bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması36
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye6
- fiziği güzel sözlük kızları47
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- süresiz nafaka8
- ibne9
- yeni uyanmış kadın güzelliği11
- nervio13
- seviştikten sonra teşekkür etmekk11
- arap aksanı5
- iş yerinde sinir krizi geçirmek3
- 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı2
- başkanlık sistemi4
- sözlükteki belaruslu kızlar2
- ucuz et3
- recep tayyip erdoğan20
- bilime göre türkçenin konuşulan en eski dil olması7
- ilk adımı kadın atmalı2
- 1 euro 55 68 tl2
- kadın ayağı vs memesi2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay4
- ups boobs'un yeni nicki2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- ispanya da maricarmen isyanı3
- memeleri kafam kadar kız21
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- çanakkale savaşı5
- devlet hastaneleri2
- işe giderken beslenme çantası götürmek5
- sabaha bir şarkı bırak2
- evlenme teklifi bekleyen erkek2
- fatma betül sayan kaya58
- artvin de 30 yıllık cinayetin aydınlanması4
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek18
- 30 eylül 20262
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil11
- konyada engelli bireyin gözlerinin oyulması5
- 29 eylül 2026 slovakya kazakistan maçı4
- venüs ve mars'ın ıssız olması5
- 29 eylül 2026 ispanya hırvatistan maçı4
- 29 eylül 2026 lüksemburg izlanda maçı3
- küçük memeli sözlük erkekleri12
- çaylaklar bizi okuyor mu sorunsalı2
- çiftlik bank4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı12
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek13
- yine uyanmış olmak2
- cabrio araba2
(bkz: hüseyin yalın)
aşk adamı.
Bildiğin topik olmuş şarkıçı.
an itibarıyla o mikrofonu ağzına yapıştırmasan hayrına olur tatlım.
can bonomo gibi tiplerin yerine tercih edeceğim adamdır. en azından bi tarzı var adamın. isterse mikrofonu neyse lan onu yazarsam silerler şimdi. evet.
''tarz uğruna rezil olmak'' bu olsa gerek. öyle gömlek mi giyilir şakirt!
Kravat takmamasını taktir ettiğim, huzur veren bir sese sahip şarkıcı. şu an beyaz show da adeta ilk resmi maçına çıkmış futbolcu gibi. beyaz kendisini o kadının yanında ezmese iyidir diyecektim de; adamı konuşturmadı bile.
sesine hayran olunası , yakışıklı şarkıcı.
orta öğrenim öğrencisi kızların hayranı olduğu, şarkılarında ' küçücük, minicik ' süblimanilleriyle sürekli bu zümreye mesaj veren ortam kişisi.
Şu an birazdan cuma namazı kıldıracak gibi görünen, vücudunu tanımadan giyinip kendini rezil eden ufacık tefecik her şeye rağmen sempatik, sesine ölünesi, şarkıları saatlerce dinlenesi.
küçük miniminnacık şirin şarkıcı.. Gözleri de nasıl tatlıdır yumuk yumuk, minnoş seni.. Yalnız o gömlek hiç olmamış kuzucum zaten bir metre boyun var bi de sünnet çocuğu gibi giymişin o gömleği dizine kadar.. Cık cık.. Ama severim seni sıktım yanakçıklarını hadi öptüm kuzucuk..
dün akşamki beyaz show'daki giydiği gömlekle cemaate karıştığını sezdiğim ufak tefek şarkıcı.
Bu gece ki Sakarya Üniversitesi bahar şenliklerinde verdigi konserle Sakarya yı sallamış güzel sesli, kendi de sesi kadar tatlı olan başarılı sanatçı. sanırım 60 bin kisi varmış konserde. konser sırasında da sürekli teşekkür etmiştir."şu an benden mutlusu yok " demiştir. Valla her şeye değdi. Ağzına saglık yalıncım, ayağını alıştır. Yine bekleriz *
Kelime anlamı gösterişten uzak, sadedir. Ünlü pop sanatçısı Yalın'ın ta kendisidir. ilk albümü ve çıkış parçasıyla müzik listelerinde bir numara olmayı başaran sanatçı, eğitimini yurt dışında yapmaktadır.
ne yapıyorsun? anlat...
güzel mi oralar?
artık söyleyebilirim...
seni baştacı eden haklı sonuna kadar.
güzel mi oralar?
artık söyleyebilirim...
seni baştacı eden haklı sonuna kadar.
beni durup durup şaşırtmaya devam eden kişi. yeni albümünde "bir tek sen eksiksin" diye bir şarkı var, ayrılınan bir sevgiliye yeniden birleşme talebiyle sesleniyor. "bir tek sen eksiksin / işim gücüm her şeyim tamam" minvalinde giden bir şarkı. hisli bir şarkı, lakin şarkının bir yerinde öyle sözler var ki, yalın'ın niye bu kadar melankolik olduğunu anlayıveriyoruz:
"şişmanlamışsın, evlendin mi kaç kere?" diyor lan adam.
kadına şişmanlamışsın diyor açık açık ve dönmesini bekliyor, bununla da yetinmiyor "evlendin mi kaç kere?" diye ekliyor, mealen turnikeye girdin, önüne gelenle evlendin benim neyim eksik gibi bir söz. tamam fena bir şarkı değil, ama bu sözler nedir allah aşkına? sonra terk eder tabii hatun kişi, yazarsın bir albüm dolusu melankolik şarkı. ey yalın, söyle bakayım kim zalim, kim oyun bozan? sonra diyorsun ki "ah be kardeşim başıma ne geldi?", gelir tabii. "biraz kilo almışsın" falan diye kontrollü aç hiç olmazsa mevzuyu, yok ama ihaleyi direk en son söylenecek sözden açmışsın.
"şişmanlamışsın, evlendin mi kaç kere?" diyor lan adam.
kadına şişmanlamışsın diyor açık açık ve dönmesini bekliyor, bununla da yetinmiyor "evlendin mi kaç kere?" diye ekliyor, mealen turnikeye girdin, önüne gelenle evlendin benim neyim eksik gibi bir söz. tamam fena bir şarkı değil, ama bu sözler nedir allah aşkına? sonra terk eder tabii hatun kişi, yazarsın bir albüm dolusu melankolik şarkı. ey yalın, söyle bakayım kim zalim, kim oyun bozan? sonra diyorsun ki "ah be kardeşim başıma ne geldi?", gelir tabii. "biraz kilo almışsın" falan diye kontrollü aç hiç olmazsa mevzuyu, yok ama ihaleyi direk en son söylenecek sözden açmışsın.
Kenan Doğulu ile Beren Saat nedeniyle aralarına kara kedi girdiği bahsedilmekte. Konu ile ilgili vicdani durumu düşünecek olursak, Beren ile Kenan'ın görüntülerine baktığımızda Dünya umurlarında değil moddalar.
1 eylül de konserine gideceğim dünya tatlısı şarkıcı.
Temmuz başında yeni albüm çıkaracağının müjdesini twitter hesabı üzerinden tekrar tekrar duyuran,soyu samsun'dan gelen daha kurcaladıkca ise kırım türkleri'nin sürgün edildikten sonra türkiye'ye yerleşen o kırım tatar türklerindendir.
yalın adını kullandığı için ısınamadığım şarkıcı. gerçi hüseyin olarak piyasaya çıksa pek de dinleneceğini düşünmüyorum, o da haklı.
idolüm olan şarkıcıdır.
tüm şarkılarının aynı melodiden oluştuğu,
müziği dinleyip daha sözleri duymadan bu kesin yalın şarkısıdır dedirten parçalara imza atan kişidir.
müziği dinleyip daha sözleri duymadan bu kesin yalın şarkısıdır dedirten parçalara imza atan kişidir.
ÖNCELiKLE CANIMIZ CiĞERiMiZ YALIN ABiMiZ YiNE BEKLENTiYE UYGUN GÜZEL KENDiNE HAS USLUBUYLA GÜZEL PARÇALAR ORATAYA ÇIKARMIŞTIR.
AYRICA KAYITLARIN VE PROGRAMLARDAKi KLASiK FASTFOOD MÜZiK YAPISINDAN AYKIRI OLDUĞUNU AZICIK MÜZiK KULAĞI OLANLAR FAK EDECEKTiR YiNE . SÜPER SANATÇI.
AYRICA KAYITLARIN VE PROGRAMLARDAKi KLASiK FASTFOOD MÜZiK YAPISINDAN AYKIRI OLDUĞUNU AZICIK MÜZiK KULAĞI OLANLAR FAK EDECEKTiR YiNE . SÜPER SANATÇI.
dinlemediğim şarkısı olmayan bazı şarkılarının üzerinden yıllar geçsede hala ilk kez diinliyormuş hissi veren şarkıcıdır
en güzel şarkıları* şunlardır
Yalın Ah Be Kardesim
Yalın - Anlat guzel mi oralar
Yalın - ben bilmem
Yalın - Bir bakmissin
yalın Cumhuriyet
Yalın - Gunaydin
Yalın - Kucucugum
yalın - nereden nereye
yalın - nezaketten
yalın - sonsuz ol
yalın - ünzile (feat kenan doğulu)