bugün

/94
earth hour eylemi için videoların üzerine ekran'DAki ışığı alıp siyah yapan bir düğme koyan site.
earth hour eylemi için an itibariyle videolarının tamamının bulunduğu ekranı karartan site.
ülkemizin özgürlük sınırlarının göstergesi olan sitedir. uygunsuz video iddiasıyla kapatılmış olduğu ülkeler : Çin, Brezilya, Endonezya, iran, Fas, Pakistan, Tunus, Suudi Arabistan, Suriye, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya ve tabi ki Türkiye. utanç tablosu ....
an itibariyle erisilemeyen video paylasim sitesi. baydi ama artik.
an itibariyle erişilebilen video paylaşım sitesi.
bence başarısının en büyük nedeni, video'yu ne kadar ileri alırsan al, download'u o noktadan başlatmasındandır. en baştan indirmeye başlamıyor video'yu. böylece ileri sarabiliyorsun video'nun tamamı inmeden.
An itibari ile server hatası veren site.*
son 2 gündür videoların dolmadığı site. anında yüklenmiş olarak geliyor. ttnet falan hız mı yükseltti diyeceğim ama asla inanmıyorum.*

düzenleme : flash player bozuk sanırım. hehe. çok heyecanlanmıştım, oysaki.
şu anda en çok izlenen vidyo tam 557,575,179 izlenmeyle justin bieber'e ait.
şuan bende mi sorun var anlamadım. ekran simsiyah kalıyor. daha dün problem yoktu.
şu saat itibariyle .iki tutmuş sosyal paylaşım şeysi.
ctrl w yapınca sorunu çözülen site.
an itibariyle ne chromeden ne de explorer dan ulaşamadığım sitedir.
deminden beri ulaşmaya çalıştığım sitedir. sorunun bir tek bende olduğunu sanıyordum, yalnız değilmişim.
insanı üçüncü sınıf video sitelerinde gezdirmeye mahkum eden bir site. ulan kurşun mu döktüreceksin, muska mı yazdıracaksın ne yapacaksan çalış, yeter ki çalış. bak sana şeker vericem??
çatır çutur girilen site.
hala giremediğim sitedir.
erişelemeyen site.

şöyle bir şeyler izleyip, gülümsemek istedim. onu bile çok gördün lan.
(bkz: beyler birinci yorumu beğenin)
https://www.youtube.com/watch?v=zQasV-pBWS8
yeni bir görünüme geçmeye hazırlanan site.
Denemek için burdan buyrun : http://www.youtube.com/cosmicpanda
değişmesin dediğim sitedir. eski halin güzel youtube bunu bize yapma.
video gösterilirken altında çıkan bölgenin rengi beyazdan siyaha dönmüştür.
an itibariyle girilememektedir. sorunun ne olduğunu çözemedim ama ciddi bi sorunla karşı karşıya gibi.

edit: sorun benim chrome'daymış sanırım, panik oldum bi an lan.
tam ekran yapınca ara belleğe alınan kısım uçup gitmektedir.

sizin yapacağınızı işi.
video' nun şurasında şu var gibi zaman verilen yerlere tıklayınca orayı gösteren site.

örneğin : fight club' daki malum sahneyi film izlerken göremediniz ve alttaki yorumlarda şöyle bir yazı var ; * 20:45 te.
20:45 e tıkladığınız an o dakikaya gitmekte ve özel anları yakalamakta zorluk çekmemektesiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026