bugün

sevgilinin önünde yüzme gerginliği

yüzmek, erkeğin kızlara ve sevgilisine kendini ispatlaması mevzunda önem arz eden ve gayet erkeksi bir eylemdir bence. bol saplı, kızlara yazılan bir ortamda; iyi yüzen erkek maça 1-0 önde başlamaksa, yüzme bilmeyen erkek; hükmen mağlup olmak, iyi yüzemeyen erkek; "abanmaca yok" fikriyatını düstur edinen mahalle maçı kalecisi şişman çocuk temkinliliğidir.

kış döneminde gayet hot zot, maço tavırlı, dediğim dedik bir adam olabilirsin. gerçek yüzün tatil yöresinde ortaya çıkacak bebeğim. yanmamış bacakların ve terlik (ve hatta allah korusun sandalet) ikilisinin yol açtığı karizma kaybına, bir de iyi yüzememek eklenirse, gayrı sözün dinlenmez olur, gece izinsiz dışarılara çıkılır, facebook'ta sevgilinin tanımadığın arkadaşlarının fotoğraflarının altındaki "choq tatlısnn cnmmm :p:p" commentlerini okur hale gelirsin yavrım.

tastamam altı sap gittiğimiz alanya sınırlarındaki bir otelde tanıştığım ve "rus karılar çok rahat olum. orda hala komünizm etkileri sürüyo lan, rus erkekleri bi vodkaya karılarını kızlarını siktiriyomuş" mealli kuyruklu yalanlara aldırış etmeksizin maço tavırlar sergilediğim moskof menşeli kızın, ertesi sabah arkadaşlarımla bulunduğum havuza geleceğini nasıl da tahmin edemedim? envai çeşit spora gönül verdim, bi bu yüzme hadisesinde gayet sade şekilde havuzu baştan başa yüzüp geri gelen emekli coğrafya öğretmeni olmanın ötesine geçemedim arkadaş.

bahsettiğim kızın bir de ablası vardı ve bizim boğaların tek derdi bu ablayı etkileyip ağlarına düşürmekti. oysa yeni sevgilimin önünde beni ne zor durumda bıraktıklarının neden sonra farkına varmışlardı. ulan sabahtan oturup götünü zerrece kıpırdatmadan akşama kadar bira içen adam, milli yüzücü oldu bana, karıları görünce. bi taklalar, efendim balıklama atlayışlar, kurbağalamada dünya rekorları.. bi tanesi merdivenin tutunma yerlerine çıkıp takla atıp balıklama giriyor havuza falan. ulan benim en fantastik havuza girişim; banu alkan gibi merdivenleri teker teker parmak uçlarımda inmekten başka şey değil. havuza girmeyip sadece güneşlenmekten hoşlanan adam karizmasıyla durumu kurtarmaya çalıştıysam da, rüzgardan yapışıp çükümü küçük gösteren mayomun azizliğine uğradığımı fark etmemle kendimi odaya kitlemem bir oldu. ablayı da merdivenlere tırmanıp havuza atlayan herif kaptı bu arada. bu da; en fantastik yüzen, kızı kapar fikrimin bir nevi ispatı oldu.

karşılıklı ispat çabalarına dayalı çoğu ilişkide olduğu üzere -ki bahsolunan sevgili yeniyse özellikle- bu; ayyuka çıkan gerginliktir. halbuki nedir ulan salacaksın şöyle kendini;

- aşkııım.. gel bak su çok güzeel.. ılık ılık ooh.. ılıh bah vallaha diyom..
- (içses: kafasında yosun, sırtında deniz anası sallanan şu şirin ve gerizekalı adam benim sevgilim a dostlar) banane banane gelmicem işteee, çok soğuk bi kere yalan söölüyosoon..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar