bugün
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler16
- esmer kızların sarışın kızlardan daha güzel olması8
- sahurdayız uludağ sözlük33
- pişi ve vişne reçeli9
- şu anda dinlediğiniz şarkı15
- victor osimhen13
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı11
- yazarların evlenmeme nedenleri10
- bugünde merso alamadan uyumak17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi39
- teravihte sarımsak deryası kokan insan9
- mert hakan yandaş20
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest11
- mokv8
- v a m p i r o v14
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız25
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm17
- küresel ıkınma15
- psikolojisi bozuk yazarlar41
- anın görüntüsü12
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü11
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13
- motosiklet kullanacaklara tavsiyeler8
- gerdek gecesi seviştiniz mi10
- fenerbahçe15
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan17
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları11
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14

entry'ler (1797)
çerkes ve balkan göçmeni melezidir.
bu eşsiz karışımın diğer güzel örnekleri ;
türkan şoray ve ayşe kulin'dir.
bu eşsiz karışımın diğer güzel örnekleri ;
türkan şoray ve ayşe kulin'dir.
türk sineması tarihinin en yakışıklı jönlerinden biridir. kendisine en yakıştırdığım rolü tutku adlı güzide filmde canlandırdığı şerif ali'dir.
uzun zamandır piyasada olmasada 55yaşındaki bir adam için hala çok yakışıklı.
uzun zamandır piyasada olmasada 55yaşındaki bir adam için hala çok yakışıklı.
ekşicilerin son 4 gündür hakikaten kafayı taktıkları adam. adamın ismini bile yeni duyanlar günlerdir adamı övüp duruyor. son 4 gündür ömer koç'u öven entryler debede.
neyse buralarda biri bu adamı önceden de biliyorsa o kişi benim. * şu anda 30 yaşındayım kendisinin ismini ilk olarak yanılmıyorsam 14 yaşında okuduğum ve o zamanlar çok etkilendiğim ayşe kulin'in adı aylin adlı kitabında duymuştum. kitabın bir bölümünde oldukça çılgın bir tip olan aylin devrimel ve ömer koç arasında yakın ve samimi arkadaşlık?? anlatılıyor. bu arada belirtmek lazım ki o sıralarda aylin 50 li ömer ise 20 li yaşlarda. kitabı bitirir bitirmez o zamanlar oldukça ilkel olan çazur çuzur çevirme sesiyinle bağlanılan internetten ömer koç adını aramıştım düşünün ki google bile yoktu. bulduğum birkaç resmi sonucunda dünya üzerindeki en yakışıklı adam olduğunu düşünmüştüm. 14 yaşındaki bir kız için holding, para, soyadı, koleksiyonlar falan pek bir anlam taşımıyor tabi. hiç tanımadığın sadece görünüşünü çok beğenilen birine platonik bir aşk o kadar.
sonra tabi aradan yıllar geçti her şey unutuldu bir iki yıl önce muhibbe darga'nın arkeolojinin delikanlısı kitabını okurken yine bir bölümde ömer koç ve muhibbe hanımın samimiyetiyle karşılaştım bu kitaba da bir yerlerden dahil olmuş ömer bey. yine girdim internete bu sefer daha kolay oldu tabi google falan var sonuçta. baktım yine en fazla beş on fotoğraf ama yıllar sonra bile aynı hoşlukta bir adam. *
şimdi abisinin zamansız ölümü sonucunda holdingin başına geçerse bir sürü dertle uğraşıp duracak. yazık olacak yani. işi yapamayacağında değil zaten hali hazırda türkiyenin en önemli kuruluşu olan tüpraş'ın başında . iş için değil özel hayatı için daha çok. kimse basında yazmaya cesaret edemez ama hiç evlenmediği için internet aleminde cinsel tercihleri sorgulanmaya başladı bile. bizim gibi ülkelerde çok normal tabi. velev ki öyle olsun ya da belki de kendinden büyük kadınlardan hoşlanıyordur size ne ulan. işi zor gerçekten.
neyse buralarda biri bu adamı önceden de biliyorsa o kişi benim. * şu anda 30 yaşındayım kendisinin ismini ilk olarak yanılmıyorsam 14 yaşında okuduğum ve o zamanlar çok etkilendiğim ayşe kulin'in adı aylin adlı kitabında duymuştum. kitabın bir bölümünde oldukça çılgın bir tip olan aylin devrimel ve ömer koç arasında yakın ve samimi arkadaşlık?? anlatılıyor. bu arada belirtmek lazım ki o sıralarda aylin 50 li ömer ise 20 li yaşlarda. kitabı bitirir bitirmez o zamanlar oldukça ilkel olan çazur çuzur çevirme sesiyinle bağlanılan internetten ömer koç adını aramıştım düşünün ki google bile yoktu. bulduğum birkaç resmi sonucunda dünya üzerindeki en yakışıklı adam olduğunu düşünmüştüm. 14 yaşındaki bir kız için holding, para, soyadı, koleksiyonlar falan pek bir anlam taşımıyor tabi. hiç tanımadığın sadece görünüşünü çok beğenilen birine platonik bir aşk o kadar.
sonra tabi aradan yıllar geçti her şey unutuldu bir iki yıl önce muhibbe darga'nın arkeolojinin delikanlısı kitabını okurken yine bir bölümde ömer koç ve muhibbe hanımın samimiyetiyle karşılaştım bu kitaba da bir yerlerden dahil olmuş ömer bey. yine girdim internete bu sefer daha kolay oldu tabi google falan var sonuçta. baktım yine en fazla beş on fotoğraf ama yıllar sonra bile aynı hoşlukta bir adam. *
şimdi abisinin zamansız ölümü sonucunda holdingin başına geçerse bir sürü dertle uğraşıp duracak. yazık olacak yani. işi yapamayacağında değil zaten hali hazırda türkiyenin en önemli kuruluşu olan tüpraş'ın başında . iş için değil özel hayatı için daha çok. kimse basında yazmaya cesaret edemez ama hiç evlenmediği için internet aleminde cinsel tercihleri sorgulanmaya başladı bile. bizim gibi ülkelerde çok normal tabi. velev ki öyle olsun ya da belki de kendinden büyük kadınlardan hoşlanıyordur size ne ulan. işi zor gerçekten.
kendisi hakkında yıllar önce bulunduğum kehanet ne yazık ki gerçekleşti.
(bkz: mustafa koç/#15485035)
çok tatlı bir adamdı. allah rahmet eylesin.
(bkz: mustafa koç/#15485035)
çok tatlı bir adamdı. allah rahmet eylesin.
Rahmi Koç'un 3 oğlundan ortanca olanıdır. Rahmetli Mustafa Koç'un kardeşi Ali Koç 'un abisidir.
Yıllardır kültür ve sanat camiasının yakından tanıdığı oldukça entelektüel bir kişidir. ileri derecede Osmanlıca, ingilizce ve Fransızca bilmektedir. Antika kitap, Osmanlı çinisi koleksiyoneridir.
Tüm bunların dışında kendisini bir kere bile görmüş hemen herkesin hemfikir olduğu nokta çok yakışıklı bir abimiz olmasıdır. (bkz: Mavi göz) hiç evlenmemiştir ve bilinen bir çocuğu yoktur.
Şahsi kanaatime göre abisi Mustafa Koç'un ani ölümü Ömer beyin omuzlarına hiç istemediği saçma sapan sorumluluklar yükleyecektir.
Yıllardır kültür ve sanat camiasının yakından tanıdığı oldukça entelektüel bir kişidir. ileri derecede Osmanlıca, ingilizce ve Fransızca bilmektedir. Antika kitap, Osmanlı çinisi koleksiyoneridir.
