bugün
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları4
- nervio'nun erkek olması12
- özelden muzunu atan yazar10
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı8
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- soğuk odalar2
- dede bu saate niye aktif ki8
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması8
- tinder'ın eşleşme algoritması3
- iltica27
- nervionun sevgili yapması8
- bana onu sormayin15
- game of thrones taki kerhaneci15
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- etli nohut vs kuru fasulye6
- 2 2 milyar tl5
- renkli gözlü insanlar7
- ibnelik yapmak4
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- anın görüntüsü26
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- gecenin şarkısı10
- izmir bombası7
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek5
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek3
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- kadın cinayetleri4
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- fatma betül sayan kaya47
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür4
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- silvermist15
- exlerini stalklayan kadın4
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- akp seçmeni18
- uğurcan çakır10
- exlerini anlatan fingirfoş4
- sarapci koala hatayi6
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- şehrin eski haline duyulan özlem2
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- erkan oğur dinleyerek huşu bulmak2
(#3240570)
sevişmeye üreme gözüyle bakmış arkadaşım. çiftleşmek hatta. muhtemelen sevişirken de eline tıbbi eldivenler takıyor olabilir. belki de tüp bebek merkezinde çalışıyordur. bilemedim ama yarıldım;
(bkz: #3141092)
(bkz: #3141092)
(#3256165)
kendisiyle çelişen bir ileti. ülkücülerin hepsini faşist yapmış arkadaş. bunu cahilliğine verelim hadi. bir insan, "bizden değil" diye bağırıp durduğu kişiyi neden över ya? gülüyorum.
not: mhp sempatizanı değilim, türk milliyetçisiyim. atatürk de demiş "chp'nin sonsuza kadar benim kalacağı ne malum?" diye. evet, o hayvan da, o maşa da bizden değil. çünkü, ben milliyetçiliği, ülkücülüğü savunuyorum, magandalığı değil. savunma yorumlarının çoğu da böyledir. bilginize.
kendisiyle çelişen bir ileti. ülkücülerin hepsini faşist yapmış arkadaş. bunu cahilliğine verelim hadi. bir insan, "bizden değil" diye bağırıp durduğu kişiyi neden över ya? gülüyorum.
not: mhp sempatizanı değilim, türk milliyetçisiyim. atatürk de demiş "chp'nin sonsuza kadar benim kalacağı ne malum?" diye. evet, o hayvan da, o maşa da bizden değil. çünkü, ben milliyetçiliği, ülkücülüğü savunuyorum, magandalığı değil. savunma yorumlarının çoğu da böyledir. bilginize.
(#2607331) herşeyin fazlası zarar.
(#3287601)
yıktın perdeyi eyledin viran, koşayım sahibine haber vereyim heman.
yıktın perdeyi eyledin viran, koşayım sahibine haber vereyim heman.
--alinti--
türk faşist kırolarının gerçekleştirdiği aptallıktır.
diyarbakın doğumlu, doğu kökenli bir türk olarak gerçekten utanıyorum bu başlıktan, bu başlığa yazı yazmaktan.
yani ne denebilir ki, gerçekten çok acı. kimliğinde t.c vatandaşı yazan, kurtuluş savaşında bizimle birlikte savaşmış milyonlarca insanı, pkk gibi kürtlerin çok büyük bölümünün desteklemediği şerefsiz bir terör örgütü yazünden suçlamak, terörist, kıro ilan etmek.
ayrıca bugün "türkler faşisttir" deniliyorsa, bilin ki sebebi sizin gibi "vatan millet" adına yapıyoruz ayağına yatıp ayrım yapan şerefsiz faşistler yüzündendir.
--alinti--
bu arkadaşı doğrudan ifşa etmemek için ismini vermiyorum. isteyen bulur. ama bu tür iletilere gülmeden edemiyorum işte. kendisinin türk olduğundan bahsetmiş, "türkler faşisttir diyenler sizin gibi faşistler yüzünden diyor." demiş. e kardeşim, faşist diyen de sensin, bundan gocunan da sensin. kendi kendini tatmin etmek gibi birşey olsa gerek. (zaten bu arkadaş türk olmasına rağmen, kendini türk olmayan bir şeye ait hissettiğini ayrıca belirtmiş. kendi tercihidir.)
ayrıca kırolukla teröristliği aynı kefeye koyacak kadar, kıro diyen herkese faşist diyecek kadar duyarlı olmak biraz abartılı. ben doğuya gitsem, "şehirli" olarak davransam, bana da kıro gözüyle bakarlar orada. üstelik batman doğumlu bir türk olmamla da bir ilgisi olmaz bunun.
türk faşist kırolarının gerçekleştirdiği aptallıktır.
diyarbakın doğumlu, doğu kökenli bir türk olarak gerçekten utanıyorum bu başlıktan, bu başlığa yazı yazmaktan.
yani ne denebilir ki, gerçekten çok acı. kimliğinde t.c vatandaşı yazan, kurtuluş savaşında bizimle birlikte savaşmış milyonlarca insanı, pkk gibi kürtlerin çok büyük bölümünün desteklemediği şerefsiz bir terör örgütü yazünden suçlamak, terörist, kıro ilan etmek.
ayrıca bugün "türkler faşisttir" deniliyorsa, bilin ki sebebi sizin gibi "vatan millet" adına yapıyoruz ayağına yatıp ayrım yapan şerefsiz faşistler yüzündendir.
--alinti--
bu arkadaşı doğrudan ifşa etmemek için ismini vermiyorum. isteyen bulur. ama bu tür iletilere gülmeden edemiyorum işte. kendisinin türk olduğundan bahsetmiş, "türkler faşisttir diyenler sizin gibi faşistler yüzünden diyor." demiş. e kardeşim, faşist diyen de sensin, bundan gocunan da sensin. kendi kendini tatmin etmek gibi birşey olsa gerek. (zaten bu arkadaş türk olmasına rağmen, kendini türk olmayan bir şeye ait hissettiğini ayrıca belirtmiş. kendi tercihidir.)
ayrıca kırolukla teröristliği aynı kefeye koyacak kadar, kıro diyen herkese faşist diyecek kadar duyarlı olmak biraz abartılı. ben doğuya gitsem, "şehirli" olarak davransam, bana da kıro gözüyle bakarlar orada. üstelik batman doğumlu bir türk olmamla da bir ilgisi olmaz bunun.
(bkz: #1714755)
uludağ sözlük başlığı altındaki bütün entrylerdir. o ne yalakalıktır öyle valla anlayamıyorum ve okudukça da gülmekten karınlarıma ağrılar giriyor bu genç yazarların halini gördükçe. yok yalnız saatlerimi geçirdiğim canım arkadaşım, yok zor zamanlarımda bana destek çıkan kankişim.. sadece ahahah diyebiliyorum, zaten karın ağrım yüzünden başka da bir şey diyemiyorum.
(#3286760)
(#3351595)
(#3362869)
(#3369874)
(#2601334)akıllıca.
(#3285640)hakkaten komik ama.
(#3256419)kendimi tutamıyorum.
(bkz: #3386881)
gördüğüm kadarıyla bazılarıyla taşak geçilen entryler.
(#3117641) vaudeville for vendetta.
sevgilinin önünde yüzme gerginliği.
sevgilinin önünde yüzme gerginliği.
(#3378443) vaudeville for vendetta.
(#1634373)
(#3432239)
(bkz: yaman entryler)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar