bugün
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- dil dalak beyin böbrek yiyen kız3
- okan buruk13
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması11
- g i l d e d l i l y19
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- hayatın kuralları9
- kadın olmanın avantajları16
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- yaşamak istenilen şeyler10
- nervio23
- sözlükteki fenerbahçeliler8
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- fenerbahçe7
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- geceye bir şarkı bırak10
- penisi seks objesi olarak görmek7
- türkiye'ye geldim11
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- kankadan sevgili olur mu5
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- ismail kartal4
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- kurtar bizi müsavat16
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- friedrich hegel la bi cay icek7
- zengin olunca yapacaklarınız3
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- kürtsüz türkiye4
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin5
- gençlerbirliği4
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- aldığınız en büyük risk3
- düşük zeka belirtisi2
- yaşamak istenilen şehir2
- alevi kızların alev alev yanması13
- trans kadın çekiciliği5
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi2
- anın görüntüsü30
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- devran dönecek8
(#3240570)
sevişmeye üreme gözüyle bakmış arkadaşım. çiftleşmek hatta. muhtemelen sevişirken de eline tıbbi eldivenler takıyor olabilir. belki de tüp bebek merkezinde çalışıyordur. bilemedim ama yarıldım;
(bkz: #3141092)
(bkz: #3141092)
(#3256165)
kendisiyle çelişen bir ileti. ülkücülerin hepsini faşist yapmış arkadaş. bunu cahilliğine verelim hadi. bir insan, "bizden değil" diye bağırıp durduğu kişiyi neden över ya? gülüyorum.
not: mhp sempatizanı değilim, türk milliyetçisiyim. atatürk de demiş "chp'nin sonsuza kadar benim kalacağı ne malum?" diye. evet, o hayvan da, o maşa da bizden değil. çünkü, ben milliyetçiliği, ülkücülüğü savunuyorum, magandalığı değil. savunma yorumlarının çoğu da böyledir. bilginize.
kendisiyle çelişen bir ileti. ülkücülerin hepsini faşist yapmış arkadaş. bunu cahilliğine verelim hadi. bir insan, "bizden değil" diye bağırıp durduğu kişiyi neden över ya? gülüyorum.
not: mhp sempatizanı değilim, türk milliyetçisiyim. atatürk de demiş "chp'nin sonsuza kadar benim kalacağı ne malum?" diye. evet, o hayvan da, o maşa da bizden değil. çünkü, ben milliyetçiliği, ülkücülüğü savunuyorum, magandalığı değil. savunma yorumlarının çoğu da böyledir. bilginize.
(#2607331) herşeyin fazlası zarar.
(#3287601)
yıktın perdeyi eyledin viran, koşayım sahibine haber vereyim heman.
yıktın perdeyi eyledin viran, koşayım sahibine haber vereyim heman.
--alinti--
türk faşist kırolarının gerçekleştirdiği aptallıktır.
diyarbakın doğumlu, doğu kökenli bir türk olarak gerçekten utanıyorum bu başlıktan, bu başlığa yazı yazmaktan.
yani ne denebilir ki, gerçekten çok acı. kimliğinde t.c vatandaşı yazan, kurtuluş savaşında bizimle birlikte savaşmış milyonlarca insanı, pkk gibi kürtlerin çok büyük bölümünün desteklemediği şerefsiz bir terör örgütü yazünden suçlamak, terörist, kıro ilan etmek.
ayrıca bugün "türkler faşisttir" deniliyorsa, bilin ki sebebi sizin gibi "vatan millet" adına yapıyoruz ayağına yatıp ayrım yapan şerefsiz faşistler yüzündendir.
--alinti--
bu arkadaşı doğrudan ifşa etmemek için ismini vermiyorum. isteyen bulur. ama bu tür iletilere gülmeden edemiyorum işte. kendisinin türk olduğundan bahsetmiş, "türkler faşisttir diyenler sizin gibi faşistler yüzünden diyor." demiş. e kardeşim, faşist diyen de sensin, bundan gocunan da sensin. kendi kendini tatmin etmek gibi birşey olsa gerek. (zaten bu arkadaş türk olmasına rağmen, kendini türk olmayan bir şeye ait hissettiğini ayrıca belirtmiş. kendi tercihidir.)
ayrıca kırolukla teröristliği aynı kefeye koyacak kadar, kıro diyen herkese faşist diyecek kadar duyarlı olmak biraz abartılı. ben doğuya gitsem, "şehirli" olarak davransam, bana da kıro gözüyle bakarlar orada. üstelik batman doğumlu bir türk olmamla da bir ilgisi olmaz bunun.
türk faşist kırolarının gerçekleştirdiği aptallıktır.
diyarbakın doğumlu, doğu kökenli bir türk olarak gerçekten utanıyorum bu başlıktan, bu başlığa yazı yazmaktan.
yani ne denebilir ki, gerçekten çok acı. kimliğinde t.c vatandaşı yazan, kurtuluş savaşında bizimle birlikte savaşmış milyonlarca insanı, pkk gibi kürtlerin çok büyük bölümünün desteklemediği şerefsiz bir terör örgütü yazünden suçlamak, terörist, kıro ilan etmek.
ayrıca bugün "türkler faşisttir" deniliyorsa, bilin ki sebebi sizin gibi "vatan millet" adına yapıyoruz ayağına yatıp ayrım yapan şerefsiz faşistler yüzündendir.
--alinti--
bu arkadaşı doğrudan ifşa etmemek için ismini vermiyorum. isteyen bulur. ama bu tür iletilere gülmeden edemiyorum işte. kendisinin türk olduğundan bahsetmiş, "türkler faşisttir diyenler sizin gibi faşistler yüzünden diyor." demiş. e kardeşim, faşist diyen de sensin, bundan gocunan da sensin. kendi kendini tatmin etmek gibi birşey olsa gerek. (zaten bu arkadaş türk olmasına rağmen, kendini türk olmayan bir şeye ait hissettiğini ayrıca belirtmiş. kendi tercihidir.)
ayrıca kırolukla teröristliği aynı kefeye koyacak kadar, kıro diyen herkese faşist diyecek kadar duyarlı olmak biraz abartılı. ben doğuya gitsem, "şehirli" olarak davransam, bana da kıro gözüyle bakarlar orada. üstelik batman doğumlu bir türk olmamla da bir ilgisi olmaz bunun.
(bkz: #1714755)
uludağ sözlük başlığı altındaki bütün entrylerdir. o ne yalakalıktır öyle valla anlayamıyorum ve okudukça da gülmekten karınlarıma ağrılar giriyor bu genç yazarların halini gördükçe. yok yalnız saatlerimi geçirdiğim canım arkadaşım, yok zor zamanlarımda bana destek çıkan kankişim.. sadece ahahah diyebiliyorum, zaten karın ağrım yüzünden başka da bir şey diyemiyorum.
(#3286760)
(#3351595)
(#3362869)
(#3369874)
(#2601334)akıllıca.
(#3285640)hakkaten komik ama.
(#3256419)kendimi tutamıyorum.
(bkz: #3386881)
gördüğüm kadarıyla bazılarıyla taşak geçilen entryler.
(#3117641) vaudeville for vendetta.
sevgilinin önünde yüzme gerginliği.
sevgilinin önünde yüzme gerginliği.
(#3378443) vaudeville for vendetta.
(#1634373)
(#3432239)
(bkz: yaman entryler)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar