bugün
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı5
- özgürlük ve zorunlu eğitim paradoksu4
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı4
- dua edince iletildi mesajı gelmesi3
- genç olmanın en güzel yanı6
- genç görünmeye çalışmak7
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- gitme diye yalvarmak6
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- 19 yaşında kızla yatmak3
- eski işyerine tekrar başlamak4
- ilgi manyağı4
- sabaha kadar okunacak kitap4
- eski eşle tekrar evlenmek4
- x in memeleri3
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- uludağ sözlüğün boşalması3
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- şarapçı bey koala birader3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı2
- sözlük yazarlarının babalarını dinlediği konular2
- 33 yaşında olmak3
- arşivlenmesi gereken resimler3
- demet akalın'ın kırmızı elbisesi2
- demet akalın'ın beyaz mayosu2
- içtim şarabı13
- öldükten sonra bana ne olacak5
- anın görüntüsü22
- kadir inanır22
- alkolü bırakmak2
- yalnız değilsiniz esra erol var2
- sözlükteki gizli düşmanım10
- son bir sigara içelim2
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi2
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- sıcaktan ağlamak4
- gece ekmek arası kaşar cola'nın üstüne 2000 yakmak2
- deniz göktaş4
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı30
- uludede3
- whynot2
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek4
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili2
- her insanın bir cini olması8
- kemalist dünya24
- neden herkes aynı anda yürüyor2
bu haftaki hatta dün akşamki bölümünde kılsız tüysüz dovmeli maço kemal abimizin yaptığı yemekten kıl çıkması dikkat çekici bir olay olarak tarihe geçmiştir.
bu haftaki yarışmacılardan alessandro ve adını hatırlayamadığım fransız bayana bayıldığım yarışma.hatta fransız bayan "30 senedir ayrılamıyorum burdan.bir kere gitmek istedim ama kopamadım" sonra sahil şeridinde yürürken atatürk ün heykelini gördüğünde "seni çok seviyorum." demesi öyle hoştu ki.kesl kafalı arkadaşsa gayet gıcıktı herşeye bir bahane bulmalar çiğ köfteyi kendim yaptım yutturmaları falan çok aptalcaydı.diğer gruplara göre daha kaliteli yarışmacıların olduğuysa bir gerçek.alessandro ya gelince bu adam çok tatlı çok şeker gelsin arkadaşım olsun ben anlatıyım o dinlesin falan güzel olur yani.*
bu hafta yarışan sera isimli fransız bayanın 30 sene türkiye'de kaldıktan sonra türkçesinin bu kadar rezil olmasının izleyicilerin çoğunu hayretler içinde bırakmasının çok mantıklı olduğu program.
kemal adlı yarışmacının satın aldığı çiğ köfteleri ben yaptım diye yutturmasına izin veren ilginç program.
çok afadersiniz ama izlerken bazen bok yiyin ulannnnnnn diyesim geldiği saçma sapan yemek yememe şeysi .
formatında konukların yemek pişirme işlemini görüp öyle puan verdikleri yazmasına rağmen bu hafta kemal dışardan getirdiği çiğ köfteleri bir güzel yedirmiştir.
sahtekar kemal in birinciliği ile bu haftayı geride bıraktık. ey, nurten hanım otur sen baklava aç, börekler aç... sonra adam çiğ köfteyi dışarıdan alsın birinci olsun. yok artık enginar kalbi filan. ayıptır.
bundan sonraki bölümlerine il il gezip, halktan insanlar arasında seçmeler yaparak devam edecek olan yarışma programı. ilk durak adana, ikinci durak trabzon muş. bir nebzede olsa kurgudan kurtulmasını ümit ederken yeni ve yöresel yemekler öğrenmek de zevkli olacak gibi. hele bir de hasan çiftçi benzeri yarışmacılar da yarışırsa izlenir diye düşünüyorum, arz ederim.
kemal abinin yemekleriyle değil sakinliği, misafirlere olan sıcak davranışlarıyla haftanın birincisi olduğu yarışma. kaç hafta oldu ama hala yarışmacılar sadece yemek yaparak birinci olacaklarını sanıyorlar. arkadaşım, önce ev sahibi olarak konuklarına sıcak davranın, yüzünüzü ekşitmeyin. siz misafirliğe gittiğiniz evde önce ne beklersiniz ?
yataktayız şeklinde yeni bir versiyonunun patlayacak olduğunu düşündüğüm abuk programdır.
yarismaci seciminde ayni kaliplari kullanan yarisma programi. yapimcilarin soyle bir denge anlayisi oldugu kanaatindeyim; 1 adet teyze, sert mizacli, lanet huylu... 1-2 adet genc, tecrubesiz abla ve abi... 1 adet efemine gorunumlu abi... 1 adet galatasarayli topcu benzeri... bu haftaki yarismacilarin dagilimi ise;
gulsum hanim: yarismanin cakma semra kaynanasi. ben bu programi sizlere haram edicem havasinda gayet hizli basladi.
tamer bey: gecen haftaki alessandro secimiyle, yabanci hakkini, efemine yarismaci kategorisinden kullanan program yapimcilari, bu hafta yerliye donmeye karar vermis. yilmaz morgul tadindaki tamer bey'den iddali cikislar bekliyorum. bu haftaki favorim.
atilla matilla bey: gecen haftaki cakma galatasarayli rolunde, kemal bey'i, hasan sas kimliginde izlemistik. bu hafta sirada ayhan var. atilla bey'i gercekten cok ayhan gordum. karakteri de yansitabilirse yarismaya, atilla abi'den her aksam ayri bir camurluk bekliyorum.
ve son olarak genc ve ezilmeye aday citirlar kategorisinde; zeynep ve sena isimli yarismacilari izleyecegiz.bu yazik arkadaslar hakkindaki yorumum ise, gulsum hanim bunlari cig cig yir...
(bkz: yemekteyiz)
(bkz: doymadik hala yemekteyiz)
gulsum hanim: yarismanin cakma semra kaynanasi. ben bu programi sizlere haram edicem havasinda gayet hizli basladi.
tamer bey: gecen haftaki alessandro secimiyle, yabanci hakkini, efemine yarismaci kategorisinden kullanan program yapimcilari, bu hafta yerliye donmeye karar vermis. yilmaz morgul tadindaki tamer bey'den iddali cikislar bekliyorum. bu haftaki favorim.
atilla matilla bey: gecen haftaki cakma galatasarayli rolunde, kemal bey'i, hasan sas kimliginde izlemistik. bu hafta sirada ayhan var. atilla bey'i gercekten cok ayhan gordum. karakteri de yansitabilirse yarismaya, atilla abi'den her aksam ayri bir camurluk bekliyorum.
ve son olarak genc ve ezilmeye aday citirlar kategorisinde; zeynep ve sena isimli yarismacilari izleyecegiz.bu yazik arkadaslar hakkindaki yorumum ise, gulsum hanim bunlari cig cig yir...
(bkz: yemekteyiz)
(bkz: doymadik hala yemekteyiz)
boş insanların muptelasıdır.
kadehte meyve suyu içme denyoluğunu her fırsatta gözümüze sokan moron yarışma.
atilla bey'de ayhan havasından çok haldun üstünel havası görülüyor.
mutfak lavabosunun içini çöplerle dolduran, mutfağa ayakkabı ile giren insanların yarıştığı pardon savaştığı show tv şeyi.
tam televizyonumu gittigidiyorda satmayı planlarken karşıma çıkan polemik programı. işimi gücümü bırakıp izliyorum. sosyolojik tespitler yapmak için birebir ayrıca.
bu haftaki yarışmacılardan pazartesi günü yemek yapanının evinde elektirikler gitmiştir, kadınceğizin profeterolü fırında öylece kalakalmıştır. kadınceğiz komşularına sormaktadır sizde de gitti mi elektrikler diye. haliyle aynı apartmanda oldukları için onların da elektrikleri gitmiştir. kadınceğiz artık son çare karşı apartmandakilere ''karşı apartmaannnnnn karşı apartmaaannn'' diye seslenmiştir. yarmıştır.
çekimlerinin iskandinavya daki ülkelerden birinde yapıldığını düşündüğüm program. zira saat 16.30 u biraz geçmişken yemek yapan yarışmacının arkasındaki camdan görülen sokak zifiri karanlık.
