bugün
- bik bik 220
- sözlük yazarları neden birbirinden nefret ediyor7
- msn kullanan efsane nesil4
- 30 ekim 2026 konyaspor galatasaray maçı18
- mercedes benz tırlarn çamaşır makinesine benzemesi3
- islam2
- teomancalmasur23
- herzevekil13
- eli üşüyen kızın elini nasıl ısıtırsın25
- gay olduğunu saklayan erkek5
- kadınların tayt ile toto gösterme çabası2
- aleyna tilki'nin konserde verdiği efsane frikik3
- en yakın erkek kankaya sakso çekmek5
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı2
- tipe boya paraya karaktere bakmayan kız2
- kadınların yok bir şey demesi2
- aşırı mutluluk veren sıradan olaylar2
- akademisyen egosu2
- yaş ilerledikçe fark edilen şeyler2
- tatlı tatlı kaşınan göt deliği6
- ayak yalamak için 591 km gitmek7
- türk solu16
- türkiyede evlenmeyenlerin sayısı 20 milyon olması4
- noodle6
- mhp'nin atatürk'ü sevmemesi10
- street fighter2
- balkona israil bayrağı asmak4
- mi6'nın takibe aldığı sözlük yazarları3
- nervio14
- türkiyeliyim ve mutluyum16
- ismetin ciddi sıkıntıları olması9
- deri tayt giyen kız osurunca hava nasıl çıkıyor4
- ayağı güzel kızlar nereli sorunsalı6
- psikolog4
- 29 ekim 2026 aliyev'in türkiye'ye gelmemesi22
- cia in takibe aldığı 23 sözlük yazarı4
- olmaz olsun öyle yetkili4
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak6
- nutellayı memelerine sürüp ikram eden kız15
- sibel can'ın nutellalı memeleri9
- tanga giyen kişi osurursa ıslık sesi mi çıkıyor4
- bir erkeğin en mutlu olduğu an5
- rafael leao6
- mekan sınırsız mıdır5
- jeffrey epstein12
- ankara allah'ın belası bir yerdir4
- wada 35 yaşında4
- ressam özgür korkmazgil güncel imgenin politikası2
- güzel göt görünce tansiyonun düşmesi3
- humbaracı ismed bin gürbüz paşa6
kardeşimin girdiği sınavdır, unutulmamalıdır ki belirleyici olan lys, lütfen işi sıkı tutun arkadaşlar. hiçbirşey bitmedi, önemli olan 2. sınav.
edit: 2. yarı demişim ya la.
edit: 2. yarı demişim ya la.
Sorulardan birisi:
"insan sağlığı için oturduktan sonraki her bir saatte beş dakikalık yürüme sağlık açısından çok önemlidir"
Gibi bir bilgiyi 160 dakika boyunca oturulan bir sınavdan öğrenmek....
(bkz: Yazarları dumur eden anlar)
"insan sağlığı için oturduktan sonraki her bir saatte beş dakikalık yürüme sağlık açısından çok önemlidir"
Gibi bir bilgiyi 160 dakika boyunca oturulan bir sınavdan öğrenmek....
(bkz: Yazarları dumur eden anlar)
"Bu ne sikim bi din sorusuydu allahlesslar" dedirtmiştir.
Sınava gireceğim yere giderken otobüs duraklarında kamu spotu olarak çişinizi fazla tutmayın böbreklere zararlı afişi, Sınavda türkçedeki uzun süre oturmanın zararları konulu paragraf Ve sınavın 160 dakika oluşu. Biraz trajikomik olmamış mı?
türkçesi ve matematigi gayet kek olmasına karşın sosyal de-özellikle dinde-"allah" dedirtmiştir.
geçen sene bugün ağlama krizine girmeme sınav olan sınav ...
zor anlar, zor isler
zor anlar, zor isler
sınav boyunca içimden uğurlama söyledim. umarım bu bir işaret değildir. umarım bu kente yalnızlık çöktüğünde ben burada olmam. mezuna kalasım hiç yok.
Kolay veya zor olmasının nasıl bir farkı olduğunu anlayamadığım sınav. Kolaysa herkese kolay, zorsa herkese zor. Futbol mu lan bu, "biz teknik takımız, bozuk zeminde pas yapamadık" diyesin.
ikinci kez girdiğim sınavdır. Seneye hangi tarihte araştırmam gerek.
Ben mi sınava girdim sınav mı bana girdi emin olmaya çalıştığım sınavdır.
Fuck the system.
Fuck the system.
din kültürü ve ahlak bilgisi'nin hayvani derecede zor olduğu sınav. türkçe ve matematik oldukça kolaydı. fen zor değildi ancak çeldirici çok vardı. ( işbu değerlendirme ortalama 120-130 net yapan sayısalcı olan kendim baz alınarak yapılmıştır.)
türkçesi geçen sene ile aynıydı yalnız sosyali biraz zorlamışlar sanki, matematikte de problemler biraz hayvaniydi. geçmiş olsun.
Geçen sene kendi sınavımdam 10 kat daha kolay olan sınav. Sınava dönüp kontrol etmem için resmen 1 saatim kalmıştı.
Türkçe mat feni fulledim diyebilirim ama sosyal için pek parlak konuşamıcam.
Sosyalim şansa iyi gelirse TR 1. olucam gibi. Tvden size selam çakarım artık. Lol.
Türkçe mat feni fulledim diyebilirim ama sosyal için pek parlak konuşamıcam.
Sosyalim şansa iyi gelirse TR 1. olucam gibi. Tvden size selam çakarım artık. Lol.
Hatalı sorular var. Türkçe ve kimyada.
Geçen seneye göre türkçe çok basitti.genel olarak da sınavın zor olmadığını düşünüyorum.umarım yapmışsınızdır liseli kardeşlerim.
39 türkçe 30 mat 21 de sosyal ile bitirdiğim sınav. Hiç çalışmadım öylesine girmeme rağmen yapabildim. Siz kesin döktürmüşsünüzdür.
39 türkçe 30 mat 21 de sosyal ile bitirdiğim sınav. Hiç çalışmadım öylesine girmeme rağmen yapabildim. Siz kesin döktürmüşsünüzdür.
arkadas ben mi anormalim diye düşündüren sinav. matematikte herkesin zor dedigi sorulari yapmışım. 10 bosum var ve onlari daha yapamadim diye belirten cikmadi.
160 dakika oturularak popodan ısı enerjisi üretilebilir hale gelirken, türkçe testinin nesnel bir paragrafında çok oturmanın* damar rahatsızlığı oluşturacağından bahseden sınav. aha da böyle olacaksınız mı demek istiyorlardı?
Umut etmeyerek, birşeyler beklemeyerek girdiğim bir sınav olmasına rağmen hiç çalışmadan giren bir insan için iyi sayılacak bir puan alırsam üzüleceğim sınavdır.
Bir sınav. Çok kolaydı amk. Biraz çalışan rahat 360 üzeri alır. Yarrak gibi çalışmadım bende.
En sevdiğim sınav, giren herkesi donuzladım. Özellikle liseli ve mezun olanları veya üniversite 1. 2. Sınıf tipleri. Sırada boktan şehirlerde üniversite okuyanları donuzlamak var. Haydi hayırlısı.
fen deki basıç sorusu 8 di gençler.
2015'e göre kolay gibiydi. O değil de felsefe de zorlandım.
Beklediğim gibi kolaydı. Mattan 5-6 tane falan zor koymuşlar. Fena oran değil gerçi. Din sorularına abanmışlar imam hatipler fark koyabilsin diye.
Onun dışında 3 vagonu üst üste koyup sikeyim.
Onun dışında 3 vagonu üst üste koyup sikeyim.
Az önce çaktığım sınav.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar