bugün
- kadınların ilgisiz yaşayamaması4
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- göbeksiz kadın kalmaması4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı10
- petek dinçöz bam bam2
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- risale-i nur3
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- patrona kurulmak2
- teen slasher film klişeleri6
- karabağlar2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- göbek eritme taktikleri5
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- amfetamin4
- yazar k2
- çay koymak mı katmak mı8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- fas4
- irmik helvası6
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi3
- cehaletln cazibesi11
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- netflix üyelik iptali2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- ariel şaron2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- kemal kılıçdaroğlu15
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- sosyal medya2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
iğrenç kokan tatlı su yosunu!!! kendini nimetten sayıyor işte,edebi yazılar yazarak edebini koruduğunu sanan yazar görüyorsunuz ya ölmedim diye bok atıyor bana!
oneydilan'a hediye edeceğim geyşadır güzel ayak masajı yapar hem hep ayak altında gezdiğinden olsa gerek!nickaltına giren yazar! dağılın şimdi *
katamariye selamlar:
lan yapışkan ot çeşidi seni şifa niyetine çiğner tükürürüm! aklı sıra fake olduğumu iddia ederek beni sözlükten sildirecek asil yazar!asaletine samuray kılıcı sokarım,yampiri yampiri gidersin,kitap okumuş da alim sanmış kendini!
ramazan'a söyleyin bu karıyı boşasın,kızı da alın yatılı okula verin okyacaksa okumuş orospu olsun!repliğini kapısının önüne bıraktığım!
lan yapışkan ot çeşidi seni şifa niyetine çiğner tükürürüm! aklı sıra fake olduğumu iddia ederek beni sözlükten sildirecek asil yazar!asaletine samuray kılıcı sokarım,yampiri yampiri gidersin,kitap okumuş da alim sanmış kendini!
ramazan'a söyleyin bu karıyı boşasın,kızı da alın yatılı okula verin okyacaksa okumuş orospu olsun!repliğini kapısının önüne bıraktığım!
güzel yazar, okuyorum, okuyun siz de yazarı.
sürrealist bir sözlük yazarı. elinde metal çubukla yıldırım beklemesini çok sevdim.
(bkz: bazı otlar kafa yapar)
sol frame ve ebesinin de önüne geçerek alenen sözlüğe sulanan yazar. yeni galiba. unutmamalı ki bu sözlükte en başta sol tarafın ebesi s.kilir.
tanımam etmem ama fena yazıyor.
(#4285574) cesur bir silik.
denizdeki yeşil bişeyler. yararlarından çok, ayağı kaydırması dikkate alınmış zavallı mahluk. yararları varmıdır bilmem.
(#7778316) böyle bir yararı varmış.
Kenan doğulu'nun en güzel şarkısı mi bilmem ama en anlamlı şarkısıdır.
Bir kadını böyle sevmek böyle kabullenmek. Eğer şarkının sözlerini gerçekten bir şekilde hayatında yaşıyorsa yaşatıyorsa bütün hataları yanlışları kabul edebiliyorsa helal olsundur.
Benden çıkan sadece yosun gözlerine fedaiyim.
Şimdi bir utandım bak
Bir kadını böyle sevmek böyle kabullenmek. Eğer şarkının sözlerini gerçekten bir şekilde hayatında yaşıyorsa yaşatıyorsa bütün hataları yanlışları kabul edebiliyorsa helal olsundur.
Benden çıkan sadece yosun gözlerine fedaiyim.
Şimdi bir utandım bak
sözlerine bayıldıgım şarkı. kenan Dogulu resmen böyle sevilir dersi vermis, inanarak söylemiş. bizi de böyle seven çıkar mi acaba diye sormadan edemedim yosun gözlü değilim ama *
Yosun tutmuş sürahi ve cam şişeleri, dibine bir limonun suyu üzerine kaynar su döküp bir gün bekleterek temizleyebilirsiniz.
kenan doğulu şarkısı. beş sene önce duysam burun kıvırırdım. şimdi yalnız değil yenik değil çaresiz hiç değilsin kısmı bana fiziksel bir hasar veriyor neredeyse.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar