benziyor'' dediğim mod. buldum (bkz: hababam sınıfı hayta ismail)
http://televidyon.com/p/1880/uludagsozlukcom/
Gerçek adı Hazall'dır.
5. yıl zirvesinde herkesi tek tek karşılayarak insanlara ne kadar misafirperver olduğunu birkez daha göstermiş sevgili abimiz.
senelerdir yazmama rağmen, tipi ve ses tonu hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadığım, bazı kişilerin neden bu kadar merak ettiğini anlayamadığım iyi insan.
en sevdiğim yazar.
(bkz: abartmayın bir alex değil)
feyk feysbuk hesabı olan sahip.

merak editi: bunu zall mı eksiledi, modlardan biri mi, yoksa bir yuzır kardeşimiz mi çok merak ettim yeminlen.
hakkında 5. yıl zirvesinde çok misafirperver olduğu söylenen fakat acaba misafirperverliğini kimlere karşı göstermiştir diye düşündüren abi(miz). hayır hadi ben görmedim durumu şahsi alayım desem, birlikte gittiğim arkadaşların da o gece orda olduğuna dair hiçbir fikri yok.

ayrıca 5. yıl zirvesinde mikrofonu eline alıp gecenin anlam ve önemine dair bir kaç laf etseydi iyiydi, naçizane fikrim.
yarısı kafadan oluşan sözlük kullanıcısı, imtiyaz sahibi, genel ve yerel müdür. saygılar hocam.
(bkz: paranın amına koymak)
© copyright 2005 - 2026