Tüm bunların dışında kendisini bir kere bile görmüş hemen herkesin hemfikir olduğu nokta çok yakışıklı bir abimiz olmasıdır. (bkz: Mavi göz) hiç evlenmemiştir ve bilinen bir çocuğu yoktur.
Şahsi kanaatime göre abisi Mustafa Koç'un ani ölümü Ömer beyin omuzlarına hiç istemediği saçma sapan sorumluluklar yükleyecektir.
bunlardan biri de ne yazık ki roger federer dir.
eşek sken köylülere normal gelen eylemdir.
allah belanızı versin.
allah belanızı versin.
kürtlerden oluşur.
müslüman olsaydım içerisinde olacağım topluluk.
kısmet...
kısmet...
yakışılı bir abi olmakla beraber sağlam reflexlere de sahiptir. 1 yıldır gülüyorum ya ;
http://www.youtube.com/watch?v=nF1VsWKKJjs
http://www.youtube.com/watch?v=nF1VsWKKJjs
şüphesiz ki islamiyeti hakkıyla yaşayan türbanlıdır.
türkan şoray'ın gençliğine inanılmaz derecede benzeyen kadın. o kadar ki türkan şoray bile kendi gençliğine o kadar benzemiyor.
barzani denen eli kanlı katilin akp kongresinde ne aradığını sorgulamayan mal kadar mal olamayandır.
günümüz dindarlarında sıklıkla görülen ve beni derin düşüncelere saran olay.
mesela adam kalkıyor bilmem ne peygamberin asayı yılana çevirdiğine bir başkasının kör adamı görür hale getirdiğine bir diğerinin balinanın ağzında denizleri gezdiğine inanıyor. onu da geçtim hz. nuh un gemi yapıp tüm hayvanlardan birer çift koyup yola koyulduğuna inanıyor inanıyor da inanıyor sormuyor da sormuyor nasıl oldu bu işler diye.
adamın biri 30 yıl araştırma yapıp kardeşim kediler ile aslanlar , ayılar ile kurtlar ve köpekler, muhtemelen de insanlar ile insansı primatlar * aynı soydan geliyor diyince orada kıyamet kopuyor.
tüm bunları da geçtim adam maymun benzeri bir canlıdan türediğine inanmaktansa çamurdan türediğine inanmayı tercih ediyor.
beyin harbiden bedava ya.
mesela adam kalkıyor bilmem ne peygamberin asayı yılana çevirdiğine bir başkasının kör adamı görür hale getirdiğine bir diğerinin balinanın ağzında denizleri gezdiğine inanıyor. onu da geçtim hz. nuh un gemi yapıp tüm hayvanlardan birer çift koyup yola koyulduğuna inanıyor inanıyor da inanıyor sormuyor da sormuyor nasıl oldu bu işler diye.
adamın biri 30 yıl araştırma yapıp kardeşim kediler ile aslanlar , ayılar ile kurtlar ve köpekler, muhtemelen de insanlar ile insansı primatlar * aynı soydan geliyor diyince orada kıyamet kopuyor.
tüm bunları da geçtim adam maymun benzeri bir canlıdan türediğine inanmaktansa çamurdan türediğine inanmayı tercih ediyor.
beyin harbiden bedava ya.
yanlışında yanlışı.
hz. muhammed dışındaki tüm peygamberler ibrani yani yahudidir.
hz. muhammed dışındaki tüm peygamberler ibrani yani yahudidir.
peygamberinin bile savaş meydanlarında adam öldürdüğü bir dinin hoşgörülü dini olduğunu iddia edenleri kızdıran gerçek.
çok yetenekli ve çok yakışıklı bir adam.
çalışma masasında ünlü bir işadamımızın resmini bırakarak kendini camdan atıp intihar etmiştir.
çalışma masasında ünlü bir işadamımızın resmini bırakarak kendini camdan atıp intihar etmiştir.
benim bu. genelde neşeli yemek yaparım. keh keh keh...
aşkın en güzel halidir.