(bkz: atam yemekteyiz)
çakma yarışmacıların katıldığı, kurgu yemek yarışması. yarışmacı görünümlü şahıslar rollerini başarıyla yerine getiriyorlar. verildiği söylenen para ödülü muhtemelen beşe bölünüp dağıtılıyordur.
atilla bey eski galatasaraylı serkan aykutu da andırmaktadır.
Valla geçen haftaki yarışmacılardan (Merve'ydi galiba) Merve, resmen ağzımın iki karış açık kalmasına sebep oldu. Tıkanan lavabosunu, kürek gibi ellerini pompa gibi kullanarak açtı.Üstelikde bir yandan da sanki bu durumla ilk defa karşılaşıyor gibi "Hay Allah hiç böyle tıkanmazdı" dedi. Oysa elini pompa gibi kullanması o kadar tecrübeliydiki, (daha da önemlisi iğrennnççç)kesinlikle daha önce yönetemle açmıştı lavabosunu. Resmen midem altüst oldu. Bu arada misafirlerine karşı son derece nemruttu. Ne bir güleryüz, ne bir tatlı söz. Üstüne üstlük bir de misafirlerini çatal-kaşık çalmakla suçladı.Tirbiyesiz kız.
Gelelim bu haftaki yarışmacılara. ilk günkü yarışmacı olan Zeynep Hamın'ın misafirlerine karşı güleryüzlü tavrı hoşuma gitmişti ilk gün. Ama geçen akşam naif, ince ruhlu Tamer Bey'in evinde hüngür hüngür ağlayınca şaştım kaldım. Kocaman kadın ana okuluna giden küçük, süslü ve kaprisli kız çocukları gibiydi. Ne saçma.
Ayrıca da Sena'ya da iyi birir gibi duruyordu ama sonradan çok kızdım. Kız, tam 2 kilo kıyma aldı ve bunun sadece 250 gramını yaptığı yemekler için misafirlerine kullandı. Çok ayıp. Milletin gözüönünde resmen hakkı olmayan bir şeyi iç etti. Sadece o değil bunu bir çok yarışmacı yapıyor. Meyve alıyorlar ama misafire değil kendilerine. Hele o iğrenç süslü arz ederim Hasan 3 market sepeti dolusu alışverişi sırf evi için yaptı. Bunlar bile benim gözümde yolsuzluk. Çünkü sinek küçüktür mide bulandırır.
Bu hafta favorim, beyefendiliğiyle Tamer Bey. (Ayrıca sözlük yazarlarının da adamcağıza top filan demelerine çok kızdım. ince ruhlu bir insanın ille de öyle mi olması gerekiyor. Diğer öküzler gibi olsa mutlu olacaktınız herhalde. Çok ayıp.)
Ayrıca da Sena'ya da iyi birir gibi duruyordu ama sonradan çok kızdım. Kız, tam 2 kilo kıyma aldı ve bunun sadece 250 gramını yaptığı yemekler için misafirlerine kullandı. Çok ayıp. Milletin gözüönünde resmen hakkı olmayan bir şeyi iç etti. Sadece o değil bunu bir çok yarışmacı yapıyor. Meyve alıyorlar ama misafire değil kendilerine. Hele o iğrenç süslü arz ederim Hasan 3 market sepeti dolusu alışverişi sırf evi için yaptı. Bunlar bile benim gözümde yolsuzluk. Çünkü sinek küçüktür mide bulandırır.
Bu hafta favorim, beyefendiliğiyle Tamer Bey. (Ayrıca sözlük yazarlarının da adamcağıza top filan demelerine çok kızdım. ince ruhlu bir insanın ille de öyle mi olması gerekiyor. Diğer öküzler gibi olsa mutlu olacaktınız herhalde. Çok ayıp.)
eldiven giyme olayına bambaşka bir bakış açısı getiren bir adet ana kuzusu yarışmacıya sahip yarışma. bu hafta perşembe günü yarışan abimiz elma doğramak için gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra eldiveni elmayı tuttuğu eli yerine bıçağı tuttuğu eline giyerek yarmış geçirmